Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Tüm Şurlilara hayırlı pazarlar,bayramın son günü,bir bayramda geride kaldı,inşallah herkese nice bayramlara diyorum.İki gündür gölcükte güneşli güzel bir hava var,herkesin günleri böyle güzel olsun inşallah..........
Çok değerli Şurli hemşerilerim!
Bayram boyu size yazamadığımın eksikliğini hissettim Herkese buradan
iyi bayramlar iyi hafta sonları diliyorum Özellikle yabancı ülkelerde bayramını geçirmek zorunda olupta manevi hazzını yaşayamayan değerli
hemşerileriminde burukluğunu paylaşır daha nice bayramlarda görüşmek ve kavuşmak dileğiyle Herkese kucak dolusu selam lar saygılar
Çok değerli şurli hemşerilerim.
Bu vakte kadar benden önce birileri yazsında ödül için yazmadığımı kanıtlamak için ama yazan olmadı .Bunedenle yazıyorum. Herkese iyi hafta başları.İnşallah haftaya iyi başlar iyide bitiririz.Orduda hava güzel ve güneşli ama soğuk. Eeee.! Nede olsa kış ayı! Yayla zamanına kadar epey süre var. ALLAH yaylada görüşmeminizi sağlık ve mutluluk içinde görüşmemizi nasıp eder inşallah. Herkese hayırlı ünler kucakdolusu selamlar...!
Herkese hayırlı bir hafta gecirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum,bayram sonrası ilk hafta,su gibi geçer günler,yaşayanlar seneye bayramı görür,Allah yaşayanlardan eylesin.Tüm hemşerilerime sağlıklı,sıhhatlı ,mutlu günler diliyorum.............
Günaydın şur ahalisi yine Rize Çamlıhemşin'den yazmaya başladık. Hava açık fakat müthiş bir kuru soğuk var. Çamlıhemşin ilçe merkezi dik dağlardan bek güneş almayan yer, bayramda yağan kar tam erimedi olduğu gibi soğuktan buz duruyor.
Selem ve sevgilerimle
Bizler maalesef hic iyi degiliz sevgili kazim amcamizi dun sabah kaypettik acimiz cok buyuk allah mekanini cennet eylesin.. Artik ankarada bizleri karsilayacak bir buyugumuz kalmadi