Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
CEVAP YAZDIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM 27 11 1987 DOĞUMLU HASAN VE ÜMMİ YE YAZAR DAN DOĞMA EDA YAZAR BİRAZ RESMİ OLDU AMA NEYSE ŞUANDA KONYADAYIM ÖSS YE HAZIRLANIYORUM ARANIZDAN TEKÇE ZEKİ ABİ Yİ TANIYORUM AMA SİZİNLEDE TANIŞMAK ÇOK GÜZEL GÖRÜŞMEMİZİNDEVAMLI OLMASI DİLEĞİYLE.
E KIIIIIIII EDA SEN NE ZAMAN KATILDIN ARAMIZA BASLIGINI YENI GÖRÜYORUM... NASILSIN KIZ KATILIMIN GEC OLDU AMA TEMIZ OLDU UMARIM IYISINDIR DERSLERINDE ALLAH KOLAYLIK VERSIN... E KIIII YAZIN GÖRÜSÜRÜZ INSALLAH; ISIL NE YAPTI ISE BASLADIMI; NASIL KENDISI; YA ERTUGRUL EFENDI NASIL ABLANA SELAM SÖYLE NACIYE ABLA YAZIN GELECEK SÖYLE ALLAH IZIN VERIRSE... GÖRÜSMEK DILEGIYLE...
amcamın kızı aynı zamanda kardeşim aramıza hoş geldin sonunda internet alemi ile sende tanıştın dersler inşallah iyidir gendine iyi bak bundan sonra bol bol görüşürüz