KAMİL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fadime Kama » Cmt May 10, 2008 7:15 pm

Selamlar sevgili amcacığım!!!!!!!Ben bu siteye üye olurken ilk temennim uzakta olan tanımadığım ama değerli büyüklerimle muhabbet kurmaya çalışmaktı.Ve galibada başarıyorum sizin gibi değerli büyüklerimle tanışmak benim için bir ayrıcalık oluyor.Aile dostlarımla her zaman muhabbet kurmak isterim.Her zaman muhabbetle sağlıkla ve neşeyle kalmanız temennisiyle....ALLAHA EMANET OLUN SAYGIDEĞER AMCACIĞIM....Görüşmek temennisiyle....
Fadime Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen sezginkama_61 » Pzr May 11, 2008 10:09 am

sellamun aleyküm amcacıgım......
Hacı mehmet kama nın oglu sezgin annem sizi bana anlatı ve hemen sizinle yazışmak istedim.sizlerle inşalah memlekete karşılaşırız.sizin gibi muhterem ve büyük insanlarla tanışmak istiyoruz.ama gurbet bizi büyüklerimizden mahrum etmiştir . Ama bu güzel ortamda da olsa gene sizlerle tanışmak nasib oldu.aile bireylerine sellamlar......
sezginkama_61

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal May 13, 2008 10:39 pm

Merhaba Amcacığım
Ben çok iyiyim.Sınavlarım var onlara çalışmakla meşkulüm :) Babamlarda iyi işe gidip geliyorlar işte.Bizde bir yaramazlık yok Allaha şükür özlemden başka.İnşallah sizlerde iyisiniz.Babamın,Faruk amcamın,annemin,abimin çok çok selamları var.Bende ellerinden öpüyorum.Cemile yengemede çok selam...
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Çrş May 14, 2008 1:22 pm

ÇARŞAMBADAN BİR HABER GİTSİN DOSTUM KAMİLE
HAFTA SONU YAYLAYA GEL DE GİDELİM BİLE
ÇEKME YAYLA ÖZLEMİ ORALARDA NAFİLE
YERİNİ AYIRAYIM BİR HABER GÖNDERİRSEN...

SERVİSLER BAŞLAMIŞTIR YAVAŞ YAVAŞ SEFERE
EN SON CUMAA GÜNÜ YAPALIM MUHABERE
MARUL MAYDANOZ SISKA EKELİM BAHÇELERE
BEKLEYECEĞİM SENİ HAFTA SONU GELİRSEN...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Cum May 16, 2008 10:12 am

Kamil amca az evvel Muzaffer hocam ile yaptığım telefon görüşmesi neticesini sana bildiriyorum:
40 yıllık bir arkadaşı varmış Rize'de o davet etmiş onu ve bırakmıyormuş, birara Trabzon'a gidecekmiş ve birarada Çaykara'ya uğrayacakmış. Yani anlayacağınız haftaya salı veya çarşamba günü aramıza katılacağını beyan etti eğer bir aksilik olmazsa. Bu durumda akşamki paragafa da katılamayacağını bunu sizlere bildirmemi istedi.
Selam ve muhabbetle.....
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cmt May 17, 2008 1:45 pm

SELAMUN ALEYKUM KAMİL AMCA;
NASILSINIZ, UZUN ZAMANDIR İKİMİZDE FAALİZ AMA BİR TÜRLÜ TANIŞAMADIK BEN USTAMAHMUTOĞULLARINDAN İBRAHİM KAÇOĞLUNUN TORUNUYUM İHSAN ŞAHİNİN TEYZESİ BABAANNEM OLUR HALAMDA RAHİME ŞAHİN İHSAN ŞAHİNİN ÇOK KIYMETLİ EŞİ BENDE ŞUAYİP KAÇOĞLU VE GÜLTEN KAÇOĞLUNUN(BAŞAR) KIZIYIM... :D:D:D:D
UMARIM GAYET İYİ TANITMIŞIMDIR KENDİMİ..
İNŞALLAH BUNDAN SONRA Uygunsuz Kelime Uygunsuz Kelime GÖRÜŞÜRZ.ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM ALLAH'A EMANET OLUN.. :)
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş May 21, 2008 1:37 pm

Kamil Abi Merhaba
Sayın Müdürüm epeyi zamandır sitedede görünmüyorsun inşallah yaramazlık yoktur işlerin yoğun olasılığı bizleri habersiz bırakman anlamına gelmez değilmi müdürüm bizleri habersiz bırakmassan memnun kalacağım.
Yengeme çocuklara selam eder sağlıklı ve bol kazançlı günler dileğiyle allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Prş May 22, 2008 10:21 am

merhaba Kamil Amca; ben sizi azda olsa tanırım akşam Seyfullah ile birlikte bizdeydik senden bahsettim siteden bahsettim çok selamı var size ve değerli köylülerimize...

