MAHMUT KÖSEOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Nis 18, 2008 3:52 pm

Sevgili Mahmut,
Senin için yazdığım şiiri beğendiğine çok sevimdim...Önemli olan başlayan dostluğumuzun devam etmesidir...Kısa dostluklar beni çok üzer..İnşallah bizim dostluğumuz daim olur....

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Nis 26, 2008 10:46 am

Sevgili Mahmut,
Sana bir şey sormak ve bir konuyu konuşmak için yazdığım -özel mesaj- i haber vermek için buraya yazıyorum..Olaki özel mesaj gözünden kaçar...

Bu arada telefon ettin.. MSN mi açmamı istedin...Bende senin msn ekli değil ki msn mi açsam ne faydası olur...Ki benim msn her zaman açıktır...Senin msn ni sitede aradım bulamadım.Benim msn mi ekle ki seni kabul edeyim ve amacımıza ulaşalım...İşte msn:
altuncumustafa@hotmail.com

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 28, 2008 5:08 pm

Merhaba Mahmut..
Beni aradığın için ve sabır dilediğin için çok teşekkür ederim...Dilerim böylesi acılar yaşamazsın..Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Çrş May 28, 2008 7:18 pm

mahmut abi bir teşekkürde kişisel sayfandan yapmak istedim sana.resim bölümünde göstermiş olduğun özverili çalışma için.devamını beklerim.eline koluna sağlık.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş May 29, 2008 7:35 am

MERHABA MAHMUT KÖSEOĞLU KARDEŞİM
SİTEDEKİ GÜNLÜK YAZILARI TAKİP EDİYORUM BENİ MERAK ETTİĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SAĞOL VAROL BÖYLE ARKADAŞLAR SİTEDE VARKEN BİZLERİN YOKLUĞU ANLAŞILMIŞ OLMASI ÇOK GÜZEL.
BEN ŞU AN YERİMDEYİM ÇOK ŞÜKÜR BİR YARAMAZLIK YOK SADECE SİZLER YOKKEN BAZİ KENDİNİ BİLMEZ VE CAHİL GENÇLER SAYESİNDE BÜYÜKLERİMİZDEN BİRAZ AZAR İŞİTTİK AMA YANLIŞLIK OLDUĞU SONRADAN ANLAŞIMIŞ AMA BİLDİĞİN GİBİ KALPLER AZCIKTA OLSA KIRILMIŞ OLDUĞUNDAN GEÇİCİ DA OLSA O SAYFAYA YAZMAK İSTEMEDİM AMA GÖRÜYORUM ARANMIŞ DURUMDA OLDUĞUMA SEVİNDİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE ALLAHA EMANET OLUN
SENDEN BİR RİCAM OLACAK BABANA GÖRTERİLMEK ÜZERE BİZİM EVİN HER İKİ TARAFINDAN MÜSAİT OLDUĞUN BİR ZAMANDA RESMİNİ ÇEKER BANA GÖNDERİRSEN ÇOK MEMNUN KALACAĞIM BABAM 10 VEYA 15 SENE MEMLEKETE GİTMEMİŞTE HER NEDENSE GELMEK DE İSDEMİYOR Bİ DURUM OLMASSA YAZIN İNŞALLAH GÖRÜŞÜRÜZ. SAĞLICAKLA KAL.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş May 29, 2008 2:56 pm

Mahmut kardeşim tekrar merhaba
sen galiba beni yanlış anladın tamam resim isdedim ama sen müsait olduğun zaman benim için git çek demedim.
bayanlara gelince artık seni tanımayan kalmaması lazım durum müsait olursa olmassa önemli değil Niyaz Hocanın yeni yaptığı binaya bitişik yolun altındaki ev zaten o mahallede ondan başka büyük ev yok caminin altındaki hüseyin bayraktarın evinin yanında ki eski ev değil onun yanındaki Niyaz hocanın yaptığı yeni bina değil ona bitişik eski bina zaten tarla tarafınının resimleri var onları gönderdin onları aldım evin onu cami tarafı ile çaykara tarafı lazımdı hatta çaykara tarafına ek bina yapılmış.
neyse zaten Ağostos da inşallah gelirimde bu sorunu gökden çözerim.
Geleim sami ayana sami ayanı tanırım ama samimiyetim fazla yok bu sitede sayfası varmı onuda bilmiyorum yinede sağlık olsun sağlıcakla kal.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum May 30, 2008 1:38 pm

MAHMUT BEY TEKRAR MERHABA
YAHU VALLA BEN ÜZÜLÜYORUM NERDEN DEDİM SANA RESİM GÖNDER BANA İLGİ VE ALAKANDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR ETTİM SAĞOL VAROL ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİLDİ AMA MADEM GÖRÜŞDÜN MSN ADRESİNİ KENDİME EKLEDİM ŞU AN AÇIK DEĞİLMİŞ AÇTIĞI ZAMAN GÖRÜŞMEYE ÇALIŞACAĞIM ACELESİ DE YOKTU YİNE BU KADAR İLGİLENDİĞİN İÇİN ÇOK SAĞOL KARDEŞ SENİN BURALARDAN VARSA Bİ İSTEĞİN HEMEN YAZ VE SÖYLE OLURMU BEN ERZİNDEYİM AMA KIRIKHANDAN DA İSTEĞİN OLABİLİR FARK ETMEZ 15 VEYA AYDA BİR GİDİYORUM KIRIKHANA ŞİMDİLİK HOŞTAKAL ALLAHA EMANET OLUN SENİNDE AKLINDA OLSUN ORALARA ÇIKARSAN ÇEKERSİN ÖZEL GİTMESİ İSDEMİYORUM SENİN İŞİN DÜŞERDE GİDERSEN
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Haz 19, 2008 9:56 am

Mahmut Kardeşim Merhabalar:

Bayağı bir zaman oldu görüşemiyoruz niye böyle oldu bilemiyorum eskiden sık sık görüşüyorduk bir kesinti olmuş inşallah bundan böyle olmaz yine muhabbetlerimiz devam eder.

Ben kesinlikle kimseye ne söylerse söylesin ne yazarsa yazsın kesinlikle kızmam benim kitapımda kızma yok bunu herkesin böyle bilmesini istiyorum.

İnsanlarımın iyi olması benim en büyük mutluluğum olur o nedenle hep iyi haberlerinizi bekliyorum.

Bizler Ailece hepimiz hepinize selamlarımızı yolluyoruz sizlere sağlik sıhhat ve afiyet diliyoruz,görüşmek üzere hoşta kalın.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlhan Köseoğlu » Cmt Haz 21, 2008 3:59 am

Merhaba Mahmut abi.Abi ne yaptunuz hırsızlar yakalandimi.Gelişmelerden beni haberdar edersen sevinurum.Herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlhan Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MAHMUT KÖSEOGLU

Mesajgönderen Paşa Ayan » Prş Tem 03, 2008 6:40 pm

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.
pasa ayan selamlar
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Tem 14, 2008 6:38 pm

Sevgili Mahmut,
Bu ara torun yanımda olduğu için ben pek PC ye giremiyorum...Girdiğim saatlerde de sen yoksun...Böylece karşılaşamıyoruz.. Msn aynıdır..

Görüşmek üzere selam ve sevgilerimi sunarım...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Tem 28, 2008 2:18 pm

Mahmut Kardeşim Merhabalar:

Hastalığım nedeniyle hem sayfama hem günlük sayfamıza yazmış olduğunuz iyi dilekleriniz için teşekkürler,Allaha şükür iyiyim şimdi sizlere kavuşmanın mutluluğu içerisindeyim.

Sizlere sağlikli sıhhatlı hayırlı günler diliyorum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzr Eyl 07, 2008 7:55 am

Mahmut bey Merhaba
Öncelikle ilginden dolayı çok teşekkür ederim evet kızımızn Elazığ Fırat Üniverstesi İnşaat Mühendisliğine kazanmış ve kaydını yaptırdım allah hayırlısını nasıp ettsin darısı senin çocukların başına
Kardeşim resms gelince o çok önemli değil resimleri yayınladın diye sordum senin canın sağolsun görüşmek üzere allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Eyl 07, 2008 11:58 am

Mahmut kardeşim...!!!
Öncelikle selam ve sevglerimi yolluyorum..Hayırlı ramazanlardiliyorum...!!!
Hernekadar yaylaya gelemeyip görüşemediksede seni her an siteye verdiğin resimler vede yazılarından dolayıda yanımdaymış gibi hissediyorum..ayaylada kayınpeder vede kayın validenle görüştük..Onlar çok sevdiğim insanlardır..Başta ALLAH nasıp etti ama sonrada yayladaki evin yapılmasında sağolsun kayınpederin mustafa ağbinin çok katkıları var..Bu nedenle onlara çok minnettarım...!Selam gönderdim inşallah almışsın onlarla...!!!
Sana ''NOSTALJI'' bölümüne attığın o güzel geçmişe dönük resimlerin için çok teşekkür ediyorum..Çok güzel ve anlamlı biremek vede değer...!!Baktıkça duygulanmamak vede gözlerin dolmaması eldemi...????
San çok teşekkür ediyorum vede seni kucaklıyorum...Hemen hemen hesinebaktım...Her resime duygularımı yazmak istedim ama zaman çok alıyor birkaçına yazabildim ama hepsi bir harika..ALLAH rAZI OLSUN..dEVAMINI BEKLİYORUM....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Eyl 07, 2008 8:28 pm

SEVGİLİ MAHMUT
ŞU RESİM GÖNDERME İŞİNİ BANA ÖĞRET. İLK OKUL ÖĞRENCİSİNE ÖĞRETİYORMUŞ GİBİ TANE TANE YAZ VE GÖNDER BAKAYIM OLACAK MI YAZI DA YAZACAĞIM ALTINA VEYA ÜSTÜNE
TAMAM MI
ÖPÜLDÜN
SELAM VE DUA İLE
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir