DURSUN ÖZBİLGİ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Hasan Özbilgi » Sal Tem 11, 2006 4:04 pm

halaoğli yokyok emiceoğli senun üye olduğun günden bi önceki günden sonra siteye ilk kez girdim.onun içundurki sana hoşgeldun diyemedum.kusura bakmayasun.şimdi kulaklaruni, gözleruni, ağuzuni eyi aç deyurum sana HOŞGELDUN!!
Hasan Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Prş Kas 23, 2006 5:44 pm

DURSUN BEY SENDEN ŞİKAYETÇİYİZ YOĞUN ÇALIŞMANDAN DOLAYI HEM SİTEYİ HEM BİZLERE AZ VAKİT AYIRIYORSUN KENDİNE İYİ BAK İŞLERİNDE KOLAYLIKLAR DİLERİM
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Aykut Uysal » Pzr Ara 17, 2006 6:02 am

merhabalar abım ablamı görünce onunla sana selam yolladım ama ne bıleyım senda burdasun ankarada havalar nasıl çocuklar iyidir umarım halama sevgı ve saygılar ellerınden öperım senın işler yolundadır umarım herşeyin gönlünce olması dılegıyle allaha emanet oll..
Kullanıcı avatarı
Aykut Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

kocum.........

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Pzr Nis 06, 2008 7:16 am

Sevgilli Kardesim:Sana ancak yazabiliyorum,affet bu hayirsiz abini ama formun hazir ne zaman istersen gidebilirsin konsolosluga!! :lol: Saka bir yana seni ne cok severim,her daim ozlerim can kardesim,bunu sen biliyorsun.Yazilardan ziyade sevgilerin,ne denli on pilanda oldugunu.Kaplica da seninle yaptigimiz sohbetler,doyumsuz sarkilarimiz,sicaga,neme,tere aldirmaksiin saatlere varan doyumsuz sohbetleri ozlememek olasi mi? Seni cok seviyor bu abin ve cok ozledim canim dursunum.Oylesi icten ve yurekten bir yaziyla Rahmetli babami anmissin ki duygularima engel olamadim.Cok icten ve dogal ifadelerle amcani anmis ona olan sevgini dile getirmissin tebrik ediyor gozlerinden opuyorum .Eline beynine yuregine saglik.Bu arda Ismail'den ogrendim rahatsizligini cok gecmis olsun,
umarim bir an once sagligina kavusursun.Sen bizlerin ordaki gozu,kulagi ve bizleri temsil eden sesisin.Bu gorevi de layigi ile yerine getirdiginden kuskumuz yok.Bu ara da Halan'ida ihmal etmeyip devamli yoklaman,benim adima da cok onemli ne yapalim kardesim herbirimiz bir yerlere dagildik iste.
Kinbilir ne zaman tekrar o mutlu ve bereber gunlere geri donebilecegiz
Umarim en kisa surede.Kendine iyi bak sevgilli kardesim.Berrin'i ve cocuklari gozlerinden opuyorum.Yengeme cok selamlar.Ellerinden opuyorum.Dursunum senin biliyorum ki;edebiyetin kuvetli ve o guzel yazilarindan burda gormek istiyorum.Sevgiler Abin Ahmet Ozbilgi...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

sevgiler...

Mesajgönderen Mujdat Özbilgi » Pzr Nis 06, 2008 7:35 am

Sevgilli Abicigim, hosbulduk. Bu siteye akrabalarimi gorebilmek ve yazisabilmek icin uye oldum. Umarim burdan bile olsa selamlasiriz sevgilli Abicigim, opuyorum, selamlar.
Mujdat Özbilgi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Nis 06, 2008 1:30 pm

Dursun Merhabalar:
Senin sayfana bugün girme şansı buldum bir baktımki sen bizim Fatmanın kayıncosu İsmailin kardeşi Adnanın damatı hayret diyorum ben nasıl kaçırmışım geçte olsa şuan size ulaşabilmenin mutluluğunu yaşıyorum,inşallah bundan böyle muhabbetimiz daim olur,size uzak diyarlarda gurbet elde sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür dilerim tüm sevdiklerinle birlikte inşallah........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir