Sayın komşular köylülerimiz
www.sahinkayaköyü.com u biliyorlar Forumdan çoğunun haberi yoktur. Kişiler google ye köyümün adını yazıyor. Çıkan ana sayfayı hep takip ediyorlar. Şu ana sayfada kimler online yerine baktığımızda her zaman orada 40-50 civarında kişi görülmektedir. Ayni zamanda forumda üç beş kişi oluyor.
Bazı kişiler ile konuştuğumda benim fotoğraflardan bahs edildiğinde soruyorum ne kadar fotoğrafımı gördün kişiler 5-10 söylüyor. Bu da Sami Ayan’ın ana sayfaya forumdan alıp koyduğu ve benim ona verdiğim resimlerdir. Söylüyorum kişilerin forumdan haberi yok.
Şimdi bu gün günlük yazışma sayfasında da belirdiğim gibi
www.sahinkayaköyü.com ana sayfasında şu forumu tanıtıcı yazı yazalım ve yazının hemen altında forumdaki ilgi çeken bölümlere direk giriş linki yapalım. Gerekirse üye kaydı istemeden giriş verelim. Dabi ki yazı yazmak veya bir eklemek isteyenlere üyelik şartı olsun.
Daha önce bu durum haber olarak yapıldı. Fakat haber iki üç günde yeni haber verildiğinde kayıp gidiyor. Bu yüzden devamlı görülecek bir yer olması gerekmektedir. Bence bunun yeri de yazar olarak tanıtılan kişilerin olduğu yer uygundur.
Belki bazıları bana kızacak fakat olsun ana sayfada devamlı duran yazarlar ve resimleri var. Yazı yazanlar tamam da orada ben hiç site de rastlamadığım kişiler var. Onların ad ve resimleri orada durması şart mı bence orada forumun reklâmını koyalım. Yalnız şunu açıkça belirteyim ben yazarlar derken Naci Altuncu benim için tam yazardır.
Kişileri kızdırmağa gerek yok, ne bileyim yazı yazmayanlar mı kaldırılır veya resimler biraz dana küçültülüp bir yer mi kazanılır. Bunlar tartışılıp yöneticiler tarafından değerlendirilir. Bu benim görüşüm katılıp katılmamak sizlerin elinde.