GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Oca 29, 2008 11:38 am

Merhaba Sevgili Dostlar,
Her gün ilk işim bu sayfada sizlerle buluşmak oluyor…Buraya bir şeyler yazınca rahatlıyorum…Sanırım sık sık buraya yazanlar benimle aynı duyguları paylaşıyor.

Tek isteğim,bir gün siteye giren herkesin ilk işinin bu sayfaya yazması..Böylece günlük haberleşmenin sağlanmasıdır..Bir hafta yazmayanların başına acaba bir şey mi geldi diye merak edilip sorulmasıdır..Bilmem anlatabildim mi ?

Hiç merak ettiniz mi, bilmem !!!!!!!!!
Ben böyle şeyleri çok merak ederim..Belki fuzuli merak ama bende bir hastalık,ne yapalım..Normal karşılayın….

Neyimi merak ettim ?
Yılbaşından bu yana bu sayfaya kimler yazdı,kaç defa yazdı ? İşte cevabı ;
1. Adnan Ayaz………….1
2. Ahmet Uysal………….1
3. Asuman İnce………….2
4. Ayşe Kama…………….1
5. Dilek Aydınlı………….1
6. Emel Ayal……………..1
7. İrfan Altuncu…………27
8. İsmail Ayan…………….2
9. İsmail Bayraktar………3
10. Fatma Özbilgi…………11
11. Fatih Kazancı…………1
12. Gökhan Şahin…………2
13. Kamil Şahin …………23
14. Mahmut Köseoğlu…...25
15. Mehmet Aydınlı……….4
16. Mehmet Erdoğan………1
17. Mustafa Ayaloğlu……..3
18. Muzaffer Altuncu…….20
19. Naci Altuncu…………1
20. Sezai Ataman…………1
21. Sibel Şahin…………….2
22. Şevki Altuncu…………1
23. Yavuz Başar…………..9
24. Yazile Kara……………2
25. Zihni Özdil…………….1

-Demek 01-29 Ocak tarihleri arasında toplam 25 kişi 146 defa yazarak yaklaşık 10 sayfa doldurulmuştur…

Herkese selam ve sevgilerimle……..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Oca 29, 2008 11:53 am

Hocam yöneticilerden msn gibi sohbet odası acılmasını istesek şu günlük hohpetleri karşılıklı yapsak nasıl olur. Gerci bir ara vardı, ilk zamanlarda kaldırıldı, kaldırıma sebebi kötü niyetli kişilerin bazılarını rahatsız etmesiydı. Bilmem yönetime önerilere yazsakmı, gerçi onlar bizi dinlemiyor bildiklerini okuyorlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Oca 29, 2008 12:57 pm

Merhaba sevgili sur ahalesi dilerim keyifler ve moraller yerinde en onemlisi sagliginiz yerinde...

Sayfada arada bir cogaliyoruz insallah hergun cogalmaya basliyacagiz, muzaffer amca sayim cok guzel eline saglik...

Mahmut bey siteye sohbet odasi konusuna sira gelince sitemizin yapilis temasi sohbet kosesini kaldiracak kapasitede deyildir, msn seklinde sohbetse site adina bir mail alinir herkes adresini oraya ekler bir kac kiside sifre olur musait olan msni acar, acik olan kisilerle toplu halde sohbet edilir, neden bu yontemi denemiyorusunuz...

Isterseniz sitenin adini tasiyan bir mail adresi alalim burda adresi acik yazalim herkes listesine eklesin en cok online olan bir kac kisiye sifreyi verelim surekli msni acik tutulsun, isteyenle istenildigi sekilde sohbet edilsin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Oca 29, 2008 1:18 pm

Sevgili Mahmut ve Sevgili Fatma,
Bize şu anda bu sayfa kafi geliyor...İleride duruma göre sizlerin tekliflerini değerlendiririz...Keşke herkes burada bu kadar olabilse,,,,,,

Maksat herkes günlük durumunu diğer dostlara bildirmek ise bundan iyisi can sağlığı....

Selam ve sevgilerimi sunuyorum....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Sal Oca 29, 2008 8:03 pm

Herkese hayırlı akşam dileyerek bir iki kelimede ben affınıza sığınarak söylemek isdiyorum Valalhı Muzaffer abi tamamen bu işe kendini adadın allah razı olsun sizlerden kim ne yapıyor nere giriyor kim nerede konuştu kim nereye ne yazdı gerçi bu iş gönül işi oda sende olduğu için devam abim devam milleti sen böyle toplarsın hadi sana kolay gelsin diceğim.sitede bulunan insanlar birbirleri ile yazısırsalar ancak tanışırlar pek de öyle olmuyor galiba herkes sanal alemde yaşamaya çalışıyor tüm sitede bulunan büyük ve küçükler allaha emanet olun Sizlerde Özellikle istirhamım şu olacak tanımayanlar birbirleri ile yazışmaları olması dileğiyle herkese hayırlı akşamlar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mehmet ERDOĞAN

Mesajgönderen Mehmet Erdoğan » Sal Oca 29, 2008 8:56 pm

Site sakinlerine,Sakarya 'dan selamun aleyküm.Şü anda ben bilgisayarın başında bu yazıyı yazarken;Dışarıda lapa lapa bir güzel kar yağıyor ve benim ca
nım kartopu oynamak değil,kuş lastiği ile karatavukda avlamak değilde ve hatta
kuşlara tuzak kurmakda istemiyor canım.
Muzaffer hocam:Canım ne istiyor biliyormusun.On kot (kırk kilo)mısırı şu an çuvalladum ve feneride hazırladum,gazini tamamladum ve fitilinide kontrol ettum.Sabah namazdan önce çuvalı arkama fenerida elume alup,öğütmek içun değirmenun yolunu tutacağum.Değirmene başkalarından önce gidup,Mısırı önce SAKONARA dökeceğum,sonra yukarı çıkup değirmenun suyunu vereceğum.Hadi Hocam Senda Gel.Mısırı daha öğütmedum.Saygılarumla.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Erdoğan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Oca 30, 2008 8:08 am

Günaydin şur site ailesi. Günaydin Türkiye'de ve Avrupa'da bulunan site sakinleri Bu karlı soğuk kış gününden herkese selamlar.

