KAMİL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Nis 10, 2008 7:37 am

Kamil abı rahmeli müftümüz halanızın oğlu olduğunu öğrentim. Başınız sağ olsun. Allah rahmet etsin.

Birşey soracağım Kamil abı müftülük yapan ve rahmetli olan Ömer Kama olarak iki kişi mi vardır.
Samsunda olan Ali Kama' nın babasıda rahmetli müftü Ömer Kama değilmiydi. Bildiğim kadarıyla Akçaabat'ta müftülük yapmıştır. Yoksa benmı yanılıyorum.

Muhammet Şahın abım Üsteki yazımı okudu beni aydınlattı ben karıştırdım Ali Kama nın babası rahmetli müftü Numan Kama imiş. Selamlar.
En son Mahmut Köseoğlu tarafından Prş Nis 10, 2008 1:30 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Nis 10, 2008 8:58 am

Sevgili Kamil,
Bilmediğim bir şeyi geç öğrenince sana ulaşmam geç oldu kusura bakma... Halanın oğlu olduğunu gerçekten bilmiyordum..Başınız sağolsun,Allah sabırlar versin..

Bazı kişilikler sen benden çıkmış topluma mal olmuş kişiliklerdir..İşte rahmetli Müftü Kama da böyle kişiliklerden biri..Ne mutlu ona. Dileğim hepimizin böyle kişilerle Cennette komşu olmamızdır..Allahım nasip eyle..

Bu arada senin onunla yakınlığını ve haliyle Kırıkhan'a gittiğini Muhammete Şahin Saatçının yazdklarından öğrendik...Sağolsun...

Haliyle sizden ayrı kaldık..İnşallah gönüllerimiz birdir...

Tekrar başın sağolsun.....Selam ve sevgilerimi gönderiyorum !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Nis 11, 2008 1:29 pm

Kamilciğim Selamünaleyküm:
Müftümüzün senin halanızın oğlu olduğunu öğrendim bu vesile ile size başsağlığı diliyorum Allah rahmet etsin mekani cennet olsun.
Eski eli öpülesi alimlerimizi tek,tek kaypetmenin üzüntüsü içerisindeyiz inan zor yetişiyor ama ne yapalım Allahın dediği olur vakti gelen gidiyor,Allah imandan ayırmasın,Kırıkhandaki izlenimlerini okudum inan ben onları yaşadım gibi duygulandım,heyecanlandım güzel özetlemişin eline sağlik,tüm samimi duygularımla sizler sağlik,sıhhat,afiyet diliyorum sizi yüce Allaha emanet ediyorum,görüşmek ümitiyle.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Nis 12, 2008 9:49 pm

Amcaoğlu,
iyiyim teşekkür ederim. Merakınıza mucip olan sorulara cevap vereyim.
üç çocuk, ikisi evli ikiside Düzce'de Kız ve büyük oğlan (orman end. müh) Kız da Muhittin İbrahimağaoğlunun oğlu Kürşat ile (orman müh.) evli. Küçük oğlan Çalışma ekonomisi mezunu,burada bir fabrika(Hakan Plastik) de Üretim müd.
ben de küçük bir işle iştigal ediyorum. Emekli oldum Bağ-kurdan. Kırıkhanda evim ve babadan kalan haklarım duruyor. Memlekette de pay yaptık. Bobayiros ve yayla 2 kardeşe kırma da 2 kardeşe şeklinde... Ben Bobayirosu daha çok sevdiğimden orada kaldım. geçen yaz gittim, suyu aldım elektrikleri yeniledim. bir akşam da yattım ve döndüm.
buradan direk memlekete dönmeyi düşünüyorum. bakalım o günlere kavuşacakmıyız.
"dün geçti yarın var mı,söyleyin kabristana ölenler hep ihtiyar mı"
sonumuz güzel olsun değil mi
görüşürüz inşallah... önümüzde daha kos koca yıllar!!! var
öpüyorum
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Nis 14, 2008 8:51 am

Merhaba Müdürüm
Evet mesajını okutum çok çok sağol ayrıca selamını da aldım keşke görüşme imkanımız olsaydı allah sağlık saıhhat versinde dediğin gibi ya nasıp diyelim.
Abiciğim dediğimiz gibi ölenle ölünmez allah imandan ayırmasın yakınlarına tekrar başsağlığı diler Ömer amcamıza allah gani gani rahmet eylesin abi be aklıma üzüntülü iken pek bişey gelmiyor.
İnşaallah bundan sonra cenazeye değilde gezmeye gelirsen bu sefer misafir etmeden yollamayacağımı bilmeni isterim maden yakınlık var bunu göstermek lazım değilmi. Neyse abi fazla şizleri meşkül etmeyeyim yengeme ve çocuklara selam söyle görüşmek dileğiyle allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 9:52 am

Kamilciğim Merhabalar:

Teşekkürler,Yüce Allah sizede sevdiklerinizle birlikte uzun bir ömür nasıp etsin,İnşallah......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzr Nis 20, 2008 4:18 pm

Sevgili Kamilciğim,babamın ameliyatı nedeniyle gösterdiğiniz yakın ilgiye teşekkür eder selam,sevgi ve saygılarımla yenge hanıma da aynı dileklerimle sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Kazancı » Pzr Nis 20, 2008 9:13 pm

selamun aleyküm kamil dayı nasılsınız iyisiniz inşallah bende siteye kayıtlıyım artık selam vereyim dedim bizim ev halkının selamı var allaha emanet olun
Canan Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Furkan Kazancı » Pzt Nis 21, 2008 5:33 pm

kamil dayıcım özellikle senden özür diliyorum. iletini yeni okudum baya bir zaman dır girmediğim için. nasılsın iyisin dir işallah
kendinize iyibakın elelirinden öperim. :D
Furkan Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Nis 30, 2008 7:39 am

Sayın Müdürüm Kamil Abiciğim merhabalar
Bu kez ben yoklayayım dedim hayat nasıl gidiyor ne var ne yok bizleri unuttunuz mu yoksa ne bileyim şimdi yaşlandın diyeceğim belki ona da kızacaksın belirsin küçükler arndiği zaman sevinirler.
Neyse kafanı fazla yormayayım ailece ailene saygı ve selamlarımı gönderiyorum allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Cum May 02, 2008 8:13 am

Kamil ağabeyim sağol varol. İlgine teşekkür ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzr May 04, 2008 1:59 pm

sayfama yazı yazdıgınız tsk eder.sorunuza yanıtımı vereyım.Ben İrfan Kıran ın ogluyum.Haci Mehmet Kıranın torunu.ayrıva site hakkında göruslerınız için ayrıca tsk ederım.ben elımden gelenı yaptım emınım diğer arkdaslarda gereken ılgıyı göstereceklerdır
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzr May 04, 2008 8:38 pm

abım ben su an sıvasta matematık blumu okuyorum.kısmetse egıtım hayatına hatayda devam edecem.ailenın en buyuk ogluyum.hatayda dogdum . köye sadece 2 kez geldım.onun ıcın cogunuzu tanıma fırsatım olmadı.insallah burdan muhabbetımız daha ıyı olur.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fadime Kama » Pzt May 05, 2008 8:16 pm

Selamlar kamil amca;Ben fadime kama.hadi mahallesi komşusuyuz.ben rahmetli şuayip kamanın oğlu mehmet kamanın kızıyım.Komşu olduğumuzu öğrendim ve hemen hatrınızı sorayım dedim bu siteye üye olma sebebimizde zaten uzakta tanımadığımız ama hatrı olan kişilerle muhabbet kurmaya çalışmaktı.İnş.ta kuracağız.Annem rahmetli annenizi çok severmiş.SAĞLIK , DUA VE MUHABBETLE KALMANIZ TEMENNİSİYLE FADİME KAMA.
Fadime Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yeşim Kama » Cum May 09, 2008 6:32 pm

MERHABA KAMİL AMCA SAYFANDA İSMİNİ GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLDUM.HEMEN CEVAP YAZMAK İSTEDİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İNŞALLAH SİZLERDE İYİSİNİZDİR. BABAMA SELAMLARINI İLETECEĞİM. TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE ALLAHA EMANET OLUN. SAYGI VE SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM.
Kullanıcı avatarı
Yeşim Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir