ALPTEKİN GÖKHAN ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ara 29, 2007 10:01 pm

:arrow: Merhaba Gökhan,
Sizlerle bizleri bir araya getiren bu sitenin değerini bilenlerden olduğunuz aşikardır..Çünkü gerçekten faal bir şekilde sitedeki varlığını devam ettiriyorsun..Bunun için teşekkür ederim...İnşallah bu durum devam eder gider...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Prş Oca 24, 2008 10:15 pm

Gökhan , yazdığın güzel yazı için teşekkür ederim. İhsan Amca'nın oğlu olduğun belli oluyor. Bu arada geç yazdığım için kusura bakma. Bunun iki sebebi var; Biri yaramaz kızım. (ne zaman bilgisayarın başına geçsem ağlıyor.) Diğeri de senin A. (ilk adının alptekin olduğunu bilmediiğim için habire ismini aradım göremedim)
Bu arada yakın sayılırız Kocaeli'yye gelirsen bekleriz. Fotoğraftaki bebek senin bebeğin olmalı. Allah güzel sağlıklı ömür versin. Görüşmek dileğiyle...
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Oca 29, 2008 5:25 pm

Gokhan Merhaba, yazmis oldugun mesaja hemen cevap veremedigim icin ozur dilerim, son zamanlarda olum habeleri esimin saglik sorunlari derken cevap yazmaya fazla ne zamanim nede moralim olmadi, hayat acisiylan tatlisiylan bir sekilde devam ediyor, artik buralarda daha cok gorunmeye basladim tekerardan..

Dilerim sizler icinde hersey yolunda gidiyor ve iyiisniz, yabanci uyruklu uyelere hic bir sekilde onay verilmiyor bu konuda rahat olabilirisiniz..

Roman gene yavasladi bu giidisle 4.5 sene sonra ancak bitirecegiz onu :) saglik olsunda oyle olsun dimi...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Pzt Şub 04, 2008 10:10 pm

Gökhan İzmit'e gelirsen mutlaka beklerim. Hem bebeklerimizde arkadaş olur. :D . Annemler Zonguldak'a yola çıktılar. Bende bir terslik olmazsa oraya gidicem. !-2 hafta kadarda bende kalacaklar.Selamlarını ileticem. Ben posta kutuna telefonumu yazarım. Görüşmek üzere..
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Şub 13, 2008 9:56 pm

Merhaba Gökhan abi;

Çok sağol ben iyiyim babamlarda iyi sana çok çok selamları var.Nerelerdesin demişsin ben burdayımda sen nerelerdesin :)

Kendine dikkat et yengeye'de selam.Allah'a emanet.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma İbrahimağaoğlu » Cum Şub 22, 2008 1:27 pm

Gökhan abicim aşk olsun ya ben de kaydoldum ama hiç görmüyosun galiba aşkısıııı :D :D
Fatma İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Şub 23, 2008 6:08 pm

Merhaba Gökhan,

Yine direk Gökhan dedim umarım hata yapmadım :) . Aslında yıllar önce belkide 10 yıl falan olmuştur yaylada Rahmiye hala'nın(Kama) evinde Kırıkhanda oturan Şahin'lerden yakışıklı, hazırcevap ve espirili bir gençle tanışmıştık. Ben genelde paragaflara katılamıyorum ama zamanım oldukça o haftanın paragafını gözden geçiriyorum. Yazdığın türküler nedense yıllar önce tanıdığım o genç olabileceğini düşündürdü bana. Değilsen üzgünüm, tanışmış olmayı isterdim. Değilsen de büyük bir sorun değil bence nede olsa İhsan abinin 3.kardeşi oldum. Artık ailedeniz resmiyet olmaz yani.

Yaylada tanıdığım kişiysen tekrar karşılaştığımıza, değilsen yeni tanıştığımıza memnun oldum.

Kendine iyi bak, Sağlıcakla kal...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma İbrahimağaoğlu » Cmt Şub 23, 2008 7:40 pm

SÖYLEDİKLERİM ŞAKAYDI SAKIN YANLIŞ ANLAMA AAA BEN SENİ HİÇ ÜZMEK İSTER MİYİM.ŞEYDA YA VE ELMAS ABLAMA DA KOCAMAN ÖPÜCÜKLER...
Fatma İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Kemal Şahin » Prş Şub 28, 2008 11:20 am

Gökhancığım merhaba...
Nazik hoşgeldin mesajına ve hakkımdaki düşüncelerine sosuz teşekkür ediyorum.Senin yerinde apayrı bende.tekrar görüşmek dileğiyle .dikkat et kendine
Kullanıcı avatarı
Ali Kemal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Prş Şub 28, 2008 11:29 am

slm abısı nasılsın yaşıyomusun ya.olmuyo böyle iletişim eksikliği yaşıyoruz buna çözüm bulmak lazım.......elmas ablama şeydaya selam öpüyorum sızı.....
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cmt Mar 01, 2008 12:53 pm

Merhaba aaabisi ;
ablam öle hitap etti ya sana dedimki bende öyle hitap edeyim..zaten sende söyledin:" nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum"diye..umarım anlamışsındır beni. :)
msjın için çok teşekkür ederim.valla hiç beklemediğim bir anda gelen mesajın beni çok bahtiyar etti :D Elmas ablam nasıl çok selam söle ellerinizden öpüyorum..kendinize iyi bakın.arayı açmayalım :D ...s...ç....s....
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cmt Mar 15, 2008 9:15 pm

merhaba dostum ne var ne yok nasıl durumlar.görüşemezsekte bu aralar haberlerini alıyorum.takibimdesin dostum. :D selamalar.kendine iyi bak.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Pzr Mar 16, 2008 3:25 pm

gökhan merhaba artık sana mesaj göndermekten gına geldi.Yahoo adresin habire hata veriyor. Bari burdan telefon numaramı göndereyim.
0 505 741 02 03 Görüşmek üzere
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Sal Mar 18, 2008 2:20 pm

Merhabalar
Siz İhsan Şahinin oğlusunuz değil mi?Babanızın süt dayım olduğunu bu gün öğrendim.O zaman bizde süt kuzenleriz değil mi:)Bir akrabalığımız daha var sanırım babaanneniz rahmetli Ayşe yengemin kardeşi olsa gerek(Birol Ayal ın annesi).Şimdi beni tanımamanızda suç sizdemi bendemi süt dayımda mı bilemiyorum. Ama gayrı tanışır görüşürüz. Eşinize selamlarımı iletin lütfen.
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Mar 18, 2008 10:43 pm

Gokhan Yeyenim Merhabalar:
Bu güne kadar seninle muhabbet etme şansını bulamamışız,yazılarını şiir olsun atışma olsun okuyorum beğendiğimi daha önce belirtmişim,bir defa daha söylemek bana haz verir gurur verir,ama mesajlaşarak bunu daha güzelleştirmek isdedim,buna bir baba dostu olarak benim hakkım var bende bu hakkı kullanıyorum.
Yeyenim inşallah iyisin iyi haberlerini bekliyorum,sana Ailece sağlik,sıhhat,bol kazanclı,uzun bir ömür yüce mevlatan niyaz ediyorum,sizleri Allaha emanet ediyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir