KAMİL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum May 30, 2008 8:14 pm

MERHABA KAMİL ABİ
HAYIRLI AKŞAMLAR ABİ BU AKŞAM BENDE SİTEYE GİRDİM AMA SAYFA AÇILMAMIŞ GERÇEKTEN ÇOK MERAK ETTİM SORDUĞUN SORULARI AYNEN BENDE SORMUŞ OLAYIM NE OLDU ANLAYAMADIM.
NEYSE SİZLER NASILSINIZ İŞLER YOĞUNMU İNŞALLAH YARAMAZ Bİ DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. SAYIN MÜDÜRÜM ARA SIRA SAYFAMIZA BİR SELAM YAZARSAN ÇOK MUTLU OLACAĞIMI BİLMENİ İSTERİM YENGEYE VE ÇOCUKLARA SELAM EDER HAYIRLI AKŞAMLAR DİLERİM.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt May 31, 2008 12:13 pm

KAMİL ŞAHİN yazdı:Merhabalar Fatma hanım...!!!
Nasılsın bakalım...?Çoluk çocuk afiyettesiniz inşallah...!!!Eşini resimdentanıyorum(gerçi senide öyleya)..Onada çok selamlarımı iletin...İnşallah çalışma sezonu sonunda kazasız belasız memlekete gelirde hasretgiderirsiniz...!!!
Fatma.. Buarada şunuda bir sorayım: Ben forum'a kendi şifremle giriyorum ama aynı şifremle anasayfadaki sohbet odası veya yorumlara yazmak için giremiyorum...Kompleks geldibana...Bukonuda bir açıklama ve yardım istiyorum...!!!Yardımcı olursan memnun olacağım...
Engin selam ve sevgilerimle...!!!!

Kamil amca merhaba ozur dilerim mesajina ancak simdi cevap verebiliyorum, son bir kac gundur cok yogunum siteye sadece uyelikleri kontrol etmek icin giriyorum son gunlerde yabanci uyelikler fazlasiylan rahatsiz etmeye basladi onlari silene kadar bos olan zamanimda bitiyor size ondan cevap veremedim ozur dilerim..

Dilerim siz ve aileniz iyidir buralarda hic bir yaramazlik yok hersey yolunda dilerim sizlerdede oyledir..

anasayafa sira gelince burdaki uyeliginiz orda gecerli deyildir ansayafayada uye olmalisiniz orda uyelik daha basit onay beklenilmiyor direk uye olabiliyorsunuz...
dun aksamaki paragafa sira gelince ben dun butun gun yokdum sehir disinda idim aksam gec saate geldim ben o yuzden paragaf basligini acamadim, diger arkadaslarlarda herseyi bana biratiklari icin onlarda acmadi ve paragaf basligi maalesef gec acilmis arada bir boyle aksamalar olacak , gayet normal herkesin ozel hayati var her zaman sitede olamiyoruz , saygi ve sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Yavuz Başar » Prş Haz 05, 2008 4:58 pm

Kamil ağabe merhaba. nasılsınız yazdığınız yazı herhalde yanlışlıkla bana yazıldı
ben hasan başarın büyük oğluyum şekercı hasan desem daha iyi anlaşilır.
Sızlerinin yazılarınızı takıp edıyorum ellerınıze sağlık belkımde benı tanımıyorsun
inşallah memlekete gelırsem görüşürüz ALLAHA EMANET OLUN hoşça kalın
Kullanıcı avatarı
Yavuz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yavuz Başar » Cmt Haz 07, 2008 9:01 am

Kamil ağabe bende memlun oldum bundan sonra inşallah görüşürüz
ALLAHA EMANET OLUN ellerınızden öpüyorum
Kullanıcı avatarı
Yavuz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzr Haz 08, 2008 10:36 am

MERHABA KAMİL ABİ
Öncelikle pazar günü için sana ve ailene sağlık sıhhat dilerim.Sayım Müdürüm ben sizleri yanı ben boşuna sayıp sevmedim demekki bişe anlamış durumdayım bu güngü o uzun boylu yazını okudum çoğunlukla katılmamak mümküm değil diyebilirim hepsine katılıyorum küskünlerden biri de bendim bazi arkadaşlar siyaset yapacaklar yerlerde yapsın buna kimsenin bişe demeye hakkı yok bu doğanın yapısı böyle ama günlük herkesin katıldığı herkes herkese merhaba ettiği yerlerde bence siyaset olması doğru değil gibi düşünüyorum bilmemki ne demek isdediğimi anladınmı müdürüm
Çok samimiyetle söyliyorum herhesim görüşüne saygılı olmak lazimki senin görüşüne karşı taraf saygılı olsun sizlerin görüşünüz ne olursa olsun her zaman yapıcı olmanızdan dolayı tebrik eder örnek olarak göstermeyi bi borç biliyorum.
Evet Müdürüm işlerin yoğun olması çok doğru ama yinede bu siteyi ihmale gelmiyor elden bırakmamak lazım der sözü fazla uzatmadan ailece ailene sağlık sıhhat dileklerimi bildirir ALLAHA emanet olun yazın bi durum olmassa yayalada görüşmek dileğiyle
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Sal Haz 10, 2008 5:00 pm

kamil amcacıgım saol naılsınız iyisinizdir inşallah bende siteye katıldım artık bol bol görüşürüz inşallah güzel dileklerin için teşekkürler ben uzaktım akrabalardan bu vesileyle yakınlaşırız ellerinizden öpüyorum amcacım saolun görüşmek dilegiyle
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Çrş Haz 11, 2008 5:05 pm

merhaba Kamil Amcacığım nasılsınz inş. iyisinizdir.Sizi sitede görünce merhaba demek istedim.Kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle hoşçakalın.
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Haz 12, 2008 5:46 pm

Sevgili Kamil,
İsteğin doğrultusunda Bursa PTT MÜdürü Sevgili Mehmet Akaç'ı makamında ziyaret ettim..Selamlarını ilettim...Telefonunu da verdim..Orada oturuken Şuayıp Kaçoğlu geldi,onunla da görüştüm... Oradan yine senin isteğin doğrultusunda THY Müdürü Sermet Özbilgiye uğradım ve selamını ilettim..

O arada Mevlevihane ve iki tarihi cami daha buldum...Çünkü adım adım gezdiğim Bursada bunları bulamamıştım...Mutluyum..

Görüşmek üzere,selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Haz 19, 2008 9:22 am

Selamünaleyküm benim güzel kardeşim:

Görüşmeyeli nasılsın bakalım inşallah iyisin tek arzum sizlerin iyi olması siz iyi oldukça bizde iyi oluyoruz.

Seninle görüşememenin üzüntüsü içerisindeyim inşallah birdahaki sefer başarırız.

Bizler iyiyz Allaha şükür şu an ve her zaman en büyük sıkıntımız hasretlik oda olmazsa daha iyi olacağız.

Gölcükten hepimiz Ailece hepinize sonsuz selamlarımızı yolluyoruz sağlik,sıhhat ve afiyet diliyoruz sizlere Allaha emanet olun hoşta kalın.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Haz 28, 2008 4:33 pm

Merhaba Kamil Abiciğim
Öncelikle bende ailece ailene sağlık sıhhat dileklerimi bildirir sizlere işlerinizden dolayı kolay gelsiin der hayırlı günler dilerim.
Benim sitedeki aktifliğimin sona ermesinin bi tek sebebi var kimseye darkın ve kırkın değilim kim ne siyaset yaparsa yapsın özellikle ben herkesin fikrine saygı duyan biri olduğumu her zaman söylemişim en az sizler kadar sevdiğim ve saygı duyduğum bir büyüğümün beni istemediğim yerlere sürüklemesi oldu yoksa önemli değil ben zaten sizler gibi sevecen abilerim olduğu için tamamen siteden ayrılmadım yanlızca danışma kaynaşmaya yazmamaya karar vermiştim ama görüyorumki sizlerin ısrarları benim için bir emir sayılır madem bu kadar sevenimiz varmış bunları kırmak olmaz Muzaffer hocamda bana özel mesajla bu konuyu az boz açtım neyse bundan sonra yazmaya devam edelim Sayın müdürüm bu yıl yaylaya geirsek daha detaylı görüşürüz inşallah.
Aynen sözlerine bende katılıyorum İrfan abimin dediği gibi evet abiciğim bu site kimsenin malı değil tüm şahinkayalıların birilerini kızıp kaçmak olmaz abi be biraz kafanı şişirdim görüşmek üzere tekrar saygı ve sevgilerimle allaha emanet olun.
İnşallah bundan sonra ara ara merhaba demeye çalışacağın sağlıcakla kal
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Pzt Haz 30, 2008 4:02 pm

kamil amcacım merhaba nasılsınız iyisinizdir inşallah yenge cocuklar nasıl ben pek giremiyorum cocuklar malüm inşallah girerim hep amcacım kendinize iyi bakın öpüyorum ellerinizden
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Çrş Tem 02, 2008 3:16 pm

amcacım nasılsın inşallah iyisinizdir evet aktif olmaya calışıyorum ama malum cocuklardan fırsat bulamıyoruz hiç ama giriyorum inşallah daimi olurum eşimde yazmak istiyo ama o ardahanlı oldıgu için yabancı ama tam bir karadenizli gibi lahana yemegi yiyo mısır ekmegi yogut hepsinden yiyo buda güzel tabi en cokda karadeniz müziklerini tabiki amcacım inşallah bi gün bi araya geliriz nasip olursa yengeye cocuklara cok selam söyle ellerinden öpüyorum amcacım eşiminde selamı var cocuklarda ellerinizden öper allaha emanet olun inşallah
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Çrş Tem 02, 2008 3:16 pm

amcacım nasılsın inşallah iyisinizdir evet aktif olmaya calışıyorum ama malum cocuklardan fırsat bulamıyoruz hiç ama giriyorum inşallah daimi olurum eşimde yazmak istiyo ama o ardahanlı oldıgu için yabancı ama tam bir karadenizli gibi lahana yemegi yiyo mısır ekmegi yogut hepsinden yiyo buda güzel tabi en cokda karadeniz müziklerini tabiki amcacım inşallah bi gün bi araya geliriz nasip olursa yengeye cocuklara cok selam söyle ellerinden öpüyorum amcacım eşiminde selamı var cocuklarda ellerinizden öper allaha emanet olun inşallah
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Pzr Tem 06, 2008 12:13 pm

MERHABALAR AĞABIYIM NASILSIN UZUN ZAMAN OLTU GÖRÜŞEMETIK YAYLALARA GITTIĞİNİ HABER ALTİM İYİ GÜZEL GUNLERİN GECMİŞTİR İNŞALLAHINANIYORUMKI ZAMANI EN GÜZEL ANILARLA DEĞERLENDIRMISSINTIR HAYDI ANABOTAMOYA GITIYOM CAĞIRIYIMMI SENI AĞABIYCIĞIM HOŞCAKAL SAYKILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Özdaş » Prş Tem 17, 2008 8:51 am

çok teşekkür ederim.Tekrar sağolasın Allah razi olsun.
selam eder hayırlı günler dilerim
Sinan Özdaş

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir