RAHİME KAÇOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzt Nis 13, 2009 9:42 pm

merhaba rahime,
geçmişte kalan nice günlerin güzel anısı merhaba...
dayımın kızı, kuzenim, merhaba.
yazmış olduğun iki satırın kalbi harabemin tamirine, nasıl vesile olduğunu kelimelere muhtaç kalarak yazmaya kalksam ne sen bişe anlarsın ne de kelimeler bir daha benimle arkadaş olur. bildiğim tek şey iyi ki dayımın ailesi var ve iyiki bunlardan birisi de sensin. hepinizin yeri bende ayrı. ama hem isim hem sima hem de ahlak olarak anneme o denli benziyorsun ki sana olan ağabeylik kimliğim sonsuza tek var olacaktır.
elbette zuleyha, raziye, haticekomo ve de ibrahim efendinin yerleri kalbimde farklıdır. dayım ve yengemi anlatacak kelimeler zaten yok. bu vesile ile bir abin olduğunu hiç bir zaman unutmamanı temenni eder gözden ırak olsak ta gönüllerin bir olduğunu bildirmek isterim.
allaha emanet ol kardeşim
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Cum May 01, 2009 8:05 am

iyi dileklerın için teşekkürler başliği okudum sen bana yakınsın ben memleketde otururdum sızden bırıyle okudum ama hangınız bılmem ayrıca benım hanım annenın akrabası pacanlı yavuz murat bana enışte der murvet deyzeyle daima görüşürüz devamlı gıder gelırdık akraba diye kusura bakma başini ağıtdım saygılarla
hasan özdil

Mesajgönderen hasan özdil » Cmt May 02, 2009 9:57 am

merhaba rahime yoksa karıştırdımmı murvet başarın kızıyım deyınce ben kırıkhanda murvet başar var oğulları yavuz ve murat ben onlar sandım yoksa yanlışmı
hasan özdil

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Eyl 20, 2009 3:16 pm

sevgili yeğenim
gözlerinden öperim. teşekkür ederim.
Sizinde bayramınız mübarek olsun . Daha nice bayramlara İnşallah...Hep beraber.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Eyl 20, 2009 3:25 pm

Sevgili Rahime Kızım:
Seninde Ramazan bayramın mübarek olsun,Babanlarında tüm herkesin bayramını kutluyorum..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 21, 2009 1:54 pm

Çok teşekkür ederim,ben de sizin Bayramınızı kutlar,sağlık ve mutluluklar dilerim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Eyl 24, 2009 6:49 am

Güzel Kızım Geçirmiş olduğumuz Ramazan Bayramınızı ailece kutlar,sağlık ve esenlikler dilerim. Daha sağlıklı bir şekilde nice bayramlara
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: RAHİME KAÇOĞLU

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cum Kas 26, 2010 9:00 am

Ablamm...
Öncelikle selam eder ellerinden öperim.Nasılsın?En son görüşmemizde bayağı rahatsızdın inşallah şimdi gayet iyisindir...Beni soracak olursan Ankara'ya alışmaya çalışıyorum ama sizleri çok özlüyorum.Eksikliğiniz dayanılacak gibi değil.Umarım tüm ev ahalisi iyidir.Sevgili anneciğime ve babacığıma çok selam söyle ellerinizden öpüyorum.Dualarınızdan eksik etmeyin,beni unutmayın :)
Raziyenizzz...
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir