gönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Şub 16, 2008 9:22 pm
Marhaba İhsan abi,
Biz bu işi biraz fazla karıştırdık galiba şimdide ayıklamaya çalışalım. Öncelikle tanıtım sayfamdan biraz kopya çekeyim.
"Ben 1972 Kamali doğumluyum. Fatma ve Dursun SELÇUK çiftinin küçük kızı, 13 Hanife SELÇUK'un kardeşiyim. Köyde genelde Sevgi olarak tanınmaktayım. İlkokulu Şahinkaya 2 ilkokulunda, Ortaokulu Rize'de, Liseyi Manisada, Yüksek okulu Giresun'da okudum. En son olarakta AÖF'nin İşletme Bölümünü bitirdim. İş hayatım ise; İzmirde özel şirketler, ardından vekil öğretmenlik, sonra Ziraat Bankası ve en son Tapu Sicil Müdürlüğü olmak üzere geniş ve renkli bir yelpazeye sahip. Şuanda Trabzon/Beşikdüzünde Tapu Sicil Müdürlüğünde çalışıyorum. Evliyim. Ayça adında 4 yaşında bir kızım ve Arda adında 6 aylık bir oğlum var."
Şimdi gelelim akrabalığımız konusuna; Bu konuda da annemin akrabalıklar konusundaki engin bilgilerine başvuracağım. Annemin dedesi (Mehmet Çavuş) anneannenizin dayısıydı.
Biz bu akrabalıklar konusunda konuşurken Rahmetli Ayşe Ayal halamızın teyzeniz olduğunu hatırladık. Rahime abla ve size sabırlar diliyoruz. Annemde selam söylüyor.
Abi, belli ki çok mütevazisiniz. Siz biraz okur, biraz da yazarsanız biz henüz fişleri heceliyoruz demektir. Yıllar önce Balesaç Mehmet abi veya Hanife ablaya yazdığınız bir şiirinizi okumuş ve çok beğenmiştim. Hani düşüne düşüne yazılan bir şiir olmadığı belliydi zaten. Şimdi bu yeteneğin doğuştan olduğuna kanaat geldim. Allah'ta bu kadar yeteneği bir kişiye versin de bizi böyle garip bıraksın.
Gökhan'da bu konuda babasından iyi ders almış, belli....
Sizinle tanıştığıma ve 3. kardeşiniz olma şerefine beni layık görmenize çok memnun oldum.
Saygı ve selamlarımla şimdilik hoşçakalın... 3.Kardeşiniz