Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhabalar ben Yukari şurdan Vedat Ayanın oğlu Recai Ayanın Kardeşi Hüseyin Ayanın Fotokobisi olan Hasan Ayanım bende kardeşim Hüseyin gibi esgi kayıtlılardanım ama bir türlü fırsat bulupta tanışma kaynaşma yerinde kendime yer açamadım artık bugüne nasipmiş inşallah bundan sonra bol bol buralarda olacam
Nerde kaldın ya? Hüseyin siteyi rehin aldı, sen daha yeni mi siteye uğruyon. İyiki geldin seni aramızda görmek çok güzel. Bundan böyle daha sık (!) görüşürüz inşallah. O selamsız ablana selam söyle.
Hasan 2005 den beri nerelerdesin,sen bana hoş geldin diyeçekken ben sana hoş geldin diyorum sağlik olsun iyi ettin gelmekle inşallah daim olursun.......
Hasan'cım, ben hep olduğum yerdeyim. Ne köye ne yaylaya hatta hasta falan olmasak nede Trabzona gittiğimiz yok ki yollarımız kesişse. özel olarak birine kalkıp gitmekte olmuyor. Hele ki 2 eşkıyayla beraber çok zor. ama sizleri her zaman beklerim. Hele 2 çocuğunuz yoksa
Sana hasan bey deyecem sitemli yazmak istemezdim ama gercekten insan deyer verdiyi insanlardan deyer görmeyince üzülüyor bir selam dahi vermiyorsun nedenyinede ben dayanamadım içimde olan bu insnlık sevgisine yazıklar olsun neyse bu kadar sitem yeter sanırım birsene selam söyle alllaha emanet olun
Merhaba hasan vallahi sitem yapmak istemezdim uzakta olmanın vediyi birduygu olmalı insan unutulduğunu hissediyor ve üzülüyorum neyse birsene selam ufaklığa öpücük sanada sevgiler göderiyorum .
SANA ABLANDAN BİR İNÇİ İNSAN ÖLDÜĞÜ ZAMAN DEYİL UNUTULDUĞU ZAMAN ÖLÜR HOŞÇA KAL
Sevgili yeğenim...!!!
Sitene biraz geçteolsa katılmana çok sevindim..!!İnşallah katılımın ve aktifliğin daim olur...!!!Hoş geldin diyerek gözlerinden opüyorum...!!
Kusura bakma biricik yeğenim...1Aslında herkesten önce sana ben hoş geldin demeliydim..Veya kayıt olduğun gün demeliydim ama biliyorsun kuşmerde henüz internet yok bu nedenle sana ancak izin dönüşü yazabiliyorum...!!!
Tüm aile efradına selamlar sanada iş hayatında başarılar diliyorum..ALLAH'a emanet olasınız...!!!