NACIYE SOYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Şub 11, 2008 10:16 pm

Merhaba Naciye,
Günlük sohbetler bu sayfadan olsun,sayfasında benim için yazdıklarını okudum,sağol... Ben yine sayfanda cevap yazmayı uygun gördüm...

Sana günlük hayatında başarılar dilerim,

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cum Şub 15, 2008 9:09 pm

Sonunda aramıza dönmeye karar verdin galiba. Hoşgeldin diyelim bari. Bu kadar ihmal etme bizleri. Hayatında endişe eder oldum. :lol:

Sağlıcakla ve bizlerle kal...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma İbrahimağaoğlu » Cum Şub 22, 2008 1:49 pm

Naciye ablacım kendime ait bir sayfa açtım daha sık görüşmek dileğiyle tatlı komşum beniiiiiiiiimmm taaa Almanya dan bile sıcaklığını yakınlığını hissettiriyorsun kendine iyi bak ablacım :D
Fatma İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet İbrahimağaoğlu » Cum Şub 22, 2008 7:23 pm

TEŞEKKÜR EDERİM NACİYE ABLACIM NASILSIN BUGÜN BAKALIM HÜSEYİN DEDE KÖYDE Mİ YOKSA ORDA MI EĞER ORDAYSA SELAM SÖYLE ELLERNDEN ÖPÜYORUM
Kullanıcı avatarı
Ahmet İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma İbrahimağaoğlu » Cum Şub 22, 2008 7:28 pm

YA NACİYE ABLA YANLIŞLIK OLDU BABAMIN ADIYLA GİRMİŞİM ÇOK ÖZÜR DİLERİM
Fatma İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Şub 24, 2008 7:59 pm

Merhaba Şurli,
Bu son günlerde görüşemiyoruz...Siteye girdiğin için teşekkür ederim...Ama sayfama misafir olup bir selam verirsen daha çok memnun olacağım...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Şub 27, 2008 12:31 pm

SURLI yazdı: fatma abla güzel ablam ne edersun? eyimisun hosmisun, okudugum kadariyla hafta sonunu yogun bir sekilde gecireceksin ama bunlar tatli yorgunluklardir lafi bile olmaz böyle tatli yorgunlugun. hersey yolundadir insallah. soranlara cok selam ilet benden sizleri seviyorum canlarimsiniz benim. yarina iyi eglenceler size. öpüyorum :D

Uyyyyyyyy Naciyemmmmmm eki senin yazilarini buralarda gormek cok guzel, guzel kardesim allaha cok sukur iyiyim hersey yolunda gidiyor, bu aralar misafirlerim vardi ondan sitede biraz uzak kaldim, dugun cok guzel gecti sabaha kadar eglenduk, o gun bugun hamluktan zor yuruyorum :D :D eki ozledim seni haaa insallah kisa zamanda gorusuruz..

Eki senin okul ne durumda ne zaman mezun olacaksun :D :D isler nasil gidiyor yogunlugun hala devam ediyormus sende orada bulunan herkese selamlarim illet optum seni kocaman canim benim...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma İbrahimağaoğlu » Cmt Mar 08, 2008 9:07 pm

naciye ablacım merhaba nasılsın uzun zamandır göremiyorum seni sitede gerçi bu aralar ben de pek girmiyorum okul açıldı dersler bayağı yoğun. hüseyin dedeme selamlarımı iletiyorum senin aracılığınla,sağlıcakla kalın iyi geceler....
Fatma İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Mar 10, 2008 10:13 am

Şurli Merhabalar:
Aynı zamanda bende Şurliyum sade sana bırakmıyorum Şurliluğu,bu espri ile sözlerime başkıyorum,Ben o mesajimi bir şeyi aydınlığa kavuşdurmak için yazmışdım sizlerin mesaj bana yazmadığını söylemek amaçım değildi,yapılan yanlışlığı dile getirdim gencler bundan etkileniyor siteden uzaklaşıyor onu önlemek içindi benim mesajim sizde bundan etkilenerek yola çıkmışınız ben sizin bu özür mesajinizi kabul etmiyorum,kabul edresem benim mesajim amaçına ulaşmamış olur size yinede teşekkür ediyorum duyarlı hareket ettiğiniz için,rahat olun siz uzak diyarlarda hasretlik çekiyorsunuz sizin katkılarınızı biliyorum.
Biz Ailece sizlere selamlarımızı yolluyoruz Allah sizin yar ve yardımcınız olsun Allaha emanet olun,sağlikli,sıhhatlı,bol kazanclı günler sizlere diliyoruz ve sizi Allaha emanet ediyoruz..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 13, 2008 3:06 pm

SURLI yazdı: MAVRINAM YINE NE OLDU SANA; DUYDUGUM KADARIYLA YINE RAHATSIZLANMISSIN COK COK GECMIS OLSUN UMARIM TEZ ZAMANDA YINE SIHHATINE KAVUSURSUN. ÖZLETME KENDINI SENI SEVIYORUM GÜLTANEM... ÖPTÜM ABLAM BENIM..

Eee Naciyem hic sorma bir dis yuzunden az kaldi gideyudum bu dunyadan, salak bir disciye raslarsan basina negelecegini bilemezsin,disimi iylesdirecek diye beni olduruyordu, asiri morfin verdi vucut kabul etme zehirlendim gittim asagalarada geri geldum,tansiyonum 8.5 kaldi yukari cikmak istemeyur oyle bana illa yatacaksin diyor ve 5 gundur yatiyorum ilac kullaniyorum ama hala tansiyonumu toparlayamadim,iste bacim durumlar bundan ibaret...
Haa asagaya gittigimde banadediler sen cok gevezesun ya don geldigin yeri :D orda kabul etmediler benii :) artik ceneme katlanmaya devam edeceksunuz...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Mar 24, 2008 11:38 am

SURLI yazdı: merhaba fatma abla

nasilisin bacim kendini bu büyük darbeden toparlayabildinmi? umarim öyle olmustur... fatma abla mayisda düzenlencek olan eglence hakkinda hic görüsmeniz oldumu?? bu konu hakkinda bilgiye sahipsen benide bilgilendirirmisin mavrinam..ona göre kendimi ayarlayacagim...cünkü cok dügünlerimiz var mayista insallah o tarihlere denk gelmez.. hadi öptüm saglicakla kal

CANIM MERHABA EKI IYIYIM ALLAHA COK SUKUR O DISCIYI OKULA GERI GONDERDIM DAHADA IYI OLDUM.. CANIM BENIM BULUSMA KONUSUNU DAHA DETAYLI KONUSMADUK AMA OLURSA BU SENE HOLLANDADA OLMASI BUYUK IHTIMAL AMA BAKACAGIZ SITEYE YAKINDA O KONU HAKKINDA YAZI YAZACAGIZ YANI OBUR SITEDE BILGI VERIRIM SANA MERAK ETME...
SENIN OKUL ISLER YINE AYNI SEKILDE DEVAM EDIYOR HEMIII ALLAH KOLAYLIK VERSIN CANIM.. BIZLERDEDE YARAMAZLIK YOK YOGUN SEKILDE CALISMAYA DEVAM EDIYORUZ... HAVALAR SASIRTICI KISI YAZI AYNI GUNDE YASIYORUZ SON BIR KAC GUNDUR ALLAH SONUMUZU HAYIRLI EYLESIN EKII OPTUM SENI KOCAMAN KENDINE IYI BAK...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Mar 24, 2008 12:51 pm

Gölcükten Almanyaya ve orada bulunan Şurli Naciye Soysal'a selam ve sevgiler gönderiyorum....İyi olduğumu bildirir ondan da hayırlı haberler bekliyorum....

Görüşmek üzere !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Nis 16, 2008 9:23 am

Merhaba Şurli,
Gölcükten Almanyaya bir defa daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.. Önce hal hatırını bir soralım..İnşallah ailece iyisiniz...Biz şükür burada iyiyiz...

Sevgili Naciye,
Biz Fatma Özbilgiye ulaşamıyoruz...Uzun zamandır sitede yok..Acaba bir sıkıntısı mı var..Eğer senin ona ulaşabilme imkanın varsa bir haber al ve bize bildir.. çok makbule geçer..Bekliyoruz...

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Nis 21, 2008 8:29 am

Naciye Kızım Merhabalar:

Teşekkürler,Allah sizede sevdiklerinizle birlikte uzun bir ömür nasıp etsin inşallah.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum May 16, 2008 3:39 pm

NACIYEM EKI NERELERRDESIN KAYIPSIN GENE IKI SANIYEDE FIRSATIN OLDUGUNDA HABURALARDA BIR EL SALLA SELAM VERER MEMNUN EDERSIZ BIZI BILIYUSUN DIMI :) EKI DEMEK BIR YAS DAHA YASLANDUN HEMIII ALLAH SANA SAGLIKLI MUTLULUKLARLA DOLU UZUN YILLAR NASIP EYLESIN BACIM GELMEYUSUNMI HABU TARAFLRA EKI OZLEDUM YAZA IZIN VARI??? GORUSECEGUKMI BU SENE BIR SEKILDE NE DERSUN OPTUM CANIM..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir