KENDI RESIMINIZI SITEYE NASIL EKLEYEBILIRSINIZ?...

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

KENDI RESIMINIZI SITEYE NASIL EKLEYEBILIRSINIZ?...

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Oca 06, 2006 3:19 pm

Merhaba arkadaslar bu yaziyi kac sefer yazdigimi hatirlamiyorum ama umarim bu sefer silinmez yetkili arkadaslar lutfen daha dikkatli olalim bende dahil haaaa.. :lol: :lol:

Eee ilk once verecegim su linke tikliyoruz..

http://www.imageshack.us/

Acilan sayfada normlada her ulkenin dilinde yazi yaziyor ( Turkcede GOZAT'A tikliyorunuz ve kendi bilgisayarinizda bulunan resim dosyanizi aciyorsunuz ve istediginiz resimi seciyorsunuz resimin boyutu olarak 100x75 avatari seciyorsunuz ve sonrada GONDERE tikliyorsunuz resiminiz bu porgrama geciyor...

host it! tikliyorsunuz ikinci bir sayfa acilacak... acilacak olan safyada resiminizin linki bulunacak..
artik host it tikladiktan sonra acilacak sayada su yazi yaziyor + Show Advanced Linking oraya tikliyorsunuz ve ozaman karsiniza Direct link to image . cikacak onun karsisindaki linki profilinize ekliyorusunuz
hesabiniz bolumune geciyorsunuz.
Burda BASKA BIR SITEDEN SEMBOL SECIN... Yazisinin karsisindaki bosluga yapisdiriyorsunuz ve gondere tikliyorsunuz resiminiz adinizin altina ekleniyor...

Birde forumlarda nasil resimler ekleyebilirsiniz onuda daha once yazmisdim malesef silinmis, neyse ilk basta yaptiklarinizi tekrarliyorsunuz bu sefer Hotlink for forums (1)bkarsisinda bulunan linki foruma ekleyeceginiz sayfaya, kopyala yapisdir yapiyorsunuz, bu kadar basit herkese kolay gelsin..

Arkadaslar ImageShack'in yeni versyonunda foruma ekledigimiz resimlerin altinda yazi oluyor bu yazinin olmamasi icin yapacaginiz kucuk bir islem var..

Link verildigi zaman yani Hotlink for forums (1) karsisintaki linki foruma kopyalamadan once o linkin tam ustunde Include details yazan karenin icindeki tirnagi kaldirdiginizda bu yazilar resimlerin altina eklenmiyor bilgilerinize...
En son Fatma Ozbilgi tarafından Çrş Eyl 24, 2008 10:10 am tarihinde düzenlendi, toplamda 8 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

SİZE HAK VERMEMEK MÜMKÜN MÜ !!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Mar 03, 2006 9:20 pm

...............MERHABA ŞURLU KARDEŞLERİM,

...Bu sayfayı defalarca açan bacımızın sesine kulak verin.Ben de bu fikire katılıyorum.Hatta ben de yazılarımda birkaç defa bunu vurguladım.

.....Tanışma kaynaşma diye yola çıktık ama hem kimliğimizi hem de resmimizi dostlarımızdan esirgiyoruz.İnanın buna bir mana veremedim. Birisi çıksın bunu bana izah etsin.

....Tanımadığım bir ŞURLU yeni üye olduğu zaman hemen sayfasını açıyorum ki acaba tanırmıyım diye resmine bakmak istiyorum.Ama ne yazık boş bir sayfa ile karşılaşıyorum.Peki neden üye olunur bunu da anlamış değilim.Kusuruma bakmayın.Gerçekten ben de açık olunulmasından yanayım.

.....Lütfen hem resim koyalım,hem de bütün bilgilerimizi girelim.

....O zaman bu sitenin önemi kat kat artacaktır.

...........................Herkese selam ve segilerimi gönderiyorum....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Oca 10, 2007 4:43 pm

Merhaba arkadaslar, malesef 24 saat sitede olmamiyorum, bazi arkadaslarimiz siteye resimlerini eklerken yukaridaki yaziyi herhalde hic okumuyorlar, resimleri oldugu gibi ekleiyor sayfalardaki yazilari okumak imkansiz hal aliyor, lutfen daha dikkatli olalim, eger kendiniz yapamiyorsaniz, benim amil adresime yollayin ben duzenler eklerim..

ozbilgifatma@hotmail.com size ayriyetten resimlerinizi cok basit bir sekilde kucultme programi veriyorum linke tiklayin ve bilgisayariniza indir..

http://www.ertanyazici.com/resimkucult.exe
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Çrş Oca 10, 2007 7:17 pm

burda en büyük tas bana geliyo :lol: gelmese bile kendi üzerime alıyorum cünkü ben hep böleyim :oops: ne yapıyım abla düzelmiyo ya resim artık senin maile atacam kusura bakma sana zahmet ama kardesin icin yaparsin bilirim :P :P
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt May 14, 2007 8:01 am

Siteye resim gönderme işini hala beceremediğim için kendime kızıyorum. Ama inşallah bir gün o kunuda da ustalaşacağım.....

Site ile ilgili yaşadığımız problemler için Fatmayı rahatsız edeceğiz ne yapalım.Bilenler bilmeyenlere bilgi verecek ki işler düzgün gitsin.

Fatma yardımların için sonsuz teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Pzt Tem 09, 2007 4:59 pm

Fatma Hanim olmasaydi bu computer i kirardik herhalde.
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 17, 2007 2:23 pm

Fatma,Elimdeki bir resmi Renkli resimler ya da Nostaljik kareler sayfasına nasıl gönderebilirim..Ve altına - üstüne yazı nasıl yazarım...

Bir zamanlar gönderdim ama şimdi unuttum...Şayet yazarsan hem bana cevap vermiş olursun hem de burada kalıcı olur,başka bilmeyenler faydalanır....

Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şerif Mercan » Pzt Eyl 17, 2007 2:31 pm

benim sorunum avatar ekleme ile alakalı,konu hakkında forumda başlık acılmadıgı icin bu baslık altında dile getirmeyi tercih ettim...

sitede belirtilen boyutlara uygun olarak resim ayarladım ve "Hesabınız güncellendi" hatırlatmasını yapmasına ragmen avatarım maalesef gorunmuyor...

sorunu daha öncesinde size özel mesajla bildirdim fakat cevap verme zahmetinde bulunulmadı...

sanırım sorun siteden kaynaklanmakda resim ekleme kısmını gectikden sonra sayfada hata kodları verilmekte...

sorun büyük bir ihtimal sistemden kaynaklanmakda yada bilmedigim ayrı bi detay olabilir,konu hakkında bilgisi olan yöneticilerden ilgilenmelerini rıca ediyorum...
Kullanıcı avatarı
Şerif Mercan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şerif Mercan » Pzt Eyl 17, 2007 2:42 pm

Muzaffer Altuncu yazdı:Fatma,Elimdeki bir resmi Renkli resimler ya da Nostaljik kareler sayfasına nasıl gönderebilirim..Ve altına - üstüne yazı nasıl yazarım...
Bir zamanlar gönderdim ama şimdi unuttum...Şayet yazarsan hem bana cevap vermiş olursun hem de burada kalıcı olur,başka bilmeyenler faydalanır....
Teşekkürler...

hocam resime yazı ekleme resim programları ile gerceklesebilir bunlardan en uygun ve profesyonel olanıda Photoshop dur...kullanımıda tecrube ister yani sayet program hakkında bilginiz yoksa kullanmakda gucluk cekersiniz...

bunun yanı sıra foruma resim eklemeyi size izah edebilirim siz ise yazmak istediginiz yazıyı forumda resimin altına yada ustune yazabilirsiniz...

Foruma resim eklemek icin oncelikle elinizde mevcut olan resime link vermeniz gerekiyor...Lİnk vermek icinde yukarıda ki Fatma Ozbilgi ye ait olan ilk mesajda yazılanları uygulayın....

sonrasında linki alıp tekrar foruma yonelin ve [img]resminizin%20linkini[/img] yazdıgınızda resminiz forumda gorunecektir..

yada yukarıda "b-i-u-Quote-code-list-img-url" butonlarında yer alan img butonuna bir defa basıp resminizin linlini yazıp tekrar img butonuna basarak da yapabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
Şerif Mercan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eyl 17, 2007 3:25 pm

Caykarali hemserim, baslik zaten avatar nasil eklenirdir, yukarda yaztiklarimi uygularsaniz avatariniz sitede gorunucektir, teknik acidan hic bir sorun bulunmuyor, eger yapamiyorusaniz resimi bana yollayin ben eklerim..

Bu konu hakkinda sizden bir ozel mesaj almadim almis olsaydim cevap mutlaka verirdim..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 17, 2007 3:26 pm

Çaykaralı Teşekkürler,Yazı buradadır...Önce uygulamaya çalışacağım... İnşallah başarırım...Daha sonraları unuttuğum zaman da bakabilirim... Evet bir şeyi her zaman yapmadığın zaman unutuluyor...Genç olmak güzel şey...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eyl 17, 2007 3:30 pm

Muzaffer Altuncu yazdı:Fatma,Elimdeki bir resmi Renkli resimler ya da Nostaljik kareler sayfasına nasıl gönderebilirim..Ve altına - üstüne yazı nasıl yazarım...

Teşekkürler...

Muzaffer amca resimin linkini eklemeden yazicaginiz yorumu uste yazarsiniz sayett alta yazmak istiyorsaniz linki kopya yapisdir yaptiktan sonra, bir alt yaparak yorumunuzu yazip gondere tikladiginizda resim forumda olur, bu resimi nasil eklerim diyorsunuz, cok basit,

ilk basta avatar yada kendi resiminizi eklediginiz gibi yukarda yazmisim ayni uygulamayi tekrarliyorsunuz bu sefer Hotlink for forums (1)karsisinda bulunan linki foruma ekleyeceginiz sayfaya, kopyala yapisdir yapiyorsunuz, eger basaramadim derseniz msnden anlatirim size ve beraber ekleriz saygilarimla..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şerif Mercan » Pzt Eyl 17, 2007 3:32 pm

Fatma Ozbilgi yazdı:Caykarali hemserim, baslik zaten avatar nasil eklenirdir, yukarda yaztiklarimi uygularsaniz avatariniz sitede gorunucektir, teknik acidan hic bir sorun bulunmuyor, eger yapamiyorusaniz resimi bana yollayin ben eklerim..
Bu konu hakkinda sizden bir ozel mesaj almadim almis olsaydim cevap mutlaka verirdim..

yanlış anladınız...ben resime link vermek yada url ile yonlendirerek eklemeyi yapmadım,makinemde yer alan resmi avatar olarak kullanmak istiyorum onada sistem el vermedi...

madem olmadı birazdan yonlendirme olarak tekrar denemek istiyorum umarım bu defa gerçekleşir...

özel mesaj konusuna gelince gönderdiğime eminim sonrasında ulasanlar kısmından gittiği teyit edildi size neden ulaşmadığı konusunda bilgim yok...
Kullanıcı avatarı
Şerif Mercan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eyl 17, 2007 3:37 pm

bