NİLÜFER SAHIN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

NİLÜFER SAHIN

Mesajgönderen Nilüfer » Cmt Kas 12, 2005 11:54 am

Nihayet ben de kendimi tanıtıyorum.

1981 Ankara doğumluyum. İlk, Orta, Lise ve Lisans eğitimlerimi Ankarada tamamladım. Halen Ankara Üniversitesinde Yüksek Lisans öğrencisiyim. Kendimi ilme ve irfana adadım anlayacağınız. Köye çok fazla gelmişliğim yoktur ama mesafeler bize aslımızı unutturamaz. Emeği geçen herkesin ellerine ve yüreklerine sağlık.

Not: Fatih abi çok sağol benim sayfamı sen oluşturmuşsun. Ne diyeyim beni benden çok düşünen insanların olması mutluluk verici bir hadise. Ellerine sağlık. Sağolasın.
Nilüfer

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Kas 12, 2005 1:29 pm

Nilufercigim aramiza hosgeldin, sitede bayanlarin cogalmasi beni cok ama cok mutlu etmeye basliyor, insallah bundan sonra devami gelir, yaaa surun kizlari cogunlugu saglamaliyiz hadi bekleniyorsunuz :-)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sami Ayan » Cmt Kas 12, 2005 6:30 pm

Nilüfer kardeş ismini yazman seni tanımamıza yetmedi inan. Özgeçmişi detaylandıralım biraz daha. Mesela kimin kızısın. Annen kimlerden. Köyün çoğunluğunun tanıdığı bir akrabanın adını ekleyebilirsin mesela. Yine de aramıza hoş geldin. Bayanların artışına biz de seviniyoruz ama asıl Fatma ile Naciye için iyi oldu sanırım. Eğitim hayatında başarılar diliyorum. Muhabbet ve esenlikle kal.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nilüfer Şahin » Pzr Kas 13, 2005 8:47 am

Büyüklerimiz için kendimizi tanıtmaya devam o zaman:)

Ben Recai Şahin den olma Nermiye Şahin den doğma Nilüfer Şahin. Babam Abdurrahim Şahin in oğlu, Emekli sandığında müdür Muammer Şahin in Kardeşidir. Yani Muammer Şahin benim amcam. Şu anda Arsin Kaymakamı Hulusi Şahin de amcamın oğlu. Annemin babası Kemal Bayraktar. Yani annem Niyazoğlu. Anneannem ise Müslime Bayraktar. Almanyada ikamet etmekte idiler. Allah rahmet eylesin. 4 atamızda rahmetlik oldu. Sanırım beni olmasa da saydığım isimlerden birini yada bir kaçını tanıyanınız olacaktır.

Selamlar, kalın sağlıcakla...
Nilüfer Şahin

Mesajgönderen İsmail Özbilgi » Pzr Kas 13, 2005 12:29 pm

Merhaba nilufer seni en iyi taniyan ben olsam sitede ama enson hatirladigim cok kucuk birkiz oldugun fatma ablan haymana dogumlu deyince baktim zira surlu olupta haymanada bir biz birde siz varsiniz abinede soyle o da gelsin, hosgeldin.
Kullanıcı avatarı
İsmail Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Pzr Kas 13, 2005 3:51 pm

İsim açık ve net, ancak biz ihtiyar olduğumuz için büyüklerini ancak tanıyabiliriz. :D Her neyse hoşgeldin sefalar getirdin. Katkılarının ve yazılarının artması dileğiyle; esen kal.

teşekkür ederiz nilüfer hanım, detaylar yeterli oldu hatta fazla bile geldi. biz yaşlıları düşündüğün için ayrıca sağol. :) muhabbetle kal.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Pzt Kas 14, 2005 8:30 am

Nilüfer abla yine yaşlılara takılmadan edemedin. Ama seni buralarda görmek beni çok mutlu etti. Hayatında tekrar başarılar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Sal Kas 15, 2005 4:19 pm

nilüfer hanım

hoşgeldiniz. edebiyat özellikle şiire olan ilginizi duyduk. umarım tüm hemşehrilerimizle paylaşırsınız.

biz sevdiklerimizi baş tacı yaparız.gerçi müdürümün resmini onu sevmenin yanısıra bilgisayarımda kılık kıyafet yönetmeliğine uygun kendi resmim olmadığından astığımı soranlara ve sana da söylemiştim. yani baskılar değil ama verdiğimiz sözün gereğiydi.
neyse sizi de resimli görsek diyorum..
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Merhaba

Mesajgönderen Sait Bayraktar » Pzr Ara 18, 2005 11:06 am

Ablamı sormustun bildiğin gibi kendisi Batmanda, bayramda kırıkhana geliyorlar. Hala atması yapılmadı tek sıkıntısı bu Ama önemli olan sağlık. insallah emeğinin karşılığını bir gün alır. Sen ne yapıyorsun nilüfer. Annen baban nasıllar Onlara selamımı söyle ellerinden öperim. görüsmek üzere hoscakal
Sait Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Fatih Bayraktar » Prş Ara 22, 2005 12:39 pm

nevar ne yok yiyen işlerin nasıl gidiyor annen babana selamlar gendinize iyi bakın :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatih Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Prş Ara 22, 2005 2:22 pm

ueugız arada bir hatırlasan bizi yani. Recai amcama ve yengeme çok selam. Hade arada sırada hatırlandığımızı bilecek aktivitelerde bulun.
Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Prş Ara 22, 2005 5:15 pm

ekız ankarada havalar nasıl napıyosun kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Prş Ara 22, 2005 6:41 pm

merhabalar...

Hasret UYGUN
MOSKOVA
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Cum Ara 23, 2005 2:36 am

siteye hos geldin nilufer abla
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: NİLÜFER SAHIN

Mesajgönderen Kadir Bayraktar » Prş Ara 29, 2005 2:36 pm

değerli kardeşim ,ne var ne yok nasılsın dersanede işler nasıl ara sıra yazsan iyi olur sanırım .Birde babana deki benden o kadar kaçmasın ben onun gibi bir koyini yiyemem ama şu belen işini unuttu sanmasın ki ben oni unuttum husisi yemek yemiyorum ki belki orda bir koyinun yarisini yeyeceğum öyle selam söyle ona. Ben kendumi avutuyurum her hal.Ablama da selamlarımı söyle ufaklık hanımefendi bu sene inşallah kazanacak dualarımız onunla.Allaha emanet olasınız
Kullanıcı avatarı
Kadir Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir