Merhaba Muzaffer Amca
Bende sizinle tekrar kerşılaşmaktan dolayı mutluyum. Eğer bir aksilik olmazsa aynı ekip ile Doğanayın düğünündede olmaya çalışıcaz.
Bu arada Resim için tekrar teşekkür etmek istiyorum bizi mahcup ettiniz.
Saygılar sunuyorum..
Doğanay'ın düğünündede bulunmayı çok istedim ama çok rahatsızdım..Değilse kambersiz düğün olurmuu Sağolsun Hasan saesinde düğüne canlı telefon bağlantısı ile balandım Bir dahaki sefere artık kısmet değilmiş diyelim..
Siz nasılsınız gölcüğe döndünüz zannediyorumki. Bu arada 12.11.2006 daki buluşmada bulunacaksınız değilmi. Bende umarım bir aksilik olmazda gelirim..
Sizede istanbuldan saygılar sunuyorum.. Görüşmek üzere. Eşinizede selamlar..
Bana dargınmısın Buluşma gününe gelemedim diyemi yazmıyorsunuz artık bana.. Ama ne dersenin haklısınız siz taa Gölcükten kalkıp geldiniz biz gelemedik..Kendimden utanıyorumm Herşeyden herkezden önce sizee karşı bir özür borcum var biliyorum.. Ama gerçekten aranızda olmayı çok isterdim son dakikaya kadar gelecektim ama olmadı işlerimi yetiştiremedim..İptal edemeyeceil 3 işim vardı o gün malesef sadece bitanesine yatişebildim..
Ama kendimi affettiricemm
Saygılarr

sadece islerim su siralar biraz yoğun yil sonu olmasi nedeni ile o yüzden cok fazla vakit ayiramiyorum ama yinede her gün girmeye calisiyorum merak etmeyin ben burdayim ve burda kalicam..
Siz nasilsiniz iyisiniz insallah..