Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
SEVGİLİ MAHMUT
ŞU RESİM GÖNDERME İŞİNİ BANA ÖĞRET. İLK OKUL ÖĞRENCİSİNE ÖĞRETİYORMUŞ GİBİ TANE TANE YAZ VE GÖNDER BAKAYIM OLACAK MI YAZI DA YAZACAĞIM ALTINA VEYA ÜSTÜNE
TAMAM MI
ÖPÜLDÜN
SELAM VE DUA İLE
merhaba mahmut abı inan o güzel fotoğrafların için teşekkürler ederım tanımayız bırbırını ama tanışmak isterım bende yukarıkı şurdan ama annem feğmenostan kım sorarsan zıhnı kahvecının ablası sülbiye tanırsın saygılarla yazışmak dileğiyle hıc olmasa sanal alemde
merhaba mahmut abı herşey için teşekkürler dedem muhammet kahvecı dayım rahmetlı hasan kahvecı caykarada haradan emeklı ablasının oğluyum yukarı şurdan raşının ordakı ev bizim inşallah sanal ortamda taniştık yüzyüzede tanışırız abıcım saygılarla
Kuran da Kadir Gecesi için Leyletü'l kadri hayrun min elfi şehrin Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyuruluyor. Bu nedenle bu geceyi ihya edelim.. Kadir geceniz hayırlı olsun..PASA AYAN
Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.PASA AYAN
Mahmut Kardeşim iki gündür İstanbuldayım İlyas Borazancı kardeşimin ölümü nedeniyle cenazede bulunduk bugün gece saat 23.30 da eve geldim Ağabeyime göndermiş olduğu emanet elime geçmiş bulunuyor onu haber vereyim dedim,selamlarımı iledir sağlik sıhhat ve hayırlı günler diliyorum görüşmek ümitiyle......
Mahmutcuğum...!!
Selam ve sevgilerimi yolluyor sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum...!!
Resimlerin sayfaya atılma tekniği konusunda uyarılarını dikkata alacağım .Sağolasın...!!!
Selam ve sevgilerimi yollayarak işlerinde başarılar diliyorum...!!!
Merhaba Mahmutcuğum.
Selam ve sevgilerimi yolluyor sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum.
Kardeşim şu günlük yazılarını istersen biraz değiştir yahu hep kapalaı kapalı diye diye bizlerin içini karartma birazda güneşten bakset yahu olmazmı.
Mahmutcuğum...!!!
Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum...!!! Sende benim endeğerli kardeşlerimin başında olduğunu ifade etmek isterim.
Enderin selam,sevgi ve muhabbetlerimi yolluyorum..ALLAH'a emanet ediyorum...!!!
Nasilsiniz?? Vallah ben birsey yapmadim yapamamda anlamam o tur iislerden resim icin tesekkurler, evin bu halini daha yeni goruyorum eline saglik, her koye gittiginizde bizleri surekli hatirladigin icin tekrardan tesekkurler....