SİBEL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cum Eki 19, 2007 1:25 pm

Teşekkürler Sibel, Hasan abinin kızı bu kadar büyümüş ha. Ben sizleri görmeyeli nerdeyse 20 yıl oluyor. Site sayesinde de olsa görüştüğümüze sevindim. Umarım daim olur
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Kas 03, 2007 6:05 pm

:arrow: kavaz Hasan'ın son durumu nedir yeğenim. nasıllar.

:arrow: :!: :!: :!: ŞEHİTLER ÖLÜR- VATAN BÖLÜNÜR :!: :!: :!:

PKK'YA "KÜRT SORUNU" DERSENİZ
İLLAKİ "DEMOKRATİK AÇILIM" İSTERSENİZ
TÜRKOĞLU TÜRK DEĞİL "TÜRKİYELİ" İSENİZ
SİZ VARSINIZ YA SİZ!!!
SİZİNLE ŞEHİTLERDE ÖLÜR, VATAN DA BÖLÜNÜR

FARE ACIKTI DİYE VERİR İSEN KURABİYE
ÜSTÜNE SÜT İSTER BİRDE SENDEN HEDİYE
MERSİN'DE FABRİKAYI KİM KURDU BARZANİ'YE
SİZ VARSINIZ YA SİZ!!!

HANİ "KIRMIZI ÇİZGİ İDİ "KÜRT DEVLETİ"
SATILMIŞLAR SATTILAR BU AZİZ MİLLETİ
KUZEY IRAK'TA ÇALIŞIR TÜRK!!! İNŞAAT ŞİRKETİ
SİZ VARSINIZ YA SİZ!!!

ANLININ ORTASINDAN VURULAN "KELLE"MİDİR ULAN
HANGİ VİCDANDIR BU SÖZDE HUZUR BULAN
DAHA NİCESİ VAR AKILLARDA KALAN
SİZ VARSINIZ YA SİZ!!!

ALLAH'SIZ APO'YA "SAYIN DEDİĞİNİZDE
"TINK" ETMESİ LAZIMDI BEYNİMİZDE
LAKİN KUSUR OLURMU AZİZ EFENDİMİZDE
SİZ VARSINIZ YA SİZ!!!

AB EMRETTİ DE SALIVERMEDİNİZ Mİ ZANA'YI
AKLINIZCA GÜYA FETHETTİNİZ DÜNYAYI
SİZ KAŞIDINIZ EFENDİ SİZ, KAPANMIŞ BU YARAYI
SİZ VARSINIZ YA SİZ!!!

AHA... ÖNÜNDE BARZANİ MEYDAN OKUYOR
NE MEYDANI BE, ANA AVRAT SÖVÜYOR
BİZİM Kİ HALA BUSH'A SORUYOR
SİZ VARSINIZ YA SİZ!!!
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Kas 06, 2007 12:36 am

:arrow: Eeee kavazinam nerelerdesun eki hic gorusumiyoruz son zamanlarda , insallah eyisun, nedur habu merve ilen sifreleri konusmalar :) :) kadi merak ettum simdi :) msn 24 saat acik birakacagum sifrelerun ne oldugini bilmem lazim yoksa catlarum :) :) :)

:arrow: Ekiiiiiiiii kavazinam su ankarali hemserim referans olarak seni gostermis ama siteye hic takilmiyor sen nasil referansun :lol: :lol: :lol:

:arrow:
Sibel Sahin yazdı:Ablaaaa senin tabirinle kısaca ben Lablos diyeyim sen anlaaa :lol: :lol:

He he anlamazmiyum benum en cok sevdigim lafumdur :D :D

:arrow: Sibelim sende benim gibi hasta oldun canim benim gecmis olsun, bende bu kiz nerelerde diye yakinda kayip ilani verecektim..

kendine sende benim gibi dikkat eyle haburay lazimsin :)

:arrow:
Sibel Sahin yazdı:İşte geldim burdayım sen yoksun yahu kaç saat oldu ahada delili yazdum bi dünya şey sayfalara :lol: Gönlün oldu mi ? :lol: :lol: Ablammmm benim öptüm kocaman. :wink:

:arrow: Yok birde gelmiyecektin okadar laflar saydum okadar cene yaptim gelmeseydin halin yamandi :) huyum ciksin tehdit etmeyi ne kadar cok seviyorum :) ha soyle her sayfada yazilari goreyim bakiyimmmmmmmmm :)
En son Fatma Ozbilgi tarafından Pzr Ara 02, 2007 5:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bahattin Özen » Prş Kas 08, 2007 12:11 am

mecbur çalışmak lazim kısa zamanda gelecem nasıl olsa möhum misafirim :lol:
Bahattin Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Kas 24, 2007 8:29 pm

:arrow: Merhaba Sibel,
Beni bu önemli günde hatırlayıp sayfama yazdığın için çok teşekkür ederim..

Anamın hastalığını ben de bir yerde okudum.Nerde okuduğumu unuttum ki oraya bir not düşebilsem...Evet anam yanımda,yaşlı olduğu için yanından hiç ayrılamıyorum..Doğrudur..

Ama şükür hasta değildir....Sadece yaşlılığın verdiği problemler...Biraz fazla ilgi ve sabır istiyor o kadar..Çünkü anam uyanık kaldığı sürece hep konuşur, bağırıyor,inliyor vs. vs.

Allah bundan aşağa düşürmez inşallah....Sonumuz ne olacak ?

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Sal Kas 27, 2007 6:43 pm

Canım kızımın arkadaşı sevgili Sibel.Öğretmenler günü nedeniyle beni onurlandırdığın için sana sonsuz teşekkürlerimi bildirir,sağlık ve mutluluklar dilerim.Tüm ev halkına selam ve sevgiler sunarım.Babanı özledim ama görünürlerde yok.
Bir fotoğrafıyla ben de burdayım desin,fena mı olur...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Cum Kas 30, 2007 4:19 pm

:arrow: eki şifreli konuşuyorum :) verdiğin bilgiler doğrultusunda hareket ettim karşıma kedi çıktı :lol: :lol: :lol:
korkmaya başladım haberin olsun :lol: hadi yarın görüşürüz. öptüm

.......................................

:arrow: Eyy gidi kawazina. sırra kadem bastın ha. daha evlenmeden sesin soluğun kesildi. evlenince hepten kaybedicez seni demek ki öpüyorum canımcım seni.

:arrow: Selam bitanem nasılsın. Uzun zamandır görüşemiyoruz. Artık msn'de de karşılaşamıyoruz. Bir problem yoktur iyisindir inşallah canım. Ben bugün sabah işe gelmeden direk Tekirdağ Sigorta'ya gittim. Acale işim vardı ssk nın son günü olması nedeniyle şifre alıp büroya döndüm. Seninle de görüşmek istedim ama vakit... İnşallah başka bir gün görüşürüz yine. Canım ama sigortada Yücel abiyi ziyaret ettim:) Çok memnun oldu. İlgilendi sağolsun. Canım benden şimdilik bu kadar. Özletme kendini öpüyorum seni :wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Temel İşçi » Pzr Ara 02, 2007 4:39 pm

teşekkürler.babana selamlar
Kullanıcı avatarı
Temel İşçi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Ara 02, 2007 5:32 pm

:arrow: Ekiiiiiiiiiii sayfani duzenledim, birseyin farkina vardum, habu murat ne kadar cok konusuyor :D :D :D :D allah cenesine bir zaval vermesun :) korkarim bu gidisle bizide gececek :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt Ara 03, 2007 8:39 am

:lol: :lol: :lol: Dimi ablacım yaaa :lol: Allah muhabbetinizi arttırsın kawazinacıııığıııım :wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Ara 04, 2007 12:26 am

VAY VAY BENİM BİRİCİK YEĞENİM. BÜYÜMÜŞTE SİTELERE ÜYE OLMUŞDA DAHA KAYIT OLDUĞUM GÜNDE BUNCA ESKİ ARKADAŞIM SİTEDE DURURKEN BENİ TAKİP ETMİŞ VEDE DÖRDÜNCÜ OLARAK KUTLAMIIIIŞŞŞ! SENİ TÜMSEVGİMLE VE İÇTENLİĞİMLE ÖPÜYORUM.CANIM BENİM..!DAHA DÜN GİBİYDİ TRABZONDA BABANLA BERABER ÇALIŞIRKEN SİZE DAHA İYİ İMKANLAR SUNMAK İÇİN ANNEN DİĞER KARDEŞLERİN SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE SEN BENİM KUCAĞIMDA BEBEK HALİNLE HÜZÜNLÜ GÖZLERLE TEKİRDAĞA YOLLADIK. SENİNLE ZAMAN ZAMAN TELEFONDA BABANI ARARKEN RASTLAŞTIK SANA HEP TELEFONDA TAKILIRDIM...!O SİBEL BÜYÜMÜŞDE KAMİL AMCASINA İLK MESAJLARI YAZANDAN OLMUŞ,MESAJLARINA BAKTIM 6,7 SAYFA MAŞALLAH MESAJLAR NERDEYSE YAŞINI GEÇMİŞ HEPSİ SEVECEN SEVGİYÜKLÜ MESAJLAR .BİŞAHİNLİ KIZINADA BU YAKIŞIR ANCAK.SİTEMİZİN ENSEVİMLİ ,ENGÜZEL VE EN SOSYAL KIZINI KUTLUYORUM.GELEN MSAJLARA BAKTIM ÇOK AKTİFSİN .İNŞALLAH SENİN YOLUNDA BENDE SANA LAYIK OLMAYA ÇALIŞIRIM..!GELELİM O KEMİK YEYEN BOBANA.HERSENE BİZİM AĞIZIMIZA BİR PARMAK BAL ÇALAR'AMCA OĞLU BUSENE İNŞALLAH ORDAYIM ANABODAMOYA ÇIKACAĞUK TURŞİ KAVURUP YIYECEĞUK. SORADA VER ELUNİ KUŞMER CELEP DERESİNDE BALUK TUTACAĞUKVS. VS.'DERKEN BİZ OBALİ BİSENE YALAR DURURUK.BAKALUM GELECEK SENEDE BİR PARMAK BAL BEKLEYURUK.TAMAH ETSUN BAKALUM .SANKİ TRAKYANIN BÜTÜN MİNİBÜSLERİNİ SATIN ALACAK.BABAN BENİM ENSAMİMİ ÇOCUKLUK ARKADAŞUM .BİZ ONUNİLE COCUKKEN HATI ALTLARINDA KBERABER KEMUK ĞLİFURİS EDERDUK.BEN KEMUK ĞLİFURİS ETMEYİ BRAKTUM ÇÜNKİ AĞİZUMDA DİŞ KALMADI..!SEN ONA SOR BAKAYIM KAMİL AMCAM SORUYOR'HALA KEMUK ĞLİFURİS YAPAYURMİ?'ŞUNİDA DE ONA .EĞER BUSENEDA GELMEZSE OMUZUMDAN KİRİŞİ BRAKACAĞUM. OBİLİR NEOLDUĞUNİ.!BİRDE BABANA SÖYLE SİTEYE HEMEN ÜYE OLSUN GEÇ BİLE KALDI SANIRIM ORADA TAŞIYICILAR KOOPERATİF BAŞKANIYMIŞ.OYLE TEKNOLOJİDEN UZAK KALMASIN.BENİM BİRİCİK ARKADAŞIMA İLKELLEİK YAKIŞMAAAAZZZ...!YOKSA ANNENMİ İSTEMİYOR ONİ SİTEYE ÜYE OLMASINI .HANİ SİTEYE ÜYE OLUNCA RESİM KOYACAKYA BABANDA ÇOK YAKIŞUKLİ YA ANNEN DÜŞÜNURKİ BU UŞAK RESMİNİ BUSİTEYE KORSA KIZLAR KAÇURURONİDA KALURSUNUZ BOBASUZ HEMİ.? ANNENİN OYLE BİR KORKUSİ VARİSE ÜYE OLMASUN.YAA SİBELCİĞİM İŞTE ÖYLE.SENİ TEKRAR KUTLUYORUM BU AKTİFLİĞİNDEN DOLAYI.. ANANENE VE BABANA SONSUZ SELAMLAR.BUARADA KARDEŞLERİNDEN ŞÜADA(!)BİZ ONA TRABZONDAYKEN SUAT YERİNE ŞÜAT DERDİK ONUNİÇİN TEKRAR ÖYLEDİYORUM.MURAT'ADA ÇOK ÇOJK SELAM GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.FARUK AMCANDA ORDA ONADA SELAMLARIMI İLET.TÜM GÜZELLİKLERİN SENİN OLMSI DİLEĞİYLE GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM HOŞÇA KAAALL...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Ara 06, 2007 3:40 pm

SİBEL HANIM!!!.BUKADARCIKMI GÖRÜŞECEĞİZ?SANA EPEY SEYLER YAZDIM ÖZELLİK BABAN İÇİN ONA İLETMEDİNMİ MESAJLARI? EĞER İLETMEKTEN ÇEKİNİYORSAN 'ELÇİYE ZEVAL OLMAZ' SEN AYNEN SÖYLE.YOKSA ANNENLE HEP SEVDALUK YAPAYURDA FIRSAATMI BULAMADIN SÖYLEMEYE? HEM SANA EMİRDUR ONİ HEMEN KAYDET SİTEYE.AYIP OLUYOR BUKADAR AKTİF Bİ KIZUN BABASI KAYIT OLMAZMI? OLMAZSA KUSURU SENDE ARARIM.SEN HEM BUSİTENİN SORUMLULARINDANMIŞSIN. O SANİYE ANNENEDE ÇOK SELAM SÖYLE.HERZAMANDA BULAŞIKLARIDA ANNENE SABAH AKŞAM YIKATMASIN. BENİMGİBİ 2-3 GÜNDE BİR YIKATSIN TAMAMMI?ÖPÜYORUM GÖZLERİNDEN
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Ara 07, 2007 9:36 am

Sibelciğim!!Mesajını okudum Çok mutlu oldum .Hele babandan haber olunca daha bikeyif aluyurum.Siblciğim Sen bilemeyebilirsin ama hissedersin. Babanla çok özel dostluğumuz var.Sana onunla ilgili birşey yazdımmı ve cevap verdinmi sanki onunla konuşur gibi oluyorum. Çok keyif aluyurum. Hasrtlik işte!!!! Hem bidaha yaylaya gelirsen bizi evdae yerin hazır. San üst kattan oda tahsislidir.Hem amcanın evi varkan başka yerde kalınırmı?Hzır büyümüş birkızımız daha olur.TAMAMMI!!!Annene babana kardeşlerine çok çok selamlar.(AHGURBET ZALIM GURBET!!!)
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali İşçi » Cum Ara 07, 2007 8:52 pm

teşekkür ederim fatma abla selamlar
Kullanıcı avatarı
Ali İşçi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali İşçi » Cum Ara 07, 2007 8:54 pm

pardon sibel abla yanlışlıkla yazdım özürdilerim :oops: