NACIYE SOYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Kas 03, 2007 2:20 pm

-Merhaba Şurli,
Yine kayıplardasın...Sitenin daimi üyeleri böyle kayıplarda olunca Altuncu üzülüyor....Fazla uzak kalma siteden olur mu ?

-Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Kas 04, 2007 7:59 pm

SURLI yazdı:CANCAZIM BAK GELDIM ISTE AMA SEN YOKSUN SIMDI :( NE EDERSUNUZ BACIM EYISUNUZDUR INSALLAH; HAYAT ARKADASIN ISMAIL ABI DÜZELDIMI?? ALLAH SAGLIKTAN AYIRMASIN.. BACIM YINE MASALLAH CANLA BASLA SITEDE CALISIYORSUN GÖRDÜGÜM KADARIYLA; SENIN HAKKIN ÖDENMEZ ALLAH RAZI OLSUN SENDEN VE KOLAYLIK VERSIN... BENDE IYIYIM FATMA ABLA; OKULUM VE ISIM ARASINDA MEKIK DOKUYORUM... HAFTAYA UYGULAMALI STAJA BASLAYACAGIM 1 AY BOYUNCA BAKALIM NASIL GECECEK... YOGUN BIR KASIM AYI BEKLIYOR BENI AMA BUNUDA ATLATIRIM ALLAHIN IZNI VE YARDIMIYLA.. CANIMSIN SENI ÖZLEDIM INSALLAH ARAMIZDA KI MESAFELERI YAKIN BIR ZAMANDA KISALTIR VE GÖRÜSÜRÜZ SENI ÖPÜYORUM FATMA ABLA KIZLARA HERKEZE SELAM VE SEVGILERIMI ILET BENDEN...

CANIM BENIM HELE SUKUR YAZILARINI BURALARDA GORUNCE MUTLU OLUYORUM..CANIM NE OLSUN HAYAT KOSUSDURMACASI BILIRISN BURALARDA HIC BITMEZ HELEDE HERSEY SENIN ELINE BAKIYORSA ISIN TAMAMDIR....EKI BU YASDA OKULLUDA OLDUN HAAA SINAVLARINDA BASARILAR DILERIM EKI SEN BU ISIN ALTINDAN HIC SORUNSUZ KALKACAKSIN BUNDAN EMINIM...BEN OZLEDIM INSALLAH BU YILSONUNA DOGRU BIRSEYLER DUSUNURUZ EKI :) BAKARSUN GORUSURUZDE HAAA :)

OPTUM KOCAMAN HERSEY GONLUNCE OLSUN...SELAMLARIN YERLERINE ULASMISDIR...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Pzr Kas 04, 2007 8:13 pm

Hoşbulduk, aranızda olmak gerçekten çok güzel bir duygu.

Doğrudur, o güzel cadıların halasıyım. Adınızı pek çok kez duymuştum. Eh sevgilerde karşılıklı olur zaten. Karşılaşmak nasip olmadı. İnşallah bir daha ki yaza. Almanyada olmanıza rağmen her yaz memlekete geliyorsunuz sanırım. Görüşmek ümidiyle....
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Pzr Kas 04, 2007 9:21 pm

Bende çok memnun oldum. Aslını istersen köyden pek tanıdığım yok. Mahallenin dışında tanıdıklarımıda yaylada tanıyordum. Yıllardır yaylayada doğra dürüst gitmeyince tanıdıklarımı da unutmaya başladım. Bak sen binlerce km öteden memlekete gelebiliyorsun, bense Trabzon sınırları içerisinde olduğum halde 1 yıl içerisinde 1 kez köye günübirlik gidip döndüm, yaylaya ise hiç gidemedim. Böylelikle köylümüzüde yavaş yavaş unutuyoruz. Bu sitede emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu sayede tanıdıklarımızla haberleşiyor, tanımadıklarımızla tanışıyoruz.

Bugünkü kazancım seninle tanışmamız.

Selam ve sevgilerimle....
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Kas 13, 2007 4:49 pm

Ekiiiiiiiiiii gene kayiplara karisdun, ya cabuk bitir su okulu sensiz buralar eksik oluyor, cok ozletme kendini tamam mi? Kolay gelsin optum canim...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Kas 13, 2007 5:12 pm

Fatma Ozbilgi yazdı:Ekiiiiiiiiiii gene kayiplara karisdun, ya cabuk bitir su okulu sensiz buralar eksik oluyor, cok ozletme kendini tamam mi? Kolay gelsin optum canim...

:arrow: Şu işe bak aklıma geldi,bu Şurli yine kayboldu. Sayfasına yazayım ve çağırayım da gelsin....

Sayfanı açtığımda aynı şeyi Fatmanın yazdığını gördüm...Hayret,,,

:arrow: Hemen nerdeysen sesimizi duy ve siteye gelllllllllllllllllllllllll,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

...

Mesajgönderen Fatma Selcuk » Sal Kas 13, 2007 7:12 pm

ablacım merhaba,yine uzuuun bir zaman oldu görüşemeyeli.okul olunca zor oluyo siteyi takip etmek,hele yurtta da internet problemse daha zor.ama artık odamda internet var da daha kolay olacak görüşmek...öğrendim ki okullu olmuşsun ama daha fazla bilgim yok bu konu da.bir ara kısa bir bilgi verirsin olmaz mı? :D halamla da muhabbeti epey ilerletmişsiniz,dedikodusunu da yapmışsınız tatlı cadıların... :D :wink: neyse ablacım en yakın zamanda görüşmek üzere.ALLAH'a emanet ol,ALLAH kolaylık versin sana.Ayşe yengeler de selamlarımı iletirsen sevinirim.öpüldün fıstığım...
Fatma Selcuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Çrş Kas 21, 2007 2:58 pm

Merhaba Naciye,

Öncelikle Celal abi için geçmiş olsun diyorum. Umarım tez zamanda iyileşir. Sen nasılsın? Okula başlamışsın, Allah kolaylık versin. İnşallah zor bir bölüm seçmedin. Hayırlısı ile diplomanı alman dileğiyle....

Sevgi ve selamlar.........
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Ara 02, 2007 5:41 pm

Eeeeeeee Naciyem gene karisdun kayiplara yine biraktin beni haburalarda yanliz, dilerim iysin ve hersey yolunda gidiyor..Benim durum ayni bildigin gibi Ismailinin saglik sorunlariyla ugrasiyoruz, allaha cok sukur ameliyat basarili gecmis ve kendini toparlamaya basladi..Dilerim kisa zamanda seni aramizda goruruz, optum canimin ici ozletme cok kendini..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ara 22, 2007 12:32 pm

Teşekkür ederim,
Sizinde Kurban Bayramınızı Kutlar,Türk-İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim..Selam ve sevgiler sunarım..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Ara 22, 2007 7:54 pm

ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM, BENDE SENİN VE AİLE FERTLERİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM. YAVAŞ YAVAŞ BAYRAM YAZA DOĞRU KAYIYOR. BELLİ OLMAZ BELKİ BİR GÜN BİR KURBAN BAYRAMINDA YAYLADA GÖRÜŞÜRÜZ.

KAL SAĞLICAKLA....
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Şub 06, 2008 1:40 pm

Seni sitede görmek ne güzel Şurli !!!!!!!!!
................................Özletme kendini, olmaz mı ?????????

Selam ve sevgilerimle,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Şub 10, 2008 8:43 pm

UYYYYYYYYYY KIMLERI GORUYORUM BURALARDA EKI NACIYEM HOSGELDIN.... SMSNI EVET ALMADIM AMA TELEFONUMDA BIR SORUN YOK VEDE ACIK HATTA HABU KIZNIYE CEVAP VERMEDI BANA DIYEDE BUSURU LAFLAR SOYLEDUM KENDI KENDIME :D :D :D

EKIZZZZZZZ O YOGUNLUGUN BIR AN ONCE GECMISINI DORT GOZLE BEKLIYORUM SITEDE SENI GORMEK ISTIYORUM ESKISI GIBI ANLAMAM GIZLI TAKIP ETSEN BANA NE FAYDA OLACAK BEN BILMEDIKTEN SONRA :D

MAYISDA INSALLAH GORUSECEGIZ OPTUM HERKESE SELAMALARRRR
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Şub 10, 2008 10:31 pm

Şurli tekrar faal olarak aramızda olman sanırım en fazla beni memnun etmiştir.. İnşallah bundan sonra hep aramızda olursun...

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Şub 10, 2008 11:49 pm

güzel dileklerin için bende teşekkür ederim Naciye
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki