VEDAT UYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

VEDAT UYSAL

Mesajgönderen Vedat Uysal » Cmt Kas 12, 2005 9:17 pm

Merhaba herkese selamlar
Arkadaslar kusura bakmayin kendimi sizlere tanitma firsati bulamadim.
Simdi sizlere anladiyorum 20 subat 1965 yilinda sahinkaya koyunde dunyaya geldim.ula bu kadar zaman ne cabuk gecti.
17 yasina kadar caykaradan hic asaga gecmetim neden biliyormusunuz cunku calismaktan zaman bulamatim.
Nemi yapartim ahbin tasirdim,tarla bellertim kazardim kihan yapartim,ormandan kuru yaprak supurur tasirdim,odun yapar tasirdim,cayir kesmek ot baglamak otlari yola tasimak kamyona yukleyib koye indirmek,daha bitmeti durun bakayim asil onemli olanlari anladmadim,yaz basi ve guzun komculuk yapmak bu benim en buyuk favorilerimden birisiydi cunku parakaflara gitmekdi amacim kaval calardimya kambersiz dugun olurmu ?Bu kadar isleri nedenmi yapardim cunku evimizde bunlari yabacak ablamiz yoktu bir kiz kardesim vardi onu taniyorsunuz FATIME tembel hala oyledir butun gun bilkisayarin basinda durur evin islerinide heb enisteye yaptirir.Bunun icin bu kadar isleri biz yapartik.Daha bitmedi kisin cumaertesi ve Pazar kar yagtigi zaman is olmazdi ben mahalenin kizlarina el isi yani isleme yapardim sonra tarla veya cayir zamani onlari alir calisdirirdim.ilk ve orta okulu okudum ama orta 3 den terk ben ve DURSUN SAHMUTOGLU beraber,rahmetli babasi bize kaltirim muhentisi tiplomasi verdi koyde bu gorevi 2 sene beraber yaptik.Kardaslarim bunlari size neden anlatiyorum biliyormusunuz ?cunku ben hala o gunlerin hayaliyle yasiyorum ben koyumu memleketimi turkiyemi cok seviyorum.
Sizlere sesleniyorum bu koyun bu memleketin ve turkiyenin degerini cok iyi bilin cunku sahinkaya daha yoktur ve olmayacakdir turkiye daha yoktur ve olmayacaktir bu ulkete yasayanlara sesleniyorum olsam sizin yerinizde daha birsey istemem ama kaderim boyle imis.Habu veletleri evlentirsem bende sizin kibi o ulkete ve koyte yasamaya devam edecegim.
Arkadaslar basinizi agirttim kusura bakmayin sizlere 17 yasina kadar yasadigim en guzel ve en neseli gunlerimi hatirlattim geri kalan 24 senemi anlatmiyorum cunku o yillari hatirlamak istemiyorum hepsi huzun hasret dolu gunler bu gunler bunu yurt disinda yasayanlar bilir.

YOKLUK BENI MECBUR ETTI
GURBETI BENMI YARATTIM
GENCLIGIMI ALIP GITTI
GURBETI BENMI YARATTIM

AKAN SU SILAYI ANMA
BU HASRETLIK BITTI SANMA
CARESIZTIM GELDIM AMA
GURBETI BENMI YARATTIM

HEPINIZE SAYGILAR SELAMLAR
En son Vedat Uysal tarafından Pzt Kas 28, 2005 6:19 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Vedat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Cmt Kas 12, 2005 9:25 pm

selam vedat abi

hoş geldin. sizleri daha önce bekliyorduk. ama buna da şükürler. ben sizleri iyi tanıyorum. ama siz beni belki tanımazsınız. sarahmetlerdenim. ismail sarının oğlu.
fransaya selamlar
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sami Ayan » Cmt Kas 12, 2005 11:04 pm

Olannn nerelerdesun Vedat ağabe. Oldimi şimdi, Üç aydır bu site sizi bekliyor. Neyse geç gelmek hiç gelmemekten iyidir. Dedunya olsam mezirede, bak ben meziredeyum. Ahmet ağabeye da selamlar. Muhabbetle kal.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

ismail

Mesajgönderen İsmail Özbilgi » Pzr Kas 13, 2005 12:18 pm

eeeeee artik kayincoda geldi bizi paragafta bakalim neler atacak zira biz pek beceremiyoruz artik bir turkucuyu kattik hadi hayirlisi hosgeldin
Kullanıcı avatarı
İsmail Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Deniz Kazak » Pzr Kas 13, 2005 2:03 pm

Eneee Vedat abimizde buradaymış saygılar selamlar.Kendisi iyi bir müzisyendir aynı zamanda çok güzel sesi var harika türkü söylüyor,kemençe çalıyor,bağlamada çalıyormuş kendisini yazın yakalayanların canlı canlı türkü dinlemelerini tavsiye ederim aileside kendiside çok sıcak ,sempatik ve misafirperverler onları tanıdığıma çokk memnunum.
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Pzr Kas 13, 2005 4:15 pm

Uysal'lar çoğalmaya başladı, umarım isyan çıkarmazlar. :) Hoşgeldin Vedat abi. Ayrıca söylenenler doğruysa, ki doğrudur; seni yakından tanımak isterim. Zira Halk müziğinin bendeki yeri ayrıdır. Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Çrş Kas 16, 2005 6:29 pm

Ahada benim amcam kendisini cok severim cok iyi bir amcadir onunlada cok iyi anlasiriz dimi amca?
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Ara 01, 2005 10:44 am

Hele sukur dun aksam sevgili abimide uye yaptik siteye ayni anda hemen resimide ekledim, abi aramiza hosgeldin sizler gibi asil temel taslara cok ihtiyacimiz var bu sitede, abim kendini daha detayli tanitacak aksam misafiri vardi tanitamadi.. sira ahmet abime geldi gerce o uye ama hala kendini tanitmamis bu aksamda onun yanina gideyim bari..:-))

HOSGELDIN SAYIN VEDAT UYSAL...

Abimin Muzik konusunda yetenekleri coktur, saz calar, kaval calar, kemence calar, bacimin dedigi gibi harika bir sesi var, izine geldiginde yakalayun oni size tavsiyem budur :-)

:lol: :lol: CANIM ABIM BIR YAZDUN TAM YAZDUN HA... BENIDE TEMBEL ETTUN CIKTUN ISIN ICINDEN SAOL :lol: :lol: EEE HOSGELDUN ARTIK PARAGAFLARDA TURKILERINI BEKLIYORUZ....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sami Ayan » Prş Ara 01, 2005 11:08 pm

Vedat ağabey çok ihmal ediyorsun buraları ona göre. Yoksa Ahmet ağabey işleri sana mı bıraktı. Muhabbetlerimle ağabey. Doğrudur beş parmağın beşi bir olmaz ama yaptık gördün işte...(O Seyit ağabe yok mi)
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Pzt Ara 05, 2005 11:07 pm

Kiymetli Dostum
Dela normalno.
Я незнаю как ты на учель по-руский язык.
Seni hatirlamaz olurmuyum.
Bence senin icin buralara ziyarete gelmek fazla zor olmasa gerek.
\burda yemek ve yatagin bedava oldugunu hatirlatiyor ve bekliyorum.
Yani bir de Moskova yi gormus olursun.
Selamlar
Hasret UYGUN
MOSKOVA
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Sal Ara 20, 2005 7:44 pm

aha babam yakisikli bubam abisine cekmis
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

uysallar

Mesajgönderen Halil Uysal » Sal Ara 20, 2005 10:42 pm

selam ağabey.. forum uysal dolu ya ne güzel siz belki beni tanımazsınız gerçi bende köyde büyümedim ben kırıkhandaydım.. neyse hoşgeldiniz.. bol muhabbetler...

şurdan çıktum yola
bir sağa baktum bir sola
şur haburaya taşindi
dostlar hep kucak kucağa...
Kullanıcı avatarı
Halil Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nalan Uysal » Cum Ara 23, 2005 3:38 am

hosgeldin baba hikayen cok guzeldi devamini bekleriz ;)
Nalan Uysal

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Cum Ara 23, 2005 9:37 am

Yılbaşı akşamı için Fransada Noel baba çalışmaları büyük bir hızla devam
ediyor.Haberlerde izliyoruz.Dün akşam Çaykara'da bir haber aldım bizim
kilerde noelle karşılayacak yılbaşını.Her ikiside cam karlı ağaçlarının al
tında ama bir yapay diğeri canlı.Safete görneği açtırıyorlar.Oakşamı orada
geçirecekler.SENİ İZİNE GELİNCEYE KADAR BÖYLE KIZDIRMAM LAZIM.
Gözlerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Pzr Oca 01, 2006 10:51 pm

o kadar çok seveyursen memleketuni gelur burda yaşarsun.hem fransada yaşa hem geyik yap . oh gel keyfim gel
Kayhan Durgun.

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir