Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
mrb surli hemşerilerim ben Ayhan Emine AYAL ın kızı Çiğdem AYAL .Bizlere hemşerilerimizle burada buluşma imkanını sağladığınız için siz büyüklerimize ne kadar tesekkür etsek azdır.Çünkü biz gençler köyümüz halkından çok az insan tanıyoruz.Dedem(rahmetli zihni AYAL) sayesinde gene tanıyorum ama unuttum diyebilirim.(kendimi övmüş olmayayım) Basarılarınızın devamını diler büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim
[/b]
En son Çiğdem Ayal tarafından Sal Eyl 02, 2008 10:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Merhaba Çiğdem abla;
Şurluların bu güzel sitesine hoşgeldin inşallah bizimle paylaşımların sürekli olur..bize tanışma fırsatı veren tüm site yöneticilerine çok teşekkür ederimm Daha yakından tanışmak ümidiyle ALLAH'A emanet ol hayırlı günler
Merhaba çiğdem köyümüzün güzel ve anlamlı istesine hoşgeldin beni hatrladınmı beb çiğdem geçen yaz köyde karşılaşmıştık sen annenle ve küçük kardeşinle teyzene ve bende annemle ve kardeşimle teyzeme gidiyoduk neyse kendine yi bak grşrz inşşlh
canım ablacım Bursa Meriç Anadolu Lisesi 3.sınıf öğrencisiyim..seneye son inşallah..benden büyük iki ablam var onlarda üniversitede okuyorlar inşallah sende istediğin yeri kazanırsın tüm dualarım seninle hayırlı günler, ALLAH yardımcımız olsun, kocaman öpüyorum seni....
UYYYYYYY EMININ VE AYHANIN KIZI BUYUMUSDE SITEYE UYE OLMUS VAY BEEE ZAMAN NASILDA CABUK GELDI GECTI YAHU..CIGDEN ARAMIZA HOSGELDIN INSALLAH VARLIGIN HER ZAMAN DAIM OLUR...ANNEN BABANA COK COK SELAMLARIMI ILLET..ZIHNI DEDEN BENIM DAYIM OLUR TANIYAMADUN ISE BEN GULZADE HALANUN KIZIYIM...