gönderen Mahmut Nedim Tosun » Sal Nis 03, 2007 10:27 pm
Degerli Sahinkayali Hemserilerim.
Hamsi tvi'nin bi $ekilde $imdiden bu sitede,reklamsiz para alma'dan duyuran Siz degerli hemserilerime Sükranlarimi bildiriyorum.Insallah 15 gün icinde uydudan yayina baslayacak olan televizyonumuzun,tanitimi icin reklam spotlari hazirlanmis olup Önümüzdeki günlerde internet sitelerinde hamsi tvi'nin reklamlari yayinlanacakti.Ama görüyorum'ki acikca söylemek gerekirse Medya Grubumun basindaki yönetici arkadaslarimin bu konuda reklam vermeyi bile düsünmedigi bu sitede,tvi'nin reklami yapilabiliyor,ve bu sitenin yöneticileri buna müdahale etmeden yayinlanmasini engellemiyor ve tam tersi simdiden destekliyorsunuz.Basta yakin dostum Osman Beye,bu sitenin yöneticileri Sami Bey ve Fatma Hanim olmak üzere hepinize yürekten tesekkür ediyorum.Bir kere daha tarafsiz Ilkeli Insanlar oldugunuzu gösterdiniz.Zaten benim evimde olsun bürolarimda olsun,sahinkaya sitesi kayitli 4-5 karadeniz sitesin'den en bastaki olanidir.Devamli'da bu siteye giriyorum,ama bazan okuyucuolarak caykarayi takip etmek yeterli oluyordu.Yazi yazma gereyini duymamistim iyi bir izleyiciniz olarak kalmaya'da devam edecegim.Hamsi tvi'nin kameralari ve muhabirleri karadenizin dört bir yanin'da bir haftadir cekim yapiyor,yarinda caykara'da olacaklar,az önce talimat verdim suru adim adim cekin diye,Sizler Caykara bogazin'nin yürekli ve tarafsiz insalarisiniz ve bundan sonra Bu sitenin tanitimi icin gerekirsi tvi ve radyom'dan ücretsiz sitenizin reklami yayinlanacak.Sizki köylünüz olmamama ragmen benim daha yeni dogmus bir kurulusuma sahip cikiyorsunuz.....Bu televizyonun kurulu$ sebebi halkla halkin yaninda olmaktir.Bu konuyla ilgili ilk belkide bu benim tek yazim olacak,ama Sizlere söz veriyorum,memleketin neresinde olursa olsun,vatandasin sorunlari bu televizyona yansiyacak,arkasinda kim olursa olsun babamin ogluda olsa ezilen hakki gasp edilen insanlarin haklari sonuna kadar arancak!Bu televizyon öncelikle halkin sonra benim müessesemdir,kimseden emir alarak yada her hangi birinin müdahalesiyle yayin yapmayacaktir.Halkin sesi olacaktir.Ben dahil müdahele etmeyecegim bunun sözünü burada sizlere söz veriyorum.
Onun bunu ma$asi olarak yayin yapan bazi karadeniz tvileri,halkin hic bir sorununu gündeme ta$imiyor,Hastanelerimiz Kanser hastalariyla dolu,genc insanlar birer birer eriyor,tviler'den ses yok,konu$masini dahi bilmeyen insanlara ciddiyet'den uzak programlar yaptiriliyor.Belediyeler torpille adamina göre köylere yada mezirelere hizmet getiriyor,karadeniz'de hastanelerde paralari olmadigin'dan dolayi gerekli ilgi gösterilmeyen benim hemserilerim varya bu kanal onlarinda sesi olacaktir.
ALLAH BENI UTANDIRMASIN!!!