Allah kolaylıklar versin,hayırlı ve mutlu günler dilerim...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Cum May 23, 2008 8:47 am

Merhaba Kamil Amca,Selamınızı ilettim çok memnun oldular vealeykümselam...
Babamın ve anneminde çok selamı var (ailenizede )...

Bizler hamdolsun çok iyiyiz akrabalık,yakınlık iyi durumda. sizleri ziyaret etmek bizim görevimizdir Kamil amca fakat Orduya işimiz olmadan gelmemiz biraz zor tabi ama benim Trabzonda olmam biraz işimi kolaylaştııyor tabi... siz trabzona geldiğinizde zaten haberini alırım... Görüşmek dileğiyle..

işlerinizde kolaylıklar dilerim,ailenize ve size tekrar selam ederim...

Hayırlı günler...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Cmt May 24, 2008 1:07 pm

Kamil amca merhabalar. Çocukların burda okuduklarını belirtmişsin. Ben hemşehri canlısı bir adam olduğumu düşünüyorum. Benim yerim Keçiörende. Adli Tıp Kurumunda çalışıyorum. Bende amca çocuklarıyla tanışmak isterim. Tam hatırlamıyorum ama oğlunuzla tanıştım diye hatırlıyorum fakat net olarak hatırlayamadım. Neyse ya bana ulaşsınlar ya da ben ulaşayım onlara. Görüşelim inşallah.
Selam ve muhabbetle.

Not: Bana ulaşmak için tel noyu ve msn adresimi özelden atıyorum sana amca.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kama » Pzr May 25, 2008 9:21 pm

teşekkür ederim kamil amca tebriklerin için...
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Sal May 27, 2008 8:19 am

Kamil amca Merhaba Babam ile Sizin kulaklarınızı çınlattık İnşallah hissettiniz...

Babam ile negüzel arkadaşlığınız olmuş; şimdiki gençlerde nerde o samimiyet...

Genlik döneminin verdiğii o enerji Ve macera arayan Bir delikanlı ,Babam :) ağaçtan düşmüş siz onu sırtınızda taşımışsınız ,( konu uzun ) ne güzel sade arkadaşlıklar .... şimdi Arkadaşlarımıza ne zaman ayırıyoruz nede samimiyetle bir hareket ...

Sizlerden bize kalan bu muhabbetler İnşallah unutulmaz.Diliyorum Bizlerde sizler gibi arkadaşlarımızı sevelim...

Saygılarımla Ellerinizden Öperim...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal May 27, 2008 9:02 am

Merhaba Kamil abı, ben size özelden mesaj attığımda 26/27 Nisan tarihli köy resimlerinden yaklaşık on âdeti hadi resimleri idi. Siz onları görüp o bölüme yazı yazdınız. İşin doğrusu Hadi boğazına özel olara siz ve Muzaffer hocam için 2 kere gittim.

Amcam Hayri Köseoğlu ile İstanbul’da 15 gün beraberdik sizden Muzaffer ve irfan Altuncu’lardan bahsettik. Eski resim arşivinden güzel kareler aldım NOSTALJİ bölümünde yavaş yavaş vereceğim. Şimdilik polis memuru Mehmet (İslam) Güvercin’den aldığım 4 adet resmi verdim
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal May 27, 2008 1:40 pm

Ola emice oğli. kade les cenup, şimal,garp şark . Gençler ne anlar bu işten. Güney de gitsuın. Sen tanışma kaynaşma sayfasındaki yazılaruni taktun otomatiğe. Biraz değişuk şeyler anlat. Özel mesajun alındı sağol, devamı gelur inşallah.
Bende seni unutacak kafa varmi. Eğer var ise kesu atayım oni ondan sora gorişelum.Sen ben diye bişe yok biz bir uk. Onun içun özel olarak sana takılmayirum. Çünki geçen gün gençlere biraz kızdum. Kıyamet kopti. Biraz yazmayayım dedum, sora tekrar yazmağa başladum. Bunda Fatma nun da yazmam için çağrı yapmasınun etkisi oldi.
Onun içun nostaljik takılmamağa dikkat edeyirum. Anlarsun ya.
Dön oteki yanağundan da opeyim.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 28, 2008 4:51 pm

Merhaba Kamil..
Beni aradığın için ve sabır dilediğin için çok teşekkür ederim...Dilerim böylesi acılar yaşamazsın..Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir