İHSAN ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Oca 05, 2008 7:10 pm

ihsan bey abim teyzenizin vefatından dolayı üzgünüm. Teyzenize yüce Allahtan rahmet sizlere baş sağlığı dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Oca 06, 2008 11:28 pm

LÜtfen biraz ciddi olalım,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Oca 07, 2008 10:27 am

Ula yine devam ediyorsunuz,siz rahat duramazsınız bu kan davası devam edeceğe benziyor,şunu orh+ yapalım bu iş tatlıya bağlansın,benden söylemesi,Ailece sizlere sağlık,sıhhat bol kazanclı günler diliyoruz.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Oca 11, 2008 11:32 pm

-Çok teşekkür ederim,,,,,,,,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Ayan » Pzt Oca 14, 2008 11:08 pm

ihsan abi merhb bende geldim burdyım çok hoşuma giddi senin yazılarını takip ediyorum allaha emanet ol :D
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Oca 23, 2008 11:36 pm

Sevgili İhsan,
Yaşadığım olay karşısında gösterdiğin hassasiyet için teşekkür ederim... Allah kimseyine böylesi olaylar yaşatmasın...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Prş Oca 24, 2008 9:59 pm

Merhaba İhsan Amca (dayı demek zor geldi, kusura bakmazsın umarım)
Kendini bana hatırlatmak için çok uğraşmışsın teşekkür ederim. Fakat ben seni hatırlamakta hiç zorlanmadım desem inanır mısın? Annemin "7 İhsan Şahin" sözleri kulağımda..Ayrıca Mehmet enişteme yazdığın şiiiri bir kez okuyan seni unutabilir mi? Bu arada annem ve babam selamlarını iletmemi istediler.

Görüşmek üzere umarım bu yaz köyde de karşılaşırız...
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Prş Oca 24, 2008 11:11 pm

cevabınıza teşekkür ederim. çok naziksiniz.
hanife hanımın "7 ihsan şahin" tanımına da duygulandım. malumunuz yaş ilerledikçe insan duygu seline kapılıyor.
babanıza ve annenize selamlarımı iletiniz lütfen. Ayrıca yanınızda iseler veya siz onların yanında iseniz yarın akşam ki paragaf proğramına bekliyorum eğer gelebilme durumları varsa babanıza bir kaç türkü atabilirim
selam ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Cum Oca 25, 2008 4:18 pm

ihsan abi ne yabarsın sitede cok dolaşıyon yoksa emeklımı oldun inşallah iyisin abı inan eski günleri özledım yazın kırıkhandaydım sankı esnaflar bırbırını tanımaz ne hale geldı neyse selam ve saygılar abı
hasan özdil

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Şub 10, 2008 1:26 pm

Çok teşekkür ederim Amca oğlu...
İnan bende uzun zamandır görüşememenin üzüntüsünü yaşıyorum. Hep aklımdasın, hep seni FATMA ablaya soruyorum.İnşallah bir sıla-i rahım yaparsında görüşürüz.Her zaman ve mekanda misafirim olursan benim için bir şeref olur.Değerli eşin yengeme vede oradaki tüm tanıdıklara selamlar sevgiler.
ALLAHA emanet olun, Değerli ve kadim dostum....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt Şub 11, 2008 9:48 am

merhaba abi nasılsın inan bilgisayarda o kadar usta olmadığım icin o pragaf işini cözemedım birde evde internet yok işde var şimdilik erken kabadıyorum yakında gecelerı acık olacam düşünüyorum saygılar sunar ellerınden öperim
görüşürüz mesefe birakmayalım
hasan özdil

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cum Şub 15, 2008 8:58 pm

Merhaba İhsan Abi,

Sanırım biz hiç karşılaşmadık ama siz bize hep yakındınız. Bende yiğenim(Hilal Yeni Vergili) gibi ablam ve eniştemden adınızı pek çok kez duymuştum. Hatta ablam okul numaranızı adınızın yanından eksik etmezdi. Hilal'e yazdığınıza göre dayısı oluyormuşsunuz. Ben de bir abi mesajı bekliyorum öyleyse.

Ayrıca sitede ki duruşunuz çok farklı. Yazdıklarınızı beğenerek takip ediyorum. Yüreğinize sağlık.

Kalın sağlıcakla ....
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Şub 16, 2008 2:50 pm

Merak ediyorum yakın zamanda görüşmüşüz,kısa bir zaman geçmiş aradan nasıl böyle cabuk gencleşmişsin,banada bunun bir yolunu göstersen memnun olurum,inşallah bizde seni örnek alırız.Gölcükten selamlar.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Şub 16, 2008 9:22 pm

Marhaba İhsan abi,

Biz bu işi biraz fazla karıştırdık galiba şimdide ayıklamaya çalışalım. Öncelikle tanıtım sayfamdan biraz kopya çekeyim.

"Ben 1972 Kamali doğumluyum. Fatma ve Dursun SELÇUK çiftinin küçük kızı, 13 Hanife SELÇUK'un kardeşiyim. Köyde genelde Sevgi olarak tanınmaktayım. İlkokulu Şahinkaya 2 ilkokulunda, Ortaokulu Rize'de, Liseyi Manisada, Yüksek okulu Giresun'da okudum. En son olarakta AÖF'nin İşletme Bölümünü bitirdim. İş hayatım ise; İzmirde özel şirketler, ardından vekil öğretmenlik, sonra Ziraat Bankası ve en son Tapu Sicil Müdürlüğü olmak üzere geniş ve renkli bir yelpazeye sahip. Şuanda Trabzon/Beşikdüzünde Tapu Sicil Müdürlüğünde çalışıyorum. Evliyim. Ayça adında 4 yaşında bir kızım ve Arda adında 6 aylık bir oğlum var."

Şimdi gelelim akrabalığımız konusuna; Bu konuda da annemin akrabalıklar konusundaki engin bilgilerine başvuracağım. Annemin dedesi (Mehmet Çavuş) anneannenizin dayısıydı.

Biz bu akrabalıklar konusunda konuşurken Rahmetli Ayşe Ayal halamızın teyzeniz olduğunu hatırladık. Rahime abla ve size sabırlar diliyoruz. Annemde selam söylüyor.

Abi, belli ki çok mütevazisiniz. Siz biraz okur, biraz da yazarsanız biz henüz fişleri heceliyoruz demektir. Yıllar önce Balesaç Mehmet abi veya Hanife ablaya yazdığınız bir şiirinizi okumuş ve çok beğenmiştim. Hani düşüne düşüne yazılan bir şiir olmadığı belliydi zaten. Şimdi bu yeteneğin doğuştan olduğuna kanaat geldim. Allah'ta bu kadar yeteneği bir kişiye versin de bizi böyle garip bıraksın.
Gökhan'da bu konuda babasından iyi ders almış, belli....

Sizinle tanıştığıma ve 3. kardeşiniz olma şerefine beni layık görmenize çok memnun oldum.

Saygı ve selamlarımla şimdilik hoşçakalın... 3.Kardeşiniz
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Şub 18, 2008 2:12 pm

Merhaba İhsan Abi
Bizleri tanırmısın acaba kırıkhandan ayrılalı epeyi zamandır herhakde unutmamışsın bizleri, en sonki paragafta bulunamadım ama gençlere laflarını esirgemedin sitemini yaptın bana bunu yazmaya meçbur ettin şimdi paragafi ziyaret ettim bende bu hafta yoktum kırıkhana gitmiştim Sayın abim bizler bu siteyi çok seviyor ve takip ediyoruz ayrılmaya da niyetimiz yok bi şurlu olarak bak yıllar sonra sizlerle bile sohbet yapabiliyoruz ne kadar güzel size ve ailenize sağlık ve mutluluk dilerim allaha emanet olun görüşmek dileğiyle
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir