gönderen Mehmet Aydinli » Prş Şub 09, 2006 8:46 am
Sayın Şenol bey geçmi haber aldın yoksa ağir ağirmi geleyim dedun.
Bulup gelebilduğun içun teprik ederim. hoş geldin.
Bu sitede doktor diye geçinen sahsiyet var belki anlamışsın kim olduğunu ,seni feğmenosdan silduk diye bir kelime kuullandı ,siteyi dara öyle hiç birşey bulamazsın, öylebirşey söyleyeceğimide sen bilirsin
söylemem, o şahsiyet doktorluğunun yanina fesatluğida ekledi,birtek fesatluği yokdi , bilduğum kadariyle onida oğrendi.PROVOKASYONLARA GELMA SEN AKİLLİ ADAMSUN.
Şenolcuğum yeni yılınızı kutlar nice yıllara sağlık mutlulularla girmenizi temenni ederim.çocukların gözlerinden öperim. selamlar.
Yeni yılın nasil istersen oyle olsun, ben karişmam.en kısa zamanda görüşsek iyi olur. selamlar.
Şenolcuğum merhaba ,nasılsın, hasretluk bittimi ,yenge geldimi ,ne edersun .Birdahaki sefere sen bırak onida git haca ,baksun hasretluk nasildur.Çocuklar nasıl ,çock bakmak zormi oldi.selamlar allah tezden kavuştursun, sanada nasip etsun, çocukların gözlerinden öperim selamlar.
Şenolcuğum rahata kavuşmişsun ,gözünaydin haci kocasida olmişsun, sen haca gitmesenda olur yengeyi tavaf et tamam ,şeytani taşlamana gerek yok ,havaya yedi tane taş at tamam ,ama dikkat et senun kafana gelmesunler, tamam senda oldun haci,esselamunaleykum.
selamlar
Şenol uşaklar doğri deyu hiç cevap yazmayusun ,anladuk ha.Hala yengeyi tavaf eteyusun,senun hacun daha bitmez.inşaallah birgün birşeyler yazarsun buralara,bak Kayhan deyu bizda haca göndereceğuk yengeleri ona zemzem bile yok deyu ,boyle giderse su bilezor içersun. selamlar.
Hele şükür çikdun meydana ,haboyle arasira çik meydanada biraz uşaklar ile özlem gider, ben çok özleduğum içun sizleri hergün buralardayum,yani sitede ha.Yazlari geldunuzmi çok gezmek isteyuruk ama karilari ya anabobalarina yada birine verunda oyle gelun .Bak ilkay geçen yaz anasinun yanina yolladi kariyi .Siz karilarile geldunuzmi ne buluşuyuruk neda gezebiluyuruk,sizun karilardan izin almanuz, askeriyede izinlerun kaldurilduği zaman izin almak nasil mümkün değilse,sizun işda ayni, benum içun fark etmez ,her tarafa giderum, karidan izin almak gibi derdumda yok, başka yere teslim etmeyeda gerek yok .Ben her zaman burdayum ,ben hanci siz yolci ,gelun gezerukda yatarukda ,yeterki özgür olarak gelun,ama mutlaka gelun. özlem ve sevgilerimle,
Selamlar dostum,arasıra bir selam kelam verde muhabbetin artsın,yoksa çok iş meşkuliyetin var,çokmu koşturuyosun,hele şimdi yengede geldi artık ev işlerinden biraz hafiflemişsin. Sağlıklı ,muhabbetli güzel günler dileğimle ,çok çok selam sevgiler.