ALPTEKİN GÖKHAN ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 20, 2008 11:09 pm

gokhan sahın(hacaloglu) yazdı:sağolasın fatma hanım sen kuzene bakma...
gerçi benim kuzen seninde yakın akraba,
neyse iyi geceler

Gokhan merhaba,sorun yok duzeltim :D he vallahi habu meltemlede akarabayiz, teyzemin kizinin kiz, site sayesinde butun kuzenleri tanimaya basladim,buda cok sevindirici...

Sanada iyi geceler, kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cum Mar 21, 2008 11:06 pm

MERHABALAR ÇOK SEVDİĞİMM........;
BU CUMA AKŞAMI PEK GÖRÜŞEMEDİK NE PARAGAFTA ETKİNDİNİZ NEDE MSN DE....UMARIM ELMAS ABLAM TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞUR..YARDIMA İHTİYACIN VARSA BİR ARA HEMEN GELEYİM YANINIZA:D KÜÇÜK ŞEYDAYI BENİM İÇİN KOCAMAN ÖPÜN SİZİDE ÖPÜYORUM ÇOK SEVDİĞİM............ !! ALLAH'A EMANET OLUN :D :D
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Mar 23, 2008 1:18 pm

Yeyenim Gokhan Merhabalar:
Bana yazmış olduğın o güzel duygularına anında cevap vererek ne kadar sevindiğimi mutlu olduğumu anlatmaya yediyor sanırım,bundan şunu anlamışım en az benim kadar sende hassassin yoksa benim böyle herkese mesaj yazdığımı nasıl anlayacaktın evet ben 9 aya yakın bir zaman oldu sitedeyim bana hoş geldin diyen yanı buralarda bulunmama ilham veren 6 kişi oldu 7. kişi sayfama uğrayamadı ben ne yapmam lazım herkesin yapdığı gibi değil insanları bu siteye bağlamak için onlara tanıyayım tanımayayım hepsi benim köylüm canım çığerim sıradan mesaj yazayım ne kadar kişiye faydası olursa o kadar iyi olur,bu düşünce ile yola devam ediyorum güzelde tepki alıyorum faydası olacak inşallah,bu ne büyük nimet bilenlere,benim açık adresim sayfamda var yolun düşerse beklerim benim yolum senin mekana düşersede mutlaka uğrarım.
Sana bir kez daha şükranlarımı iletiyorum,senin ve çocukların sağlikli,sıhhatlı olmaları ve birlikte uzun bir ömür geçirmenizi yüce mevlatan niyaz ediyorum,sizi Allaha emanet ediyorum............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Mar 23, 2008 8:14 pm

Gökhanciğim....!!!
Çok haklısın. Pek fazla yazışamayuruk ama inan hep gölümdesin.Seni her fırsatta takip ediyor ve paragaf'daki o güzel dörtlüklerini zevkle okuyorum..!!!
Ağırbaşlılığını vede seviyeli diyaloklarını çok takdir ediyorum...Aferin...Babana layık bir evlat olacağın muhakkak... Zaten bizim sülaleden ham adam çıkmaz...
Sevgili yeğenim..Sana ailenlemutluluklar;mesleğinde başarılar diliyorum...
Sana ALLAHA emanet ediyor gözlerinden öpüyorum....
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzr Mar 23, 2008 10:01 pm

teşekkürler dostum.kendine iyi bak selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Mar 24, 2008 1:05 pm

Hatırlanmak güzel şey..Dilerim ömür boyu unutulmayız...Sana görevinde üstün başarılar ve kolaylıklar dilerim..

Gölcükten Düzceye selam ve sevgiler...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Pzt Mar 24, 2008 6:04 pm

MERHABA CANIM GÖKHAN ABİCİĞİM;
NASILSINIZ? ELMAS ABLAM UMARIM SAĞLIĞINA KAVUŞMUŞTUR..VALLA ŞİMDİDE BEN HASTAYIM GRİP OLDUM :( NEYSE SİZİ RAHATSIZ EDİŞİMİN ASIL SEBEBİ:FORUMDAN ŞİİRLERİNİZİN SİLİNMESİNİ İSTEDİNİZ..ACABA NEDEN ??? BENCE GAYET GÜZEL ŞİİRLERİNİZ VAR BEN DERİM Kİİ ORDA KALSINLAR SİZDEN BİR HATIRA ..AMA SİZ BİLİRSİNİZ TABİİ BELKİDE TAHMİN EDEMEYECEĞİM KADAR ÖNEMLİ Bİ NEDENİ VARDIR SİZİ VE AİLENİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM .ALLAH'A EMANET OLUN.....
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Pzt Mar 24, 2008 7:58 pm

Merhaba Gökhan Abi;
bier şey daha var sormak istediğim : 11 mart salı günü attığınız mesajı acaba neden değiştirdiniz ??? sizi bilmeden kırdıysam özür dilerim :( :( büyüklüğünüze sığınıyor eğer hatalıysam af diliyorum.........gereğinin yapılmasını arz ederim.
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Mar 25, 2008 9:18 am

Gokhan merhaba istedigin uzere o basligi komple sildim, nedenini sormak istemiyorum mutlaka gecerli bir nedenin vardir, darlip gitmede onemli olan o, romani toparlmaissin eline saglik, ben yazdim devami gelsin haaa :) kolay gelsin, saygi ve sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ali Kemal Şahin » Çrş Mar 26, 2008 10:54 pm

Gökhancığım merhaba.geçtiğim hafta da İstanbul'daydım.inan uğramayı düşünüyodum ama çok az boş vaktim oluyor gelince.uçakla değilde otobüsle dönecek olsam kesinlikle ziyaret edeceğim seni.Aklımdasın...
Kullanıcı avatarı
Ali Kemal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzt Mar 31, 2008 1:31 pm

Gökhan selamlar,gözlerinden öperim. Ben bir haftadır takip edemedim. Nedir bu Muzaffer le olan sorun. Bi anlatta ben da bileyim. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Pzt Mar 31, 2008 11:47 pm

Gökhan geçmiş olsun umarım çok önemli bir şey değildir. Kızın büyümüş bayağı o da Ankaraya gitmiştir her halde annesiyle özlemişsindir şimdi. Allah kavuştursun sağlıkla hepinizi.
Halam en iyisini demiş. Sözünü dinlemek lazım. Görüşmek üzere
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Nis 05, 2008 7:37 pm

Yakaladım seni, halanın kızına torpil geçersin ha....
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Pzr Nis 06, 2008 9:25 am

merhaba gökan abi evt sizi tanıyamadım ama bu güzel sitemiz sayesinde de olsa sizinle tanıştığıma memnun oldum.Babama selamlarınızı iletirim.Kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Pzt Nis 07, 2008 9:10 pm

Aleykum selam Gökhan bey
Valla eyiyuk Allahımıza şükürler olsun sen nasılsın inşallah sende eyisundur yengemlere selamlar

Hasan efendiyi sordun valla oda çalışıyo onun pek siteyle uğraşacak vakti olmuyo ama eve yakınta internet alacak ozaman bol bol girer siteye.Ablama selamını iletecem varsa telefonun verbana istersen aratırım senida
hadi kendine eyi bak has bak
selamlar
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir