KAMİL ŞAHİN yazdı:Merhabalar Fatma hanım...!!!
Nasılsın bakalım...?Çoluk çocuk afiyettesiniz inşallah...!!!Eşini resimdentanıyorum(gerçi senide öyleya)..Onada çok selamlarımı iletin...İnşallah çalışma sezonu sonunda kazasız belasız memlekete gelirde hasretgiderirsiniz...!!!
Fatma.. Buarada şunuda bir sorayım: Ben forum'a kendi şifremle giriyorum ama aynı şifremle anasayfadaki sohbet odası veya yorumlara yazmak için giremiyorum...Kompleks geldibana...Bukonuda bir açıklama ve yardım istiyorum...!!!Yardımcı olursan memnun olacağım...
Engin selam ve sevgilerimle...!!!!
Kamil amca merhaba ozur dilerim mesajina ancak simdi cevap verebiliyorum, son bir kac gundur cok yogunum siteye sadece uyelikleri kontrol etmek icin giriyorum son gunlerde yabanci uyelikler fazlasiylan rahatsiz etmeye basladi onlari silene kadar bos olan zamanimda bitiyor size ondan cevap veremedim ozur dilerim..
Dilerim siz ve aileniz iyidir buralarda hic bir yaramazlik yok hersey yolunda dilerim sizlerdede oyledir..
anasayafa sira gelince burdaki uyeliginiz orda gecerli deyildir ansayafayada uye olmalisiniz orda uyelik daha basit onay beklenilmiyor direk uye olabiliyorsunuz...
dun aksamaki paragafa sira gelince ben dun butun gun yokdum sehir disinda idim aksam gec saate geldim ben o yuzden paragaf basligini acamadim, diger arkadaslarlarda herseyi bana biratiklari icin onlarda acmadi ve paragaf basligi maalesef gec acilmis arada bir boyle aksamalar olacak , gayet normal herkesin ozel hayati var her zaman sitede olamiyoruz , saygi ve sevgilerimle..