S.NURAY KAMA

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

S.NURAY KAMA

Mesajgönderen Nuray Kama » Pzr Eki 21, 2007 8:50 pm

merhabalar öncelikle böyle güzel bir site oluşturduğunuz için yürekten tebrikler.sizleri bende çaykara şahinkaya(yukarki şur) gelini olduğum için yakından takip ediyorum.Birbirinize ve köyünüze olan sevginiz o kadar çok ki bu bağlılığınız benide bu siteye üye olmaya çekti.oğlumun sitedeki yazıları beni çok duygulandırdı çocuklarımda çaykara şurli olmaktan çok mutlular.ben kendimi tanıtayım adım safiye nuray kama rahmetli müftü numan kama nın gelini ali kama nın eşi numan ve fatoş kama nın annesiyim bende iyiyki şur geliniyim diyorum.başarılarınızın ve sevginizin daim olması dileğiyle......
Nuray Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vedat Başar » Pzr Eki 21, 2007 8:52 pm

Hoşgeldiniz ..
Umarım köyümüze ait bu sitede diğer üyelerimizle beraber hoş vakitler geçirirsiniz..
Kalın Sağlıcakla...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eki 21, 2007 8:56 pm

:arrow: Birlik beraberliğin hedef alındığı,köylülerin birbirini tanıma ve kaynaşmalarını amaçlayan sitemize Hoş Geldiniz,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Canan Uysal » Pzr Eki 21, 2007 8:59 pm

aramiza hosgeldiniz herdayim katilmaniz dilegiyle (bu arada kama soy ismini gorunce birden aklima rahmetli teyzem ayse kama geldi :cry: )saygilar...
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Eki 21, 2007 9:08 pm

Yenge, ismini görünce sevindim, kendini tanıtma yazını görünce daha bi. İyi ki geldin, dayıma da de o da gelsin. Numan da eskisi kadar aktif değil, işlerini toparlasın başlasın siteye yazmaya, görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Eki 21, 2007 9:12 pm

Bu arada sana hoşgeldin diyenlere, onların ismi geçen başlığın altında cevap ver, sitemizin en yakın takipcisi Muzaffer amca yakalamadan ben uyarayım dedim :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Eki 21, 2007 9:33 pm

Nuray abla aramiza hosgeldin, abla diyorum cunku numanin annesi oldugunuza bakilarsa benden buyuksunuz,hele sukur bendebu sitede artik birine abla diyebilecegim :) , tanitma yazini okuyunca inan cok mutlu oldum, dilerim birlikteligimiz devamli olur, tekardan hosgeldiniz..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Numan Kama » Pzr Eki 21, 2007 9:52 pm

Anacım benim hosgeldin. İşte ben bu yüzden duramıyorum yerimde. bu yüzden daha iyiyi daha güzeli daha ileriyi arastırmak kanımı kaynatıyor. Cünkü senin gibi bir annem var. Emsallerin gibi vakit gecirebilirsin. Ama sen hala çalışıyor hala üretiyor hala yeni birseyler öğreniyorsun. Ve bunları ihtiyacın oldugundanda yapmıyorsun. İlham alıyoruz hepimiz senden. İnan öyle. Yılmamayı, durmamayı, daha ileri daha yükseğe cıkmayı daha basarılı olmayı, çabalamayı ve yetinmemeyi öreniyorum senden. Seni inan cok seviyorum.
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzr Eki 21, 2007 10:12 pm

Sevgili Nuray Yenge
Seni burada görmek çok mutlu etti bizi. Tam Şurlu olmuşsun. Zaten öyleydin. Tatlı dilin güler yüzünle aramıza hoş geldin. Gururlandık. Sağol varol. Saygı ve hürmetlerimle
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Eylem Altuncu » Pzr Eki 21, 2007 10:45 pm

Hoşgeldin nuray yenge.Senin gibi bir şurluyu burda görmekten çok mutlu oldum.Okumayı ve araştırmayı çok seven biri olduğun için bu siteye çok şey katacağından eminim.
Kullanıcı avatarı
Eylem Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Kama » Pzt Eki 22, 2007 10:01 am

safiya sultanım benim.yengelerin yengesi.sen zaten hep içimizde ve canımızsın.yine de hoşgeldin.seni çok seviyorum ve öpüyorum.abime de şu teknolojiyi bir öğretsek de bizimle burada da birlikte olsa.görüşmek üzere...
Kullanıcı avatarı
Ayşe Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hayriye Gönüllü » Çrş Eki 24, 2007 9:22 pm

Kız yenge hani biz yerli olduk yaa hoşgeldin diyelim
Telefonlara 4 saat sonra cevap veriyoz ama burda yazmayı ihmal etmiyoruz gördüğün üzere :lol:

Gerçi bugün bana çoook zahmetler verdin hastanede ama neyse, biraz düşünceli ol canımmm :lol: :lol: :lol:

Canım, kibar, düşünceli yengemiz, seni çok seviyoruz, her daim emrindeyiz...(ayşe sana çok sinirli, badyi aldırmadığın için, söylim yanii)

öpüldün...
Kullanıcı avatarı
Hayriye Gönüllü
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Eki 24, 2007 9:45 pm

Numandan sonra Anasıda sitede birde Ali gelirse kadro tamam olur sitemize hoş geldin. Aliye Numana ve Sana Ailece selamlarımızı gönderiyoruz hayırlı günler dılıyoruz
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Sal Eki 30, 2007 10:00 pm

Hoşgeldin Nuray yenge,

Sizi bu sitede görmek çok güzel ama şaşırmadım. Pek çok şurludan daha çok Şurlusunuz bence. Ali abimizi de yanınızda görmek isterdik.

Selam ve Saygılarımla
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nuray Kama » Çrş Eki 31, 2007 8:57 pm

mesajını sizden eve geldiğimde okudum teşekkür ederim.sende hoş geldin izmir den eşinin yanından geldin .Bu akşam kızına çok kızdım onu sevmek istiyorum hemen ağlamaya başlıyor valla ağlamasın diye kalktım.Benim güzel doktor hanımım ben de seni seviyorum iyiki varsın ama sen gidince ben hastanede garip kalacağım sen benim oradaki güç kaynağmdın seni öpüyorum canım benim.
Nuray Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir