NACIYE SOYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

NACIYE SOYSAL

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Eki 26, 2005 10:15 pm

SAHINKAYAKÖYÜNDEN HÜSEYIN SOYSALDAN OLMA VE ATAKÖYLÜ (SINEKLI) AYSE SOYSALDAN DOGMA; BÜYÜK ANNEMIN ADINI TASIYAN NACIYE SOYSALIM..... 14 MAYIS 1978 YILINDA ALMANYANIN KÖLN SEHRINDE DÜNYAYA GELDIM VE HALA BURADA IKAMET ETMEKTEYIM...

SAHINKAYANIN ASAGIKI KÖYÜNDEN; KABAN MAHALLESINDENIM....

BENIMLE BIRLIKTE 4 KIZ VE 1 ERKEK OLMAK ÜZERE; 5 KARDESIZ...
-ABLALARIM.. HAYRIYE GÖNÜL ; FATMA; HACER VE AGABEYIM MEHMET CELAL SOYSALDIR...

HERKESE SEVGI VE SAYGILARIMI SUNUYORUM..
En son Naciye Soysal tarafından Cmt Şub 10, 2007 2:11 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Prş Eki 27, 2005 7:44 am

Hem şurli, hem şuurli. Hoşgeldin Naciye kardeş. Kızkardeşlerin hariç hemen hemen ailendeki herkesi tanırım. Muhtemelen siz de köye seyrek seyrek gelenlerdensiniz. :D Hoş Abinin de sık geldiği söylenemez ya neyse. Kal sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Kas 01, 2005 7:24 pm

Naciyecegim nerelerdesin yahu ozlettin kendini haa, aramizda olmandan cok mutluyum paylasimlarinin sonsuz olmasini diliyorum.... Sevgilerimle
En son Fatma Ozbilgi tarafından Çrş Eyl 27, 2006 3:55 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Kas 03, 2005 12:28 am

hoşgeldin naciye kardeş aynı mahalleden olmamıza rağmen bu mucizevi araçta tanışma fırsatı bulduk neyse bunada şükür hiç tanışmamaktan iyidir genede hüyeyin amcamın ellerinden öperim selamlar
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Prş Kas 03, 2005 7:45 pm

TSK EDERIM ZEKI KARDESIM HOSBULDUK; EVET SANA KATILIYORUM; YALNIZ BEN SIZLERI SIRF GÖRMEDEN TANIYORUM, ARADA BIR RASTLARDIM SIZE KÖYDEYKEN AMA MUHABBET ETME IMKANIMIZ HIC OLMADI AMA BURADA OLUR BUNDAN SONRA INSALLAH....SAGOL BABAMA ILETIRIM GERCI KENDISI KÖYDE AMA ARADIGIM ZAMAN SÖYLERIM...

HAYIRLI BAYRAMLAR VE SELAMLAR 8) :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

merhaba canım kardeşim naciye

Mesajgönderen Hacer Işın » Prş Ara 08, 2005 12:59 pm

canım kardeşim ne yaparsun ne var ne yok inanırmısın nasıl cevap yazılacağını bilmiyordum şimdi öğrendim.bundan sonra bolca yazışırız inşallah.

Daha alişamadum Bu site açilali
Acemiyum bu işte İşler hep geri kaldi
Bakayurum ekrana Eski günlerun tadı
Baya kabaruk listen Hala aklumda kaldi
Hacer Işın

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Cmt Ara 31, 2005 11:37 pm

merhaba naciye (surli) güzel dileklerin icin teskkürler.Almanyadan bende bu kervana katildim. iyide oldu.bir cok arkadasima yeniden kavustum.Hüseyin amcaya saygilar .
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Çrş Şub 01, 2006 5:21 pm

Naciye Merhaba;
Evet uzun zamandır uzak kaldım forumdan ama kayıp ilanı verecek kadar da değil hani. Yaklaşık 20-25 gündür bir yoğunluk bir yoğunluk, sorma. Bende şaşırdım. arasıra bi göz atıyordum ama sadece göz atıyordum işte. yazma fırsatım olmadı. Şmdi bi baktım ki üye olanın haddi hesabı yok, şimdi aradaki farkı kapatmaya çalışıyorum. :D Ama ben iyiyim, teşekkür ederim. İnşallah sizler de iyisinizdir. Baki selamlarımı sunuyorum, Allah'a emanet olunuz.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Şub 05, 2006 6:08 pm

EKIIIII KOSKACA YAZIYI TANISMA VE KAYNASMADA GORMEDUN HEMIIIII ALLAH IYILIGINI VERSIN.... CANIM BENIM BENDE SENIN GIBI GUZEL BIR INSANLA TANISDIGIM ICIN COK MUTLUYUM..

Merhaba Naciye ekiiiiii nerelerdesun bayramdan buyana gorusemedik,nasilsin iyiolmani dilerim, ekiiiiii sitede olmadigin zaman yoklugunu hemen hiisetiyorum haaaa... sevgiylen kalcanim benim..

Merhaba Naciye ya canim nerelerdesin merak ettim seni insallah hersey yolunda, uzun zaman oldu sitede gorunmuyorsun ses ver ozleduk seni...

Canim Iyi olmana sevindim cok yogunsuz ama bizide ihmal etme ekiiii zaten habu sitede bayanlar olarak azinliktayiz, sen temel taslardansun sende gelmezsen olmuyor gozlerum hep ariyor seni, paragfadada yoktun cuma aksami, herkes artik sadece siteye tanisma kaynasma bolumune ugramak icin giriyor , kim ne mesaj yazdi diye yoksa baska bolumlerde bir kac kisinden haric kimse aktiv deyil ekiii cok ozletme kendini, kendine iyi bak optum sevgiylen kal canim..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Cum Mar 10, 2006 11:01 am

bir nevi firildak mı desek

firildak kardeşim sesin çıkmaz oldi.nazaramı geldun yoksa

ALACAĞUN OLSUN E KIZ.BİKERE DA SEN HAL HATIR SOR.CELAL AĞABENUN SELAMLARİ VAR ONUN TÜKANİNDAN YAZAYURUM.

FİRİLDAK ABULA NASİLSUN.

KIZ DURDUK YERDE ORTALUĞİ KARİŞTURMAYUN.OLURSUNUZ DÖNEVİRA HAAA

FİRİLDAK KARDAŞUM NERELERDESUN ,YURT DIŞI DAVETUNUZİ ASKIYA ALDUNUZ HERHAL.YOKSA GELECEĞUM DİYEMİ KORKTUNUZ.SİZDEN UMUDUM YOK,BELKİ GURSEL AĞABEYDEN?

AĞABENDA BİR TABAK YEMEK İSMARLAMAMAK İÇUN KIRK TAKLA ATAYUR.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Mar 12, 2006 6:46 pm

antika yazdı:FİRİLDAK ABULA NASİLSUN.

Ekiiiiiiii naciyem habu antika neler deyur sana firildak abulada nerden cikti simdi, eykidi antika tam antikaluksun ha :) :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Melahat Uysal » Cmt Nis 15, 2006 7:16 pm

Merhaba Naciye boyle guzel karsilaman beni cok mutlu etti, ne mutlu banada senin gibi bir kardesim daha oldu,kizlarimla tanistigini biliyorum onlarda seni cok seviyor, artik bende burdayim insallah daha cok gorusuruz, kendine iyi bak sevgiler....

Merhaba Naciye nasilsin asil ben tesekkur ederim guzel ilgi ve alakan icin, kizlarimda seni cok seviyor bu yaz insallah tanisiriz, kendine cok iyi bak sevgiler...
Kullanıcı avatarı
Melahat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SELAM

Mesajgönderen Ayşe Müftüoğlu » Sal Nis 18, 2006 1:39 pm

SELAM CANIM HOSGELDIN DEMIYEYIM.. SEN BENDNE ONCE BURALARDA IDIN.. 'HOSBULDUM SENI' DIYEYIM

HERNEYSE..

BIR SURLI BAYAN OLARAK SENI KATILIMLARINDAN VE EMEGINDEN DOLAYI KUTLAMAK ISTEDIM. BANA KARSI OLAN SICAK DAVRANISLARIN IICNDE AYRICA TSK EDERIM.. SEVIMLI SEY:)

GORUSURUZ

SAGLICAKLA KAL!!
Kullanıcı avatarı
Ayşe Müftüoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal Nis 25, 2006 7:48 pm

Sevgili Naciye güzel teşviklerin için teşekkür ederim. Resimlerin devamı gelecek. Havanın açkmasını bekliyorum. Muhabbetlerimle...
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatih AĞAOĞLU » Sal Nis 25, 2006 9:10 pm

NACİYE TEŞEKKÜR EDERİM, SELAMLARINI İLETECEM EVDEKILERE DAHA KONUŞAMADIM GÖRÜŞMEK ÜZERE SELAM HERKESE KENDİNE İYİ BAK.
Fatih AĞAOĞLU

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir