gönderen Elcin Oktem » Sal Tem 04, 2006 4:16 pm
merhabalar;
açıkçası; kendimi ait hissetmediğim bir topluluğun sitesine, kayıt olurken biraz tereddüt yaşamıştım, ama sıcak hoşgeldin mesajlarınız, bu tedirginliği kırdı, hepinize teşekkür ederim.
Mehmet Zeki Sarı; elimden geldiğince katılmaya çalışacağım, forumlara söyle bir baktım henüz.. okumaya değer çok şey var. zaman ayırmaya, katılım yapmaya çalışacağıma emin olabilirsin. ilk mesajımı senden aldım, teşekkür ederim sıcak ilgine.
Hasret; karadenizin batı yakası dediğim sadece Bolu. Batı yakası yazarken sadece Türkiye'nin karadeniz bölgesini düşünmüştüm. Romanya çağrışımında haklısın ama. sanırım düşünce yapımdaki sınırları biraz geliştirmem gerekecek:-).
Hayır şurlu değilim. Boluda doğdum ve büyüdüm.Şur ile tek alakam;bir Şurlu dosta sahip olmam.Sizde ki Öktemlerle hiç alakamız yok. sadece soyadı benzerliğidir o kadar.
Mervecim, ucundan kıyısından akrabalık da ancak böyle çıkar:-) haklısın akraba sayılırız. teşekkür ederim sıcakkanlı merhabana. hoş sobbetlerde görüşmek üzere diyorum.
Ve tabi Cevdet,hoşbuldum. Esas ben davet ettiğin için teşekkür ederim.Emin ol, şimdiden hiç yabancılık çekmedim.Sevgilerimle...