Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ben 1973 yılında çaykara şahinkaya koyu kırma mahalleside dunyaya geldım.Dört kardeşin en büyüğüyüm Samsunda ikamet etmekdeyim herkese sevgi ve saygılarımı sunarım.
En son Haşim Şahin tarafından Pzt Tem 17, 2006 4:59 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
haşim abi aramıza hoşgeldin
şimdiye kadar nerdeydin be abi işlerin yoğun olsa gerek katılımının daim olması en büyük arzumuz çalışmalarında başarılar kolay gelsin
Abi hoşgeldin. Sefalar getirdin. Umarım onayda sıradadır. Sorunu dağ sohbetlerine taşıdım ama içeriğini zenginleştirerek yazsan daha iyi olur. Mesela uzunca önce bu geleneği tarifini yapsaydın. Bundan sonraki yazılarını uzun soluklu bekliyorum. Allah'a emanet.
Bayram mesajınıza teşekkürler. Sizinde geçmiş bayramınız mübarek olsun. Akrabayız anladığım kadarıyla ama köyle pek bağım olmadığı için tanımıyorum sizi. Neyse sağlık olsun.
samsun gibi yerde çaykarayı en güzel şekilde temsil etiğin ortadadır.
iş hayatında daima iyi şeyler yapmanız benim en büyük arzumdur.
marka olma yolunda da başarılar dilerim
MUHAMMET ALİ YILMAZ
samsun gibi yerde çaykarayı en güzel şekilde temsil etiğin ortadadır.
iş hayatında daima iyi şeyler yapmanız benim en büyük arzumdur.
marka olma yolunda da başarılar dilerim
MUHAMMET ALİ YILMAZ