Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Öncelikle böyle bir çalışmanın altına imza atan siz değerli şahinkayalıları kutluyorum.Hepinize bu anlamda minnettarım. Şahsım 1982 yılında Trabzon/Caykara ilcesisinde O avustos ayının kavuran sıcağında dünyaya geldim ilk 1 ve 2 sınıfı caykarda geri kalanınıda Hatayda şimdi ise istanbulda hayat mücadelesi veriyom istambul güzel ama şahinkaya köyüm daha ğüzel Allah hepinizin yarve yartımcısı olsun
Ula Fatih, hoşgeldin siteye.niye böyle geç kaldun .
iyimisunuz.murat abi nasil.selam söyle ona.
inşallah katılımın daimi olur.
görüşme dileği ile hoşcakalın.
merhabalar fatihciğim nasılsın ola kaç zamandur istanbullardasunda bi hau abulami gidip göreyim demedun aşkolsun . FUNDUKA belirtilmedimi hangi fatih olduğun anlaşılmayu hemi ))
muratada selamlarımı iletirsin kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle
gönderen Hasan Kazancı » Cum May 05, 2006 10:30 am
aramıza hoşgeldın ola ne hayırsızsın ne ararsın ne sorarsın yasadıgından süphelenıyorum he istanbul senı kaybetmıs galıba?
işler nasıl hayat güzel mı ıstanbulda evlenecegını burdanmı duyacagız ınsan bı haber vermezmı ?
kuzencim naber nasıl gidiyor hayat ben bayburtlarda sürünüyorum.msj için teşekkür ederim oralarda internete fazla takılamıyorum görünce cevap yazayım dedim.öpüyom seni vulata selam söyle kib.