Fatma hanım sohpet odası konusu, oki sitemize uygun değil vede Muzaffer hocamın dediği gibi ilerde düşünürüz demesi şimdilik dursun. Şunuda söyleyeyim ben mesai günleri daire internetini kullanıyorum msn ye izin vermiyor. Sadece hafta sonrarı ve izinli olduğun günler evimden girebilirim. Neyse bu şekilde idare edeceğiz yeterki katılım olsun. Şu mesaj panosu altında 5-6 isim gördümmü seviniyorum, fakat çoğu zamanlar tek başınayım. Sağlıcakla kalın.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Oca 30, 2008 9:50 am

Şur Köyünün güzel insanlarına buradan...
Merhabalar...
Sevgiler...
Saygılar...
Herkesi muhabbetle selamlıyorum...

Çok şükür. Günlük sohbet sayfamız gittikçe senleniyor,kalabalıklaşıyor.Doğrusu bu ilgi beni sevindiriyor ve gururlandırıyor.Yazanlardan ALLAH razı olsun.İnşallah bu sayı günden güne artar.Temennim ve dileğim bu...!
Bu arada Mehmet ERDOĞAN Kardeşimi tanımıyorum ama yazdıklarını okudum.Memleket yaşantımızda vede çocukluk yaşantımdan sanki kesitlerden bir demet yazınca mutlu oldum.Amaaaaa şu var Eğer sen SAKONARI biliyorve yazıyorsan o yukarda yazduğun kara tavuk yerine niye KOSİFA yazmadun?Madem oyöreden bahsediyoruz onuda oyle yazmamuz gerekir diye düşünüyorum...!Bu öz eleştiri için Mehmet kardeşim kusura bakmasun.
Kalın sağlıcakla...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Oca 30, 2008 9:58 am

Merhaba Sevgili Dostlar;
Nihayet Gölcük de beyaza büründü.....Güzel bir manzara,,,,,,

Ne yazık üzücü bir haberle güne başladık...KIRIKHAN'da Muhammet Severin eşi, Fatih Sever'in anası Fatma Sever Hakkın rahmetine kavuşmuştur..
-Merhumeye Allahtan rahmet ilgililere başsalığı diliyorum,,

Herkese selam ve sevgiler gönderiyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mehmet ERDOĞAN

Mesajgönderen Mehmet Erdoğan » Çrş Oca 30, 2008 10:25 am

Öncelikle,Ölenlere rahmet Yakınlarına sabır ihsan etsin Yaradanım.

Kamil kardeşim;Sizde benim gibi o yaşantıların özlemi içerisindesiniz.KOSİFA
aklıma gelmedi,yıllar insanlara bazı şeyleri unutturuyor değilmi.Bu işlerin kusuru olmaz,hatırlatmanıza dahada memnun oldum.Saygı ve Sevgilerimle.

DEMEKKİ BENİM GİBİ İÇTEN İÇE YANANLAR VAR.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Erdoğan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Oca 30, 2008 10:29 am

Kiymetli Hemşerilerim Hayırlı Sabahlar;
Gölcükte nihayet kar yağmıştır,her yer beyazlara boyanmış,bu arada kara haberler durmuyor,Allah ölene rahmet etsin yakınlarına başsağlığı diliyorum,
Tüm site sakinlerine sağlıklı,sıhhatlı,bol kazanclı,hayırlı günler diliyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Oca 30, 2008 11:51 am

Yagmurlu Fransadan herkese merhabalar, dilerim herkesin sagligi yerinde..

Olenlere allahdan rahmet diliyorum, Yakinlarinada sabirlar..

Bu yil surda bir sorun var nerdeyse hergun surun guzel insanlarinin olum haberlerini almak bizleri feci bir sekilde uzuyor, insallah daha boyle haberler almayiz...

herkese hayirli gunler diliyorum..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Oca 30, 2008 9:05 pm

Demek yılbaşından beri yazmamışım buraya Muzaffer amca. Zamanım olmadı kusura bakma , yazayım o zaman;habu karda kışta deniz kenarında fotoğraf çekeyudum bu gün her tarafım ağırıyor :D Herkese selamlar
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Oca 30, 2008 10:30 pm

Hayırlı geceler Sevgili dostlar,
Ne güzel bugün burası fena sayılmazdı..Baksana Ocak ayı içinde burada bulunamıyan sevgili Dr. Bülentte yazdı...

Dr. Bülent senin o fotoğraf çekme işine bayılıyorum... Herkeste bir haslet var ya,, Ne güzel şey,,,,Devam et ve şöyle bir kenarından bize de göster,,,

Yarın görüşmek üzere,,,,

Selam ve sevgilerimle,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Oca 31, 2008 8:06 am

Günaydın ince ince kar yağan beyazlara bürünmüş karadenizden tüm site ahalisine selamlar sevgiler. Dr Bülent gider ayak resim çekiyor. Kendisinden Van'dan Muradiye şelalesinden görüntüler bekleriz.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir