MUSTAFA AYALOGLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

MUSTAFA AYALOGLU

Mesajgönderen Mustafa Ayaloğlu » Pzt Eki 30, 2006 2:43 pm

S.A DOSTLAR BEN 14/8/1962 DOĞUMLUYUM 1969 DA ŞURDAN CIKDIK YOLA AKYAZIDA VERDİK GECİCİ MOLA 1976 KALKDIK DÜŞDÜK YOLA KOCAELİ/ GEBZEDE ŞİMDİLİK VERDİK MOLA İLK OKULU AKYAZI (ALTINDERE)ESKİKONAK İLK OKULU ORTA YI YİNE AYNI YERDE ESKİKONAK ORTA OKULUNDA DERK EDEREK OKUDUK BABAM MUHAMET AMCAM İLYAS DEDEM İSMAİL EFENDİDİR DOSTLAR HA BİDE LAKAP VARDI PALESAC LARDANIZ İNSAN HERALDE ENZOR KENDİNİ TARIF EDER BEN ÖYLEYİM DE EVET DOSTALR DAHA YAKIN TANIMANIZA YARDIMCI OLAMK İCİN DR. MEHMET AYALOĞLU EVEL ŞİNEKDE VEKİL ÖĞRETMEN DAHSONRA OF DA DEVLET HASTANESİ KURUCU MUDURU ŞİMDİİSE (İKDİDAR MÜKAFATIOLARAK) ŞİNEK HASTANESİ MÜDÜRÜ RESUL AYALOĞLUYLU ORMAN MÜHENDİSİ İLK ÖĞRETİM HOCALIĞI YAPAN İBRAHİMİN AYAL OĞLUNUN TİŞ TEKNİSTENİ İSMAİL AYALOĞLUNUN AMCASININ OĞLUYUM
BEN ESNAFIM BENDEN HARİC İKİTANE ERKEK KARDEŞİM VAR ZEKİ VE AHMET AYLOĞLU KIZ KARDEŞLERİM FATM AVE AYŞE OLUP 3 TANE EVLADIM VAR İSMAİL VE HASAN HATİCE OLMAK ÜZERE CUKALAS ENİŞDESİYİM ENİŞDE LERİMİZ HÜSEYİN AYL (AYŞENİN BEYİ) LAKBI TÖRELEKA:))) SAMİ ŞENTÜRK SNOP LUDUR FATM AKRDEŞİMİN BEYİDİR YADOSTLAR COKDA UZUN OLDU BUTANIŞMAMIZ AMA BİRSEFERE MAHSUSUDUR KUSURABAK MAYIN HAKINIZI HELALEDİN AİLEM BÜYÜKOĞLUM İSMAİL İŞLETME OKUYOR SON İKİ YILI ORDANCA KIZIM HATİCE ARAPCA HOCASIDIR GÖREV YABMIYOR KÜCÜK OĞLUM HASAN ESKİ ADI SUPERLİSE DE OKUYOR 3 SINIFDADIR HAKKINIZI HELAL EDİN SAYGILARIMLA SİZLERİ SEVEN 30 SENE SONRA KÖYÜNÜ VE KÖYLÜSÜNE KAVUŞAN İCİN BUKADAR YAZMAK MARUZ GÖRÜN
Mustafa Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Pzt Eki 30, 2006 4:16 pm

Hoş geldin mustafa abi,

aramıza katıldığın için sevindik ve mutlu olduk ayrıca ayrı bir tanıtım tarzı ilede karşılaşmanın verdiği ğüzellikle nice görüşmelere

sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

tşkler

Mesajgönderen Mustafa Ayaloğlu » Sal Eki 31, 2006 12:14 pm

Mehmet KIRMAZ
s.a hoşbulduk kardeşim dah önceki yazımda söylemişdim insan en zor kendini tarıf eder benim kendimi tarıfım farklı olsun isdedim bel ki biraz uzun oldu ama değişik bir şekil oldu bana ilk cevabı yaz dığınız icinde size tşkediyorum selam ve dua ile kalın
Mustafa Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Sal Eki 31, 2006 12:26 pm

ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ! GAYET HOŞ BİR TANITIM MESAJIYDI HERNEKADAR SİZİ ŞAHSEN TANIMASAMDA GAYET GÜZELDİ :wink: :D
GÜZEL PAYLAŞIMLARDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE!!
HOŞÇAKALIN!
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal Eki 31, 2006 2:03 pm

aramıza hoş geldiniz.her zaman sizi görmek dileği ile
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Ayaloğlu » Sal Eki 31, 2006 3:02 pm

mrb esra mrb bekir kardeşlerim h.b evet nasıp günler gecdikce tanışacağız inşallah sabah saat 11 den gece 24 kadar pc başındayım inşallah daha güzel anılarla hayat tecrupelerimizi sizlerle baylaşacağız bu arada hekesden öz diliyorum benim yazılarım peklazcadır . :oops:
Mustafa Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Eki 31, 2006 4:02 pm

Mustafa abi aramiza hosgeldin, nihayet sitede kendini cok guzel bir sekilde tanitmana inan cok sevindim :) paylasimlarinin daim olmasini diliyorum, yok oyle iki satir yazmakla buralardan uzaklasmak... Soyle o toreleka saat kulsine oda en kisa zamanda kendini buraya tanitsin :) :) :) saygi ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖRFÜNÜ BİLMİYEN CAHİL KARİP

Mesajgönderen Mustafa Ayaloğlu » Sal Kas 21, 2006 1:43 pm

S.A DOTLAR NEKADAR DUYARLI YIZ DEĞİLMİ SİTEYE GELENE H.G DEMEK BİLE ZOR VAKİT BULDUĞUMDA HEB SİTE DEYİM AMABEN KENDİ KÜLTÜRÜNÜ HİC YAŞAMIYAN BİRİ OLARAK ALIŞMAYA CALIŞIYORUM KÜLTÜRÜME İNŞALLAH ÖĞRENECEĞİM COK GELENEKLERİMİZ ÖRFÜMÜZ OLDUĞUNU ANLADIM VE ÖĞRENECEM İNŞ TŞKLER DOSTALR
Mustafa Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Kas 21, 2006 4:39 pm

Aramıza hoşgeldiniz biraz geç bir karşılama oldu ama kusuruma bakmazsınız artık :) Tanıtım yazınızı okudum ve çokta beğendim açıkçası bu kadar detaylı bi şekilde kendinizi tanıtmanız güzel olmuş.İşlerinizde başarılar.Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Tuğba Çalıkoğlu » Sal Kas 21, 2006 5:19 pm

Aramıza hoşgeldiniz.Katılımınız daim olsun...
Kullanıcı avatarı
Tuğba Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cmt Ara 02, 2006 9:49 pm

HOŞ GELDİNİZ.
BAŞARILAR DİLERİM.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Ara 03, 2006 12:00 am

...Mustafa AYALOĞLU,Sitemize Hoş Geldin....

..Senin sayfana girip yazanlar,seni kendi sayfasında misafir etmek ister.Onun için senin sayfana yazanlara teşekkürünü o kişinin sayfasına girerek yazarsan daha güzel olur.O zaman yazışmalar da devamlı olur.Yoksa kendi sayfana yazarsan, o icabında orada o kişi tarafından okunmayabilir.Öyle ya her zaman senin sayana giremez ki...

.Selam ve sevgilerimi sunar,sitede daim ve faal olmanı dilerim....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatih Kırmaz » Pzr Ara 03, 2006 12:02 am

aramiza hosgeldiniz katiliminizin daim olmasi dilegiyle
Kullanıcı avatarı
Fatih Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ara 01, 2007 12:16 pm

:arrow: Merhaba Mustafa,
Siteye üye olduğun hayli zaman oldu..O günlerde sana hoş geldin,demiştim.. Tabi ilk üyelik acemiliğinden olacak, sana hoş geldin diyenlere onların sayfasına girerek karşılık verme yerine kendi sayfanda karşılık vermişsin... Yani dostuna mektubu yazmış, onun adresi yerine kendi adresini yazmışsın... Haliyle mektup dönüp sana gelmiş...Bu iş onun gibi bir şey...

Bilmem anlatabildim mi ?

Dün paragaf akşamıydı...Sen sanırım paragafa yazayım derken "Sadece atma türküler" sayfasına yazmışsın... Neyse bu işler düzelir... Sen yeter ki hep aramızda ol...

Ben de şu anda Gölcükte yaşamaktayım... Gebzeye çok gelip gidiyorum.. Gebzeyi adım adım dolaştım... Yine bazı Cuma namazlarını oralara gelebilirim. Ancak Nisan ayı sonuna kadar gelemem,çünkü anam yanımda.. Onu yalnız bırakıp uzaklara gidemiyorum.. Ama inşallah sizinle görüşmek isterim..Açık adresini ve telefonunu verirsen tabi...

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Ara 06, 2007 2:27 pm

:arrow: Merhaba Mustafa,
Çok uzun zamandır sitede kayıtlı üyesin ama kurallarını hala kavrayamadın. Bu şahsi sayfaları niçin açtık ? Birbirimizle haberleşmek için, ismi üzerinde Tanışıp-Kaynaşmak için..Değil mi..

Bana bilgi vermek için benim sayfama girip yazarsan kesin o bilgi bana ulaşmış olur..Değilse başka şehirlere başka adreslere gidebilir....

Bak seninle dostluk bağları kurulmak üzere..Mayısa kadar eve bağlıyım.. İnşallah ondan sonra buluşma imkanmız olur..

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir