İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Mar 05, 2008 1:01 pm

Merhaba Çavuş,
Sitedeki faal durumun beni olduğu gibi siteye gönül verenleri de çooook memnun etmiştir...Bunun için sana teşekkürlerimi sunmak istiyorum...

Sana ömür boyu mutluluklar dilerim...

Selam ve sevgilerimi sunarım !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Yusuf Özçelik » Prş Mar 06, 2008 1:18 pm

tesekkur ederim saolun
Kullanıcı avatarı
Yusuf Özçelik
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Mar 06, 2008 7:02 pm

Karşılama mesajınız için teşekkür ederim ...Babamın sıcaklığını hissettirdiniz saolun..
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Mar 07, 2008 4:28 pm

irfanaltuncu yazdı:Fatma Merhabalar:
Nasılsınız bakalım inşallah iyisiniz tek arzumuz sizlerin iyi olması,zıra siz Vatan,Memleket özlemi ile yaşıyorsunuz biz sizden biraz daha şanslıyız,biz sadece memleket hasreti çekiyoruz siz ona birde Vatan hasreti katıyorsunuz.
Size uzak diyarlada sağlikli,sıhhatlıbol kazanclı günler yüce Allahtan niyaz ediyorum,Ailece selamlarımızı gönderiyoruz,Allaha emanet olun diyoruz.

Not:recepali aksoy diye kayıt olan yeyenimdir,onun onayını yaparsanız sevinirim,kolay gelsin.......

Irfan amca Merhaba, allaha cok sukur iyiyiz yok bir dertimiz sagligimiz yerinde en onemlisi o, insallah sizlerde iyisiniz, kusura bakmayin mesajiniza hemen cevap veremedim sitede olmama ragmen cok yogunum arada bir goz atiyorum okuyorum ama yorum yazacak kadar zamanim yok, 2 gundurde bir dis agirisi var bende sormayin disciden yeni geldim simdilik cene uyusuk hic birsey hissetmiyorum bakalim insallah sorunu cozmusdur disci hanim :D

recepali aksoy diye biri hala siteye uye olmadi oldugu an merak etmeyin onay alacaktir...

KENDINIZE VE AILEINIZE IYI BAKIN SEVGI VE SAYGILARIMLA...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Mar 08, 2008 7:23 am

Merhaba İrfan abi,
Ablamla ilgili gönderdiğin mesajı okudum fakat nasıl olduysa cevap vermeyi unutmuşum. Bu gecikme için özür diliyorum. Bu arada Hilal ile yapılan mesajlaşma trafiğinde bir olayı açıklığa kavuşturamadınız galiba. Şimdi olaya ben el koyayım diyorum. Evet ablamla aynı sınıftaydaymışsınız.Sözünü ettiğiniz fotoğrafı görmüştüm. Ordaki Hanife Selçuk ablam. Fakat size dikkat etmemiştim. Fotoğrafı bir daha inceleyeceğim. o fotoğrafta bulunan Süleyman Selçuk'un bizimle alakası yok bildiğim kadarıyla. O Mirzolardan olsa gerek. Ablamın sizi hatırlayamamasına bende şaştım doğrusu.Ablam sınıf arkadaşlarının numaralarını bile hatırlıyor oysa. Sizin köyde farklı bir isminiz varmıydı. Beni mesela köyde hep Sevgi bilirler ama resmiyette Ayşe'yim.Onun gibi bir durum varsa belki ondan yada kısa bir zaman mı okudunuz beraber. Neyse yakında ablam yanıma gelecek, ozaman fotoğraftan belki olay aydınlanır. Sonuçtan sizi haberdar ederim.
Kendinize iyi bakın, kalın sağlıcakla...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Mar 09, 2008 6:19 pm

IRFAN AMCA HATAMIZI TELAFUZ ETMEMIZ MÜMKÜNDÜR INSALLAH; GEC DE OLSA ARAMIZA "HOSGELDIN" DIYOR FAALIYETINLE MUZAFFER AMCAMIZ GIBI FORUMA CANLILIK GETIRDIGIN ICIN COK TSK EDIYOR; ALLAH SENIDE BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN DILEKLERIMI SUNUYORUM...

HÜRMETLERIMLE
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Ali Pehlivanoğlu » Pzt Mar 10, 2008 11:56 am

hocam gerçen ki mesajiniz için çok teşekkür ederim. inşallah iyisiniz? Muzaffer hocanın kardeşisiniz sanırım. Site sayesinde tanımadiğimiz abilerimizi de tanımış oluyoruz.

her zaman görüşmek dileğiyle..
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ali Pehlivanoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzt Mar 10, 2008 11:13 pm

irfan abi merhaba
işlerimin yoğunluğundan dolayı siteye girenleri sadece karşılamakla yetiniyorum.köyümün insanını tanımak ve birebir tanışmak ümidiyle siteye üye oldum ve bunu kısmen uygulayabiliyorsam ne mutlu bana.saygılar sunarım.kuşmerde görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal Mar 11, 2008 7:04 pm

merhaba irfan amca,
merhaba baba dostu, değerli büyüğüm...
uzun zaman sonra bakmış olduğum şairlerimiz ve şiirleri başlığında yer alan şiirlerimi lütfedip okuduğunuz için sonsuz şükranlarımı bir borç bilirim. ayrıca iyi ve övgüye şayan temennileriniz için ayrıca şükranlarımı sunarım.
acizane olarak kalemime sarılıp duygularımı kelimelere ve de sayfalara dökmüş olduğum bu yazılanları sizlerle paylaşmaktan büyük gurur duyuyorum.
bu vesile ile siz değerli büyüklerimle kuracağım diyalog köprülerinin birer bekçisi olmaktan her zaman gurur duyacağımı, görüşmek ve de daha nice organizasyonlarda birlikte olmayı temenni ederim.
ellerinizden öper saygılarımı sunarım.
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Cmt Mar 15, 2008 6:51 pm

merbaba İrfan Amca
Nasılsınız.İyimisiniz.Bizler iyiyiz sizlerin sağlığına duacıyız:Kendinize iyi bakın.Ellrinizden Öpüyorum.ALLAH2a ement olun...
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Pzr Mar 16, 2008 3:01 pm

İrfan Amca tekrar merhaba,
Annemle konuştum. Sen doğru hanife Selçuk 'u hatırlıyorsun. Annemle en son konuştuğumuzda Eniştem (Öz halam Hanife Ayaloğlu' nun eşi) MEHMET AYALOĞLU namı diyar BALESAÇ sana çok çok selamını iletmemi istedi. Babamın , annemin ve halamında selamları var.
Görüşmek üzere...
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Mar 18, 2008 8:38 am

Bir haftalık ayrılıktan sonra hoş geldinizsiteye. Sağol abı sizleri yad ellerde memnun edebildimse ne mutlu bana geresi önenemli değil. Bu arada o arıların resmini çekerken İlçe Tarım Müdürü yanımdaydı, arıların bal değil şu mevsim çiçekten polen aldıklarını söylemiştir. Ben söylemiyorum o resmi kişi söyledi. Birde Bizler anzer balını bulup yiyemeyiz. Onu duyduğuma göre beteği sağmadan betekte satıyorlar.Veya zenginler gelip sağım yapılmadan önce alıyorlar. Anzere yakın yerlerin balını anzer balı diye satanlar vardır deniliyor. Bunlar duyduklarım anzer balını görmedim yediğimde yoktur.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Mar 18, 2008 9:08 am

Hoş Geldin,
Bir hafta bize bir ay gibi geldi ama sizin için değişiklik oldu ...Gezmek benim sevdiğim şey...Tabi 6,5 ay eve kapanmanın benim için zorluğunu tahmin edersin.. Ama manevi görev yerine getiriliyor..Allah'a şükür işler bildiğin gibi gidiyor.. İyi olur inşallah...Görüşmek üzere...

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Mar 18, 2008 9:11 am

irfanaltuncu yazdı:Fatma Merhabalar:
Bir hafta kadar yoktum geldğimde mesajrara bir göz attım senin hasta olduğunu öğrendim,bu vesile ile sana Allahtan şifalar diliyorum kendine iyi bak,iyiye gediyorsun,Allah dahada iyi yapsın inşallah,Vatan,Memleket hasreti çeken hepinize Allahtan sağlik,sıhhat,afiyet niyaz ediyorum........

Irfan amca ilk once tekrardan aramiza hosgeldin, insallah gezmek biraz olsun iyi geldi..
Ilgine tesekkur ederim, allaha cok sukur toparlandim iyiyim, ama 1 hafta cok kotu olmusdum allahim kimseyi sagligindan eylemesin...
Sizlerde kendinize cok iyi bakin sevgi ve saygilarimla...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Sal Mar 18, 2008 8:01 pm

Merhaba İrfan amca, nasılsınız, siteden takip ettiğim kadarıyla yaramaz yok inşallah. Ev bulamadım hala daha, bekar evlerinde arkadaşlarla kalıyorum, biraz nostalji yaşıyoruz anlayacağın, bir taraftan aklım trabzon da kalsada. Ev için herkes araştırıyor bakalım ne olur, her işte bir hayır vardır diyor da isyan etmiyoruz bir ayda bir evi bulamamaya. Selam ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir