gönderen Mustafa Demir Özaslan » Prş Ara 07, 2006 1:00 pm
küçük kuzenim hoş bulduk:) evet artık senin mekandayım misafir perverliğini göreyim...kağan o resmi nerden buldun sen,duygulandırdın beni...ah ah kuşmer:D selametle kuzenim
kağanım,kardeşim sağolasın bildiğin gibi işte askerlik işleriyle uğraşıyorum...kısmetse bende gelmeyi düşünüyorum oralara ama bakalım daha hiç bir şey belli değil,sen neler yapıyorsun? derslerine sağlam çalış seneye seni yanımda görmek istiyorum ankarada.Hadi kal sağlıcakla selametle,herkese selamlar!
duyduklarım doğru değildir umarım küçük kuzen,gerçi ben senin içini biliyorum ama sen sana yakıştığı gibi davran,şimdilik sana pek fazla bir şey demiyorum.Heves diyorum bu tutumun karşısında ve senin bundan vazgeçmeni bekliyorum.Selametle!
ne diyeyim kağan ben sana şimdi,ne desem boş biliyorum çünkü sen yinede yapmak istediğini yapacaksın bende saygı duyacağım.Kağan umraım kendin için iyi olan bir şeyi yapıyorsun bende biliyorum bir şeyler takmayla kişiliğin değişmediğini ancak yinede insan bir düşünüyor her neyse ben bilirim seni ve içini sen sağlam dur yeter evlat,öpüyorum gözlerinden...Bize yakıştığı gibi davran...Selametle!
beraber mi? Evlat bu rüya olur ya:)