gönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Mar 29, 2007 11:06 am
Hocam merhaba nasılsınız?
Sizinle tanışıklığım, oturup konuşmuşluğum yoktur. Fakat site de baktığım tüm sayfalarda sizi gördüğüm için size yazıp bir teşekkür etme ihtiyacı duydum.
Hiç üşenmeden, yorulmadan, bıkmadan yazıyor, resim ekliyorsunuzdur. Bizlerle baylaşıyorsunuz. TEŞEKKÜRLER hocam elinize kolunuza sağlık. Sizin gibi ağabeylerimizi burada bu çalışma temposunda görmek çok güzel.
“Siyah Beyaz Kareler” bölümüne eklediğiniz eski resimler için bir dileğim vardır.
Bu resimdeki kişilerin adlarını yazdınız. Ben 45 yaşındayım bundaki kişiler bendende büyük, çocukluk hallerini hatırlamam mümkün olmadığı gibi bu sitede yazan kişilerin %98. bizlerden küçüktür. Hatırlayamayacakları kesindir. Resmi ikinci bir satırda yeniden üzerindeki kişilere numara verilse de adları bu numaralar ile yazsak, hangi resmin hangi kişiye ait olduğunu biliriz. Dabi ki buda benim dileğim takdir sizlerindir.
Not. Kırıkhan da rahmetli Mehmet Altuncu’ nun kızı Resmiye amcamın hanımıdır.
Selamlar
Merhaba Abi:
Farkındayım ikimizinde başı sağolsun.
Amcam arayıp başsağlığı verdiğin beni sorduğunu söylemiştir. Hatta beni yakından değil internetten tanıyorum demişsin amcama.doğrudur.
Neyapalım Allahın taktiri böyle! Dünyada kalan hayata devam ediyor.
Abi bir fikrim takdir sizlerindir. Köyümüz malum çok büyük ve çoğunluk dışarda yaşamaktadır. Ayni köylüyüz birbirimizi tanımıyoruz. Bu site sayesinde bazi kişiler ile tanıştık. örneğin siz ve ben gibi. bir sayfa acalım orada normal yaşayan kişiler resimleri olsun hatta resimlerin altında biraz bilgi.
Tanışma sayfasanda kişilerin birbirlerine özel mesajlarını okumak zorunta kalmayız. Daha önce ana sayfada kilerin protre fotoğrafları ve adlarında isimleri yazılı sayfa vardı. kaldırıldı. buna benzer bir şey yapsanız veya bu işe ön ayak olsanız memnun olurum. salamlar