GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Şub 10, 2008 8:41 pm

UYYYYYYYYYY KIMLERI GORUYORUM BURALARDA EKI NACIYEM HOSGELDIN.... SMSNI EVET ALMADIM AMA TELEFONUMDA BIR SORUN YOK VEDE ACIK HATTA HABU KIZNIYE CEVAP VERMEDI BANA DIYEDE BUSURU LAFLAR SOYLEDUM KENDI KENDIME :D :D :D

EKIZZZZZZZ O YOGUNLUGUN BIR AN ONCE GECMISINI DORT GOZLE BEKLIYORUM SITEDE SENI GORMEK ISTIYORUM ESKISI GIBI ANLAMAM GIZLI TAKIP ETSEN BANA NE FAYDA OLACAK BEN BILMEDIKTEN SONRA :D

MAYISDA INSALLAH GORUSECEGIZ OPTUM HERKESE SELAMALARRRR
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Şub 10, 2008 8:56 pm

Hayırlı akşamlar Sevgili Dostlar;
Bir hafta içinde iki format, bakalım ne olacak ! Bu iş beni çok yordu... Ama sağlığım yerinde şükür..

Bu sayfa buluşma noktamız olacak inşallah..Günlük buluşma,haberleşme, hal hatır sorma yeri olması bakımından güzel değil mi ?

Hepnize Gölcükten selam ve sevgiler gönderiyorum..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Şub 10, 2008 9:08 pm

sagol abla hosbulduk vallahi dün mesajina iki kere pes pese ayni cevabi gönderdim ama mesajiniz iletilmedi dedi bana belki de hatlardan kaynaklanmistir sorun o zaman. ben mesaj aldigim zaman cevabimi mutlaka veririm ekiiiiiiiiiii....

merak etme yogunlugum olabilir ama forumu da ihmal etmemeye gayret ederim gözün arkada kalmasin sakin :wink: canim benim ailecek iyisiniz dir insallah havalarin güzelliginden bahsediyorsun vallahi ne diyeyim bu havalarin isinmasi tüm avrupayi kapsamis anlasilan havalar bizdede bir kac gün cok güzeldi bugün bile millet solugu disarlarda parklarda aldi vallahi, hayret edilecek is. allahin isine karisilmaz bundada vardir bir hayir diyelim. öpüyorum cancagizim allaha emanetsin :D :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Şub 10, 2008 9:12 pm

hayirli aksamlar muzaffer amca, güzel mesajin icin tsk ederim beni cok mutlu ettin bende burda olunca keyfim yerine geliyor, arayi fazla acmamaya gayret gösterecegim allahin izniyle.

dilerim sizde ailece iyisinizdir insallah güzel türkiyeme sicak sevgi ve hasret dolu selamlar gönderiyorum :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Şub 10, 2008 10:12 pm

sitede aktif olan tüm dostlara hayirli aksamlar diliyorum, yüzünüzden gülücükler yüreginizdende sevgi ve samimiyet hic eksik olmasin... surli naciyeden kucak dolusu selam ve sevgiler....

herkez saglicakla kalsin....
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Şub 10, 2008 11:50 pm

Sİtedeki düzenlemeler iyi olmuş bence, elinize sağlık.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Şub 11, 2008 8:35 am

Kapalı,yağmuru ve soğuğu fazla olmayan ORDU ilinden bizi okuyan,duyan ve hisseden herkese sonsuz selamlar sevgiler sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum....!HAFTANIZ GÜZEL VE NEŞELİ BAŞLAR VE BİTER İNŞALLAH...!

(Bu arada çaktırmadanda hava durumunuda vermiş oldum...!)
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Şub 11, 2008 9:04 am

Herkese Hatay Erzinden Hayılı bi hafta başı diller sağlıklı bir hafta geçirme temennisiyle allaha emanet olun tüm hemşerilerime selam olsun[/b]
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Pzt Şub 11, 2008 10:02 am

Türkiyemin en güney ucundan ( Hatay-Reyhanlı'dan) Tüm dünyadaki Şurli köylülerime selam ve sevgilerimle.

Çok şükür yağmur yağacak gibi bir hava hakim burda.Hele güzel bir yağmur yağarsa, deme çiftçinin keyfine.

Uzun zamandır Amik ovasında yağmur yağmadığı için buğdaylar sıkıntılı.
Allah herkese yardım eylesin.

Çiftçilerle bir ortaklığım yok... :lol: Sadece dilek diledim.
Buğday bol olursa hepimize faydası olur.Çünkü ekmek fiyatları artmaz...

Bütün köylülerimi seviyorum.

Herkese sağlık ve mutluluklar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Pzt Şub 11, 2008 10:23 am

HERKESE GÜZEL BİR HAFTA BAŞI DİLEGİYLE SEVGİ VE SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Şub 11, 2008 11:12 am

Merhaba sur ahalesi dilerim guzel bir hafta baslangici yapmissiniz ve saglikli mutlu ve huzurlusunuz...

Burda havalar inanilmiyacak kadar cok guzel ve sicak gunes sabahin ilk isiklarda basliyor aksama kadar piril piril parliyor 16.18 ° ARASINDA SICAKLIK VAR ALLAH SONUMUZU HAYIRLI EYLESIN...

Sitede online olan arkadaslar 2 dknizi buraya ayirsaniz cok seymi istemis oluyorz bir selam bir hal hatir sormak okadar zor bir ismi anlamadim, dilegimiz herkesin bu baslikta selam vermesi insallah birgun oda olacak...

herkese guzel bir gun diliyorum..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Şub 11, 2008 11:15 am

İyi günler Rize-Çamlıhemşinden tüm site sakinlerine bu haftanın ilk gününden selamlar. Hava yağmıyor fakat kapalı heran yağabilir.
Bu arada çok uzun bir zamandan sonra bu sayfaya günlük yazanlardan 6. oldum. Çok güzel bir durum bu sayfada toplanmak. Hele hele Hatay-Reyhanlı'dan meslektaşimda bu sayfaya geldi. Katılımın çok olması dileğiyle hoşta kalın
Selam ve sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Şub 11, 2008 11:28 am

Gölcükten Tüm Hemşerilerime kucak dolusu selamlar:
Yine Gölcükte kapalı bir hava var ama yağmur yok,Allah sonunu hayır eder inşallah,Allahtan sayfamızın sonu yok,katılım maşallah çoğalmaya başlamış yoksa yer bulamayacakdim,yazmak için,inşallah dahada çoğalır.
Ben katılan,katılmayan bizi izleyen herkese sağlik,sıhhat,afiyet diliyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Şub 11, 2008 1:42 pm

bir hafta basina daha kavustuk herkeze hayirli bir pazartesi günü diliyorum, günesli almanyadan tüm dostlara selam olsun, herkez sihat ve afiyetdedir insallah... allah kimseye zeval vermeden bu güzel günü hayirli bitirmeyi nasip etsin ve yarina allah kerim diyelim.... forumda keyifli vakit gecirmeniz dilegiyle...

naciyede herkeze selam ve saygilar
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mustafa Ayaloğlu » Pzt Şub 11, 2008 3:13 pm

S.A SEVGİLİ DOSTLAR GEBZEDEN KUCAK DOLUSU SEVGİLER SUNAR KEN HAVMI HİC GÜZELDEĞİL GENCKEN DHA GÜZEL Dİ HA YAŞLANDI CİRKİNLEŞDİ:)) BUZ GİBİ SURATI OLDİ KARARDİRENGİ DA.)) SELAM VE SAYGILARIMLA DOSTLAR
Mustafa Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir