Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ben Ümit ŞAHİN. 1983 Çaykara Şahinkaya doğumluyum. Babam Numan Sabit ŞAHİN in oğlu Hüseyin, annem Abdurrahman TOPALOĞLU nun kızı Hatice hanımdır. Babamın tayini sebebiyle küçük yaşta ayrıldığım Trabzon a 1994 de tekrar dönebildik. Ailem halen Trabzon da ikamet etmekte. Ben de İstanbul da okul bitince İzmir e, daha sonra da Konya ya geldim. 3üncü üs de subayım.
Mahallemizin sevimli umit i.
Dedenin evinde oturdugunuz zaman asagi yukari gecene esrarengiz bakislarla baktigini hatirliyorum.
Zaten sonradan mahalleye gelmisliginiz milleti seni tanimama durumuna dusuruyordu.
Tam adina yarisir bir meslek sestin ve vatanin umidi oldun.
Merhaba
Değerli komutanım Şahinkaya'lılar sitesine hoş geldin.Bizimde oğlumuz
şu anda İskenderun'da asker.Hepinize Allah kolaylık versin.Cumartesi
babanla birlikte Trabzon Havaalında kahvede oturup çay içdik.İyi olduğunu gördüm.Yanında biricik dayın Ahmet beyde vardı.Görüşmek umuduyla hoşça kal.
Evet belkide ordan tanıyabilirsin çünkü ben orda okudum en son 1997 yılında ordan ayrıldım ve 2,3 defa haricinde hiç gidemedim.Senin yaşlarında Tuncay adında kardeşim var belki onu tanırsın fakat bende seni tam olarak çıkartamadım.umarım daha iyi tanışırız.
ümit abi hoş geldin aramıza....sık sık görüşüyoruz ama burda hemşeri olarak görüşmek daha farklı tabi... umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz.....bizi unutma
Evet bu Ümit Bizim Ümit, baban buralarda duvar yapmaktan canı çıkıyor,bütün ihaleleri almış, senin haberin yok tabi, ustalığı da fena değil hani. Hoşgeldin Ümitciğim. Başarı dileklerimle.
Ümit hoşgeldin. Aynı köylüyüz ve galiba akraba da sayılıyoruz. Ama inan ben seni tanıyamadım. Daha ayrıntılı yazarsan seni daha iyi tanıyacağımdan emin olabilirsin. İnan bayağı düşündüm ama çıkartamadım. Beni daha fazla yorma da kendini daha iyi tanıt lütfen.
Saygılarımla...
Şahinoğlu subaylar olarak siteye pek takılmıyorsunuz.İşlerinizin yoğunluğundan mıdır?Bizi ağaoğlu da senin gibi ayda bir gelir gider.Sizleri daha sıkı olarak görmek istiyoruz.Zaman buldukca görüşelim.