Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhabalar. Ben Hacer Yavuz Ataman'ın kızıyım. Dişhekimi Mehmet Ayaloğlu'nun yanında hemşire olarak çalışmaktayım. Benide aranıza aldığınız için herkese teşekkür ederim.
E KİZ GÖRÜŞMEYELİ NASILSIN? (DÜNDEN BU YANA) SİTEYE ADIM ATTIN!HOŞ GELMİŞSİN!BAKALIM BAŞKA HANGİ ORTAMLARDA GÖRÜŞECEZ! SENİN İÇİN DE DOYUMSUZ KUŞMER HAVASINI İÇİME ÇEKERİM YARIN! HANİ SEN ÇIKAMIYOSUN YA BU YIL! NEYSE GÜZELİM KENDİNE İYİ BAK! KULLANILMIŞ İĞNELERİ DE KENDİNE SOKMA!!!
SAĞOL CANIM HOŞ BULDUK BENİ EN ZAYIF YÖNDEN VURDUN AMA OLSUN SEN BENİM İÇİNDE YAYLA HAVASI ALIRSIN BELKİ BENDE GELİRİM BU HAFTASONU BERABER ALIRIZ DÖNÜŞDE GÖRÜŞMEK ÜZRE SANA İYİ GEZMELER
E KİİİİİZ!FUDUKLUKTA UYUYAN CİNSTEN DEĞİLUM BEN! SEN UYU ORADA AYU KARDEŞ İLEN!ZATEN UYUZ OLDUM ORALARA!:( 12 GÜNDÜR FINDIK TOPLUYORUM VE FINDIĞA ALERJİM VAR! NE TRAJEDİ AMA!ÇOK ŞÜKÜR BİTTİ DE KURTULDUM!
msj'ını aldım hacer abla evt tanıdım seni görüşmeyeli oldu ama peyhi galiba dimi hiç 19 mayıs'a uğramıyorsun ne oldu ya küsmüyüz yoksa özlettin kendini