GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Şub 13, 2008 12:23 pm

Herkese Hayırlı Günler,
Yeni bir güne daha başlamış durumdayız.. Bugünlerde çok kayıp verdik..Çok sık sık cenazeler oluyor.. Biz hayata devan ediyoruz..İşin gerçeği bu…Öyle de olmalı.. Hayat devam edecek…Allah herkese hayırlı ömür ve imanlı ölüm nasip etsin,inşallah..

Gölcükten selam ve sevgilerimle…
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Şub 13, 2008 3:46 pm

Muazzam güzel bir kar yağmaya başlamış Gölcükte,şükürler olsun buna ihtiyacımız vardı.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Çrş Şub 13, 2008 4:07 pm

Herkese hayırlı akşamlar.İstanbulda güya kar yağıyor.Buraya da doğru düzgün yağsa da biz de nasiplensek...
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Şub 14, 2008 8:44 am

Günaydin, Rize-Çamlıhemşinden Yağmurlu bir günden (yüksekler karlı) herkese selamlar. Cenazeyi tefnettik geldik, hayat devam ediyor. Bu dünya böyle kuruldu vede devam ediyor. Allah gidenlere rahmet bizlere iman ihsan etsin.

Bu arada gerek bu sayfada gerekse kendi sayfamda başsağlığı mesaji yazan dostlardan Allah razı olsun, sağolun,
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Şub 14, 2008 9:47 am

Şahinkaya(ŞUR) Köyünün değerli ahalisi...!
Herkese buradan Sağlık,Mutluluk,Esenlikler diliyorun.Sonsuz sevgilerimi yolluyorum.Kazançlı ve bol bereketli günler diliyorum...!
ALLAHA emanet olun....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Şub 14, 2008 10:34 am

Herkese Hayırlı Günler;
Yine Kamil,yine Mahmut ve bugün 3.sırayı aldım !!!!!!!!!!
Kar yağacak oldu,ama olmadı...Kar yağmasını çok istiyorum,inşallah yağar.... Şu an güneş hafif görünüyor gibi...Tam durumu ifade etmek zor...

Bu durumda sizlere selam ve sevgiler gönderiyorum..

(Haaa !.....Bugün sevgilier günü ????????? ) ( Kutlu olsun !!!!!!!!! )
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Şub 14, 2008 12:43 pm

Gölcükten Hemşerilerime kucak dolusu selamlar:
Evet Gölcükte iki gündür kar yağacak bir türlü yağamıyor,gönlümüz yağmasından yana,Allah duamızı kabul eder inşallah,yine düşüşe geçmişiz iki gün yüzümüz gülmüş yazanlar coğalıyor diye ama kursağımızda kalmış,ha gayet,Ben Tüm hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı,bol kazanclı günler yüce mevlatan niyaz ediyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Şub 14, 2008 2:20 pm

Herkese Hatay Erzinden Merhabalar
Şahinkaya(ŞUR) Köyünün değerli büyük ve küçükleri...!
Herkese buradan Sağlık,Mutluluk,Esenlikler diliyorun.Sonsuz sevgilerimi yolluyorum.Kazançlı ve bol bereketli günler diliyorum...!
ALLAHA emanet olun....!
Muzaffer Hocam yine o birinci bu ikinci kendisi ancak üçüncü olmuş bende beşinci oldun galiba önemli olan yazmak değilmi sayın hocam yazılsın da kaçıncı olursa olsun yeterki yazılsın
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Prş Şub 14, 2008 4:26 pm

Değerli hemşerilerime iyi akşamlar.
Çarşamba günüde akşama ulaştı.Bakalım Perşembeyi kim karşılar.Allah şurlilara bir zeval vermesin inşaallah.
Gecenin karanlığından Allaha sığınalım...
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Şub 15, 2008 12:11 am

Tekirdağ'dan herkese iyi akşamlar.Saat baya ilerledi Cuma gününede girmiş bulunmaktayız saat 1.10 Hepinize hayırlı Cumalar.Bugünün ilk mesajıda benden oldu galiba :) Sağlıkla kalın.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Şub 15, 2008 8:09 am

Günaydin şur ve site ahalisi. Hayırlı cumalar, herkesi Rize Çamlıhemşinde selamlar sevgiler. Yine paragaf günü geldi inşallah gecen hafta yaşanan sıkındı yaşanmaz.

Muzaffer hocam uzun zamandan beri buraya kişileri davet etti, israrcı oldu, onun capasıyla bu başlık 97. sayfaya vede son günlerde bayağı katılımcıya ulaştı. Devam etmesini dilerim. Bu arada Kamil Şahin abimi teprik ederim girdikden sonra bek kesiri yoktur. Artık bu sayfada ona aliştık.

Bu arada hava durumunuda vereyim gece kar yağdı ilçe merkezinde 3-5 cm kar var. Şu anda hava açmak üzere güneş bulutlar arasından görülür gibi (köyde bir deyim var "güneş carağulis yapıyor"aynen böyle)

Bu aradayoğunluktanmı kar yağışlarından mıdır nerdendır bilmem dairede kullandığım internet bayağı sorun veriyor. Bek girip yazamıyorum tıkanıyor. sayfarı çoğu zaman açmıyor. İnşallah gececidır.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Şub 15, 2008 8:44 am

Gunaydin ahali..
Sisli soguk bir Fransadan herkese selamlar, yazi geride biraktik yine kisa geri geldik soguk kendini iyice hissetirmeye basladi 2 ile 5° arasi buralar bugun..
Yogunlugumdan bir kac gundur siteye bakamiyorum yeni uyelikler onay beklemis onlardan ozur dilerim yoktum iki gundur bu hafta sonuda olamiyacagim insallah diger arkadaslar siteyi ihmal etmezler..

Saygi ve Sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Şub 15, 2008 8:50 am

Değerli dostlarım ve şur köyünün saygıdeğer ahalisi....!
Herkese hayırlı cumalar diliyorum.Günler haftalar aylar ve yıllar neçabuk geçiyor..!Dünya yalan ömür çok kısa! ALLAH sonumuzu hayır etsin.
Buarada beni unutmayıp sayfasında zikreden ve iltifat eden Mahmut KÖSE kardeşime teşekkürlerimi buradan yolluyorum. Onun bujestleri beni mutlu ve motive ediyor.ALLAH sağlık ve nasıp ederse herzaman yazmaya çalışacağım.Hemşerilerimin mutluluğu benim gururum ve mutluluğum....!Herkeside bu sayfaya bekliyoruz.Ben şahsen busayfa ile memleket ve hemşeri dost hasreti gideriyorum ve çok mutlu oluyorum....!
Sağlık mutluluk vesosuz selamlarımı gönderiyorum...!ALLAH emanet olun....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Cum Şub 15, 2008 9:11 am

değerli şur köyü ahalisi herkese mrhb ya ben fazla takılamıyorum özellikle akşamları bu yünden çok üzüntülüyüm ha niye takalamadığımı saoracaksınız belki kaldığım evde internet yok cuma akşamları özellikle katılmayı çok istiyorum ama olmuyor işte elde olmayan nedenlerden dolayı inşaallah bu sorunu aşar ve tüm hemşerilerimle cuma akşamları birlikte olur güzel sohbetler ederiz..........
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Şub 15, 2008 10:09 am

HATAY Erzinden
bir cuma günü herkese hayırlı cumalar der bol kazançlı günler dilerim.
Umarım herkesi sağlık ve sıhhatı yerindedir Hatay da bu gün hava güneşli ve çok güzel tüm şurluların allah gönlüne göre vermesi dileğiyle allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir