MEHMET TURAN SAHIN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ali Celal Şahin » Cum Eki 27, 2006 6:41 pm

aha sonunda yakalayabildim seni... valla bende bilmiyom sayamadım kaç sene oldu ulaşaılmas adam olma senda :o :o eee nasılsın bakalım yakında görüşmek dileğiyle allaha emanet ol
Kullanıcı avatarı
Ali Celal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Mar 07, 2008 5:54 pm

Turan kardesim merhaba,

ilk once siteye hosgeldin uzun zamandir buraya uye oldun ama piyasada yoksun..

Cengizin sunmus oldugu siladan gurbete programinda soylemis oldugun o guzel sarkilari buyuk bir zevkle dinledik, hatta hemen mp3 formatini cevirip sitede radyoda caliyorum :)

Muzik tarzin cok hos dilerim en kisa zamanda bir kaset yaparsunuz :) yoksa butun videolarini mp3 cevirip dinlemek zorunda kalacagiz....

Tekrardan tebrik ederim yolun acik bundan eminim bugune kadar hakkinda cok cok olumlu cevaplar duydum...

Insallah arada bir siteyede ugrarsin....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Uğur Şahin » Cmt Mar 08, 2008 7:29 pm

siteye hoş geldin turan abi ara sıra kırıkhana da gel :o
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Mar 09, 2008 12:52 pm

Turan Şahin olarak youtube den tanıyorum sizi. Onayı olsun seni olsun sitede görememekten üzülüyordum. Az önce farkettim,ikinci isimde olunca inceleme gereği duydum, profil fotoğrafından tam çıkaramasamda alttaki yorumları okuyunca netleşti, demek sizsiniz, siteye hoşgeldiniz
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Pzt Mar 10, 2008 8:06 am

Sevgili Kardeşim tlf da ve msn de görüşsekte bu sitenin zevki başkadır.Tv nin sahibi programdan bir gün sonra aradı Cengiz bey bu istanbuldan gelen sanatcılara ne kadar ücret veriyosun dedi.vallahi dedim Osman bey vermediğim gibi edebilsem birazda maddi yardım alacam onlardan :) Seni ve seningibi güzel insanları seviyorum
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Orbay Özaslan » Pzt Mar 10, 2008 8:14 am

.
En son Orbay Özaslan tarafından Çrş Nis 04, 2012 8:00 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Orbay Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 13, 2008 2:58 pm

Mehmet Turan Sahin yazdı:tesekkürler fatma hanım.iltifatlar güzel.yakısanı yapmaya calısıyorum.ancak sesim malum.cok kötüydü.o kötü sesi yayınlıyorsun.pek ii reklam olmuyor :) ama olsun.album bigün olur insallah.siteye pek giremiyorum.neyseki mailime gelen ileti var.teknoloji güzel bişey işte.biz surlular da buna ayak uydurduk.bölge müziğini layıkıyla temsil etmek istiyorum.ilginden ötürü mütesekkirim.ii günler.

Turan Merhaba, ogun sesinin kotu oldugunu soyledin, olabilir ama ben seni daha oncede dinledigim icin sesinin cok guzel oldugunu biliyorum, sesin kotu diyorsun ama bugunki piyasada o sesin yuzde birine sahip olmayanlari ekranlarda gormekten usanduk :) artik sur sanatcilari ciksin piyasayada onlari silun ekranlardan :)

Insallah butun isteklerin gercek olur otantik muzigi en iyi sekilde yapiyorsunuz bundan emin olabilirisiniz..Sitede daha aktif olman dilegiyle, ha bu arada o onayada soyle gelsun habu siteye uye olsun surlilar hepsi onida cok seviyor, ikinizede basarilar dilerim...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Mar 19, 2008 6:43 pm

Mehmet Turan Merhabalar:
Ne güzel[H-5 Oğlu] Nasılsın bakalım beni bağışla 1981 de Kırıkhandan ayrıldım bu nedenle gençleri tam anlamıyla tanıyamıyorum o nedenle sayfanıza yazarak hem tanışmak hemde muhabbet yapmak istiyorum,sen Rahmetli H.Mehmet Hocanın oğlu Öğretmen Muhammetin oğlusun yoksa yanılmışmıyım,neyse daha sonra inşallah bu konu netlik kazanır,sana sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce mevlatan niyaz ediyorum,seni Allaha emanet ediyorum..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Cmt Mar 29, 2008 11:23 pm

Turan kardeşim öncelikle selam ve muhabbetlerimi sunuyorum sana ve senden bir ricam olacak bunu senden özellikle istiyorum umarım yardımcı olacaksındır: kardeşim burda KAYBETTİKLERİMİZ isimli kısımda rahmetli dedenin ismini zikrettim. Belki bu bana düşmezdi ama kimse zikretmediği için ve dedenin dedemle olan muhabbetinden ötürü ona duyduğum muhabbet ve ilmine saygım bana bunu görev belletti ve bende böyle bir işe giriştim. Giriştim girişmesine ama elimde dedene ait resim olmadığı için dedenin resmini siteye ekleyemedim ve bu konuda bana resmi eklemem yönünde talep de geldi. Şimdi senden ricam dedenin resmini ya bulup bana e-mail yoluyla ilet ya da sen bu işi yani resmi benim açtığım başlığın altına ekle ve deden hakkında bir kaç kelam da et ya da babanlara söyle de onlar bize anlatsınlar rahmetliyi. Eminim ibret dolu hayatından çok kazanımlar elde edilecektir.
Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recai Ayan » Sal Nis 01, 2008 8:39 pm

TURAN MERHABA SİTEYE HOŞ GELDİN. SESİNE VE AZMİNE KATILMAMAK MÜMKÜN DEYİL SENİ TEPRİK EDİYORUM.BAŞARILARININ DEVAMI İÇİN BİR ŞURLU OLARAK HERZAMAN YANINDAYIM . SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir