Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
oooooo çamurum, bataklığım. Hoşgeldin yahu. Seni aramızda görmek ne büyük mutluluk. Bu arada fatma Hanım gibi ben de çocukluğunu bilenlerdenim. Böyle sümüklü, paspaal. Ama bayağı büyümüşsün. Hergün artan güzelliğin de cabası. Saygılar sunuyorum sayın hocam. Tekrar hoşgeldin.
Taner Hoca bazı arkadaşlara yaptığımı sitemi sizede yapmak lüzümunu his
settim.Siteye kayıt oldunuz ve bıraktınız.Sizleri daha aktif olarak siteye bekliyoruz.Bu site bizim yazılarımızla daha güzelleşecek.Yoksa dersler çok yoğunmu?Nerde Samsun'daki diğer arkadaşlar?Bekliyoruz.
naber taner gec kaldun.samsun ekıbı yatıyor.bır uyandır onları da artsın cemaatımız.yusf duman sukru agaoglu kırtac kemal azalların ekıbı vs orda 20 30 kısısınız ınsaf e dostum.
selam ve sevgıler
gönderen mehmet aydınlı » Pzt Ara 26, 2005 11:57 am
Merhaba Taner ,arasıra adam bir merhabader ,bekledim belki bir şey dersin ama hiç ses çikmadı senden , gene ben merhaba diyeyimdedim ,selamlar.görüşmek üzere
taner abi hoşgeldin
kusura bakma yoğun işlerimden dolayı geç selamlaştık katılımının daim olması en büyük arzumuz çalışmalarında başarılar kolay gelsin samsuna selamlar