MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Pzt Ara 11, 2006 11:13 pm

muzaffer amcam mrb sayfana yazmamıstım yazayı dedım msn den gorusuyoz ama sayfana yazmak ayrı dusundum kıb amca yengeme slm Allaha emanet ol

genclerın onderı mubarek ınsan superrrrr ınsan muzaffer amcam mrb nasılsın
ıyısın ıns bu aralar gorusemıyoruz amca sınavlarım var neyse kıb

muzaffer amcam nasılsın ıns ıyısındır kıb amacam slm ederım gorusmek dılegıyle
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Çrş Ara 13, 2006 8:32 am

Merhaba Muzaffer Amca

Bende sizinle tekrar kerşılaşmaktan dolayı mutluyum. Eğer bir aksilik olmazsa aynı ekip ile Doğanayın düğünündede olmaya çalışıcaz.

Bu arada Resim için tekrar teşekkür etmek istiyorum bizi mahcup ettiniz.

Saygılar sunuyorum..

Merhaba Muzaffer amca

Doğanay'ın düğünündede bulunmayı çok istedim ama çok rahatsızdım..Değilse kambersiz düğün olurmuu Sağolsun Hasan saesinde düğüne canlı telefon bağlantısı ile balandım Bir dahaki sefere artık kısmet değilmiş diyelim..

Siz nasılsınız gölcüğe döndünüz zannediyorumki. Bu arada 12.11.2006 daki buluşmada bulunacaksınız değilmi. Bende umarım bir aksilik olmazda gelirim..

Sizede istanbuldan saygılar sunuyorum.. Görüşmek üzere. Eşinizede selamlar..

Muzaffer amca merhaba..

Bana dargınmısın Buluşma gününe gelemedim diyemi yazmıyorsunuz artık bana.. Ama ne dersenin haklısınız siz taa Gölcükten kalkıp geldiniz biz gelemedik..Kendimden utanıyorumm Herşeyden herkezden önce sizee karşı bir özür borcum var biliyorum.. Ama gerçekten aranızda olmayı çok isterdim son dakikaya kadar gelecektim ama olmadı işlerimi yetiştiremedim..İptal edemeyeceil 3 işim vardı o gün malesef sadece bitanesine yatişebildim..

Ama kendimi affettiricemm

Saygılarr

Buralardayim muzaffer amca benden kolay kurtulamaz bu site merak etmeyin.. :) sadece islerim su siralar biraz yoğun yil sonu olmasi nedeni ile o yüzden cok fazla vakit ayiramiyorum ama yinede her gün girmeye calisiyorum merak etmeyin ben burdayim ve burda kalicam.. :)

Siz nasilsiniz iyisiniz insallah..
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ara 13, 2006 12:29 pm

Muzaffer amca merhaba,

Guzel ilgi ve alakaniza tesekkur ederim, kimseye kirkin ve kizkin falan degilim, sadece bayram dolasi ilen giden gelenim cok oluyor,paragafa katilamiyorum misafirlerim sanki anlasma yapmis gibi cuma aksamlari tesfik ediyorlar mecburen paragafdan uzak akldim, siteden ayrilmayi hic bir zaman aklimdan gecirmedim ve gecerimemde site var oldugu muttetce bende buralardayim, benden zor kurtulacakiniz sayfaniza sira gelince duzenlemeyi ben yaptim ozelden mesaj yazdim nedenlerinide acikladim, herkese bu duzenlemeler yapiliyor bilgilerinize..........

Saygi Ve Sevgilerimle................

Muzaffer amca merhaba az once mesajini okudum cevap verene kadar cikmissiniz siteden artik yarin okursunuz verdigim bilgileri, dusundugunuz gibi degil nerdeyse 24 saat sitedeyim baska islerle ugrasiyorum, sevgilerimle...

Muzaffer amca merhaba,

Artik cok daha iyiyim ve yine eskisi gibi buralardayim, size soz verdigim gibi sizi asla buralarda yanliz birakmayacagim, hersey koyumuz icin,hersey birlik ve beraberlik icin...

Saygi ve sevgilerimle...

Muzaffer Amca Merhaba,

Nasilsiniz?? Iyi olmaniz umuduylan..

sitemizi konusalim basliginda son yazininizi okdum, sizlerin aramizda olmaniz ve herkese yol gostermeniz beni cok mutlu ediyor, hep boyle kalin, bu sitenin hizede ihtiyaci vardir..

Not: Herkesin sayfasinda duzenleme yapamaya basladim, sayflar gunden gune artiyor buda servorde cok yer aliyor, mesajlari silmiyorum ama ayni kisinin yazilarini en son yazdigi mesaja topluyorum bilginize..

Saygi Ve Sevgilerimle...
En son Fatma Ozbilgi tarafından Prş Ara 14, 2006 8:52 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

selam

Mesajgönderen Aykut Uysal » Pzr Ara 17, 2006 9:51 pm

merbahalar hocam nasılsınız ıyısınız umarım sayfama gelerek benı çok mutlu ettınız çok çok saolun evet aslında haklısınız uzun zamandır ugrayamıyorum ama bundan sonra gelmedıgım günleri elımden geldıgınce affettırmeye çalışacagım sevgi ve saygılarımla hürmetler hocam....
Kullanıcı avatarı
Aykut Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yahya Kırmaz » Prş Ara 21, 2006 6:34 pm

slm muzaffer amca nasılsınız kendinize iyi bakın nuray yengeye slm söyle.
Kullanıcı avatarı
Yahya Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Uysal » Cmt Ara 23, 2006 6:59 pm

selamun aleykum saygıderem hocam nasılsın iyisin inşallah kusura bakma işlerden dolayı pek sık ziyaret edemiyorum ama telafı etmeye calışırız inşallah ilerleyen günler ne gösterir bakalım senden ne var ne yok hak tealaya emanetsın saglıcakla kal hocam....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzr Ara 24, 2006 7:07 pm

hocam sizi universitemizin matematik kulubune ait web sayfımızda sızınde bılgılerınızden faydalanmak ısterım.forum sayfamızda bızımle bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım.site tamamen benım tarafımdan hazırlandı.site adresı www.matematikciyiz.com saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Taner Çelebioğlu » Pzt Ara 25, 2006 7:24 am

muzaffer amca sizi unutmakmı ne hattime sizin gibi insanlar unutulamaz.bende unutmadim kirikhanda olduğunuz zaman her zaman saygi duyuduğum insalardan birisiniz.muzaffer amca bütün aileye selamler sağlıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
Mustafa Taner Çelebioğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Leyla Uysal » Pzt Ara 25, 2006 6:33 pm

Merhaba Muzaffer amcacım saolsın a selam umarım devam eder aktıflıgım..Saolasın ben ıyıyım sızler nasılsınız amcacım kendınıze ıyı bakın...
Kullanıcı avatarı
Leyla Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Cmt Ara 30, 2006 4:57 pm

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ,KARDEŞLİK VE DOSTLUĞUMUZU EN SICAK ŞEKİLDE HİSSEDECEĞİMİZ MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZI TEBRİK EDER, MUTLULUKLAR DİLERİM.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzr Ara 31, 2006 8:28 am

Sevincin bir degil binleri bulsun,huzurun günlere degil yıllara dolsun,mutluluk degismez adresin olsun,gelecegin umut dolu,bayramın mübarek yeni yılın kutlu olsun...SAYGILARIMLA...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Oca 01, 2007 1:53 pm

SELAMLAR MUZAFFER AMCA;

BILGISAYARIMIN VE INTERNET BAGLANTIMIN ARIZALI OLDUGUNDAN DOLAYI SIZLERLE ILETISIM KURMAKTAN MAHRUM KALDIM...BU YÜZDEN COK ÜZÜLDÜM AMA INSALLAH YAKIN ZAMANDA TEKRAR SIZLERLE BIRLIKTE OLACAGIM ESKISI GIBI....

INANIN BENDE SIZIN KADAR COK BAHTIYAR OLDUM KUSMERDEKI BULUSMAMIZDAN VE SIZINDE BIZLERE GÖSTERMIS OLDUGUNUZ YAKINLIGINIZDAN VE SICAK ILGINIZDEN DOLAYI... SIZI BIZE BU SENE MISAFIR ETMEYI COK ISTIYORDUM ASLINDA AMA NASIP KISMET OLMADI AMCACIGIM DILEGIM SENEYE NASIP OLUR ALLAH IZIN VERIRSE..

SIZIN VE AILENIZIN RAMAZAN BAYRAMINI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLAR HEPIMIZ ICIN HAYIRLARA VESILE OLMASINI HAKTAN NIYAZ EDERIM.... SAGLICAKLA KALIN AMCA ALLAHA EMANET OLUN...

ALMANYADAN KUCAK DOLUSU SELAM SEVGI VE SAYGILARIMI GÖNDERIYORUM GÖLCÜGE....

HAYIRLI AKSAMLAR

NASILSINIZ MUZAFFER AMCA DILERIM SIHAT VE AFIYETDESINIZDIR INSALLAH... SIZINLE AYNI ORTAMI PAYLASMAK BENI COK MUTLU EDIYOR SIZLERDEN COK ÖGRENIYORUZ.... ALLAH RAZI OLSUN...

ALMANYANIN SOGUK KÖLN SEHRINDEN SIZEDE TÜM YÜREGIMLE SEVGI SAYGI SELAM HÜRMETLERIMI GÖNDERIYORUM MUZAFFER AMCA; SIZLERI UNUTMAK YADA IHMAL ETMEK MÜMKÜN OLABILIRMI; SIZ BU FORUMUN BIR BABASI; BIR BÜYÜGÜ OLARAK BIZLERI HEP DOGRU VE GÜZEL OLAN YOLA YÖNLENDIRIYORSUNUZ... ALLAH SIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN; ELLERINIZDEN ÖPÜYOR VE SIZI ALLAH ICIN COK SEVIYORUM....

HAYIR DUALARINIZI ÜZERIMIZDEN EKSIK ETMEYIN MUZAFFER AMCA

TÜM KALBI MUHABBETLERIMLE..

MUZAFFER AMCAM SIHAT VE AFIYETDESINDIZDIR INSALLAH SIZINLE RASTLASAMADIK FORUMDA; PARAGATADA O KADAR KATILMAK ISTEDIGIM HALDE MÜMKÜN OLMADI BIR KAC CUMADIR... ÜZGÜN OLDUGUMU BELIRTMEK ISTERIM; DARILMAYIN GÜCENMEYIN SAKIN... PARAGATA HER ZAMAN BIR ARAYA GELEMESEK DE YÜREGIMIZ HERZAMAN KÖYÜMÜZ ICIN ATIYOR BILHASSA BIZ GURBETCILER ICIN; CÜNKÜ VATAN MEMLEKET HASRETINI BIZDEN IYI BILEN OLAMAZ KANAATINDEYIM....

SIZE KÖLNDEN EN DERIN SEVGI VE SICAK SELAMLARIMI; HÜRMETLERIMI GÖNDERIYORUM YÜREGI GÜZEL VE SICAK OLAN MUZAFFER AMCAM..

ALLAHIN SELAMI VE SELAMETI ÜZERINIZE OLSUN...

KURBAN BAYRAMINIZI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLAR SIZIN VE HANIMINIZIN ELLERINDEN ÖPER HERSEYIN GÖNLÜNÜZCE OLMASINI NIYAZ EDERIM, AYRICA YENI YILINIZDA KUTLU OLSUN MUZAFFER AMCA...ALLAH SAGLIK; SIHHAT; GÜZEL MUHABBETLER; HUZUR VE BEREKET NASIP EDER CÜMLEMIZE INSALLAH...

HAYIRLI BAYRAMLARA HEP BIRLIKTE INSALLAH...

HAYIR DUALARINIZI ÜZERIMIZDEN EKSIK ETMEYIN; BÜYÜKLERIN DUALARINA COK IHTIYACIMIZ VAR....

HÜRMETLERIMLE...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Sal Oca 02, 2007 10:00 pm

Muzaffer Amca doğum günün kutlu olsun.Allah sevdiklerinle beraber nice güzel günler geçirmeni nasip etsin.Ellerinden öpüyorum.(bende kafa kağıdına göre kutladım) :D
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Prş Oca 11, 2007 12:40 pm

Merhaba Muzaffer Bey.Uzun zaman önce gönderdiğiniz hoşgeldin mesajına yeni cevap yazabiliyorum.Kusura bakmayın.Bir süredir bulunduğum yerde internet yoktu.Mesajınız için teşekkür ediyorum.
Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gökmen Özeren » Cmt Oca 13, 2007 9:32 pm

mesajınız için çok ama çok teşekkür ediyorum amca hoşbuldum.cok çok sağolun..
Kullanıcı avatarı
Gökmen Özeren
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir