gönderen İhsan Şahin » Prş Haz 19, 2008 9:07 pm
Sevgili İsmail,
tesadüfe bak, tam ben sana cevap yazmayı düşünmüştüm ama hemen üstte sayın Altuncunun sana yazdığını görünce tesadüfün güzeli dedim.
Geçenlerde bana sormuştun neden yazmıyorsun diye...
ben site için gerçekten çok iyi şeyler beslemiştim. düşünmüştüm. Ama hani bir söz var ya" eşekler atlar için çalışır" o misal iişte... Eşeklik ama kime...
yaz tatiline girerken ben "düşünce platformu"na yazmaya başladım. bir gün "tanışma -kaynaşma sayfasıının zannedersem 179. sayfa olacak, mahmut köseoğlu isimli bir beyefendinin(!!!!!!) hiç gereği yokken, onunla alakalı hiç bir husus söz konusu değilken,
düşünce platformuna yazıyazanları "kendini bilmez kişiler" diye yazmaz mı?
bu söz ağır bir ithamdır.
terbiyesizlikten öte şerefsizliktir.
ben anında cevabını verdim tabi...
ama beklerdim ki Saatçı-Adnan Ayaz ve Muzafferden o kişiyi açıkca ikaz etmelerini... ona "yanlış yapıyorsun" demelerini
olmadı... demediler.
veya onlar için kendini bilmez kişi sözünün ne anlama geldiği önemli değil.
ismail,
Bu sitede meseleler hep buz dolabına atılır ve donmaya bırakılır. Lakin
Ceyranlar kesilince buzlar eriyor ve yeniden bir düzensizlik başlıyor. gidenlere bakınız hepsi temel taşlar.
tilkinin bağlayıp ,çakalın çözdüğü ormanda bana yer yok diyen aslan gibi bende şimdilik aktif üyelikten vaz geçiyorum
bilgilerine sunuyorum. yorum san ait ve bu yazımı istediğin gibi kullanabilirsin sana güvenimim bir belgesidir . Muzaffer hoca gidenlere neden gidiyorsun demiyor dikkat et... ne sorunun var demiyor dikkat et. "Bu sitede yöneticiler ya... meseleleri çzme cesaretleri yok yada adam kullanma becerilerini bize sunuyorlar... yemezler. Eğer yöneticiler adam olabilselerdi kimse bu sitede terbiyesizlik yapamazdı...
gözlerinden öperim