ISMAIL OZBILGI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

ISMAIL OZBILGI

Mesajgönderen İsmail Özbilgi » Cum Eki 21, 2005 2:49 pm

Merhaba sahinkayalilar,
Ben 1968 ankara haymana dogumlu ismail ozbilgi yani sahinkaya koyunden cocuk yasinda ayrilmis kerahmetoglu dursun ozbilginin torunuyum ayni zamanda diger dedemde kerahmetoglu hasan ozbilgi (hasanbey)'dir,anladigniz gibi dedelerim kardesdiler.Dolayisiyla dayilarim ahmet ve mehmet ozbilgi ve cocuklari ile ayni zamanda amca cocuklari olmaktayiz.
Gene sur koyunden sadik uysalin kizi ile evliyim iki erkek iki kiz cocugumuz var,asagi yukari hersene koye ve yaylaya gelmekteyiz,ben sur koyunde dogup buyumedigim icin fazla kisiler tarafindan taninmamaktayim bunun icin kendimi sizlere ayrintili tanitmak istedim herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
İsmail Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Tekrar Hoşgeldiniz

Mesajgönderen ĞUSE » Cum Eki 21, 2005 3:21 pm

İsmail Bey,

Tekrar hoş geldiniz. Biz de çoğumuz bir birimizi bu site aracılığıyla tanıyacak.

Ama türkü denemelerine devam etmelisiniz bence...

Saygılarımla
ĞUSE

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eki 21, 2005 7:14 pm

eeeee bizum herifide sonunda uye etuk haburalara hosgeldun sayin Ismail Ozbilgi, atma turkulerde bayagi guzel gidiyorsun senin ozelliklerinden bir taneside siirsel yazi yazman var insallah burda o tur yazilarinla bizi onure edersin.. :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Pzt Eki 24, 2005 9:28 am

Evet İsmail bey, tanıştığımıza, ya da şöyle söyleyeyim, seni tanıdığıma memnun oldum. Her ne kadar dayılarınla (Ahmet ve Mehmet ÖZBİLGİ) iyi tanışsam da o geldiğiniz yaz zamanlarında seninle tanışma fırsatımız olmadı. Umarım bir gün olur. Sağlıcakla kal.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal Eki 25, 2005 9:41 pm

İsmail bey hoşgeldin. Aslında aynı mahalle insanı olmamıza rağmen tanışmamamız ilginç. Ben genelde herkesi tanırım. Ama sizinle tanışmak kısmet olmadı. Dayılarınızı çok tanır ve severim. Teyzenin kızı bizim gelinimizdir. Burhanettin Ayan'ın eşi Şükriye. Kendimi ismim altında tanıtmaya çalıştım. Umarım bir gün karşılıklı da tanışırız. En az Fatma hanım kadar aktif olmanızı dilerim. Dayılarının amcanın oğlu olması konusunu anlayamadım. Babanın amcasının oğulları mı yoksa?
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nilüfer Şahin » Pzr Kas 13, 2005 2:02 pm

Sağol İsmail abi, hoşbulduk.

Ben çok uzun zaman oldu seni görmeyeli. Gerçi dursun abiylede berrin ablaylada geçenlerde telefon da konuştuk. Şahsene hala buraya geldikçe sizinkilere gitmeye gayret ediyoruz. Bizimkiler hala yazları haymanaya gidiyor. Neyse burda karşılaşmış olmakta çok güzel. Hem her yazın yaylaya geliyosunuz biliyorum. Haberlerinizi alıyoruz. Bu yaza inşallah bizde ordayız görüşürüz. Kalın sağlıcakla..
Nilüfer Şahin

Mesajgönderen Deniz Kazak » Pzr Kas 13, 2005 2:09 pm

Sevgili can Dostumuz İsmail Özbilgi kendisi dünyanın en efendi,en sempatik,en karizmatik,en güzel yürekli abisidir.Eneee bir şeyi unuttum en elektronik severde yazmalıydım dimiiii :)) onu ve eşi Fatmayı tanımak bir ayrıcalıktır böyle dostlarım olduğu için çok şanslıyım kucak dolusu sevgiler.
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Çrş Kas 16, 2005 6:33 pm

Ene ismail amcamizda burdaymis hos geldin amcacim bu site sayesinde herkes seni tanicak merak etme ve senin gibi guzel bir amcam oldugu icin cok mutluyum
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Sal Ara 20, 2005 7:48 pm

ismail amcada burda ohhhhhhhhhhhhhhhh valla bizum sulale toplandi haburaya ne guzel oldu ha boyle :wink:
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nalan Uysal » Cum Ara 23, 2005 3:39 am

ismail amca gec oldu ama benda geldum:):)
Nalan Uysal

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Cum Ara 23, 2005 11:57 am

Hoş geldin siteye bende kerahmetoğlarının torunuyum annem Hanefi Özbilginin yiğeni Şefik özbilginin Kızıdır.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Oca 02, 2006 6:09 pm

SUR KOYUNUN GUZEL İNSANI.. SIMDI SENINDEYENI YILINI KUTLAMASAM OLMAZ..

YENİ YILINI KUTLAR, YENIL SANA,BARIS, SAGLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİM.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA.....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Sal Oca 03, 2006 1:29 pm

Kurban bayramının ikinci günü Çaykara'da Özlenen tesislerinde düzenlenmesi düşünülen toplantıya gelme imkanınız var mı?gelirmisiniz?
Bu konuda ki görüşlerinizi tanışma formundaki "Bayramın ikinci günü Özlenen Tesislerinde buluşalım mı"yazısına mesaj olarak gönderirseniz memnun oluruz.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Çrş Oca 04, 2006 9:02 am

ismail, DERKİ!

Tarih: Sal Oca 03, 2006 3:40 pm Mesaj konusu:
------------------------------------------------
MERHABA MEHMET SENI TANIDIGIMA SEVINDIM DEDELERIMIZ AMCA COCUKLARI OLUYORLAR ANNENI TANIMIYORUM IHSAN ABIYI TANIRIM HER IKISINIDE SELAMLARIMI ILETIRSIN INSALLAH YUZ YUZE DE TANISIRIZ SELAMLAR.
www.zeynep-baskan.coMerhaba İsmail bende memnun oldum, Şahsen Tanışmıyor olabiliriz fakat benim sizlerden haberim var ben akrabalarımı araştırırım burda tanışmak iyi oldu ayrıca herkese slm larımı ilet ben slm ları iletirim.Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Prş Oca 05, 2006 12:45 pm

Resim
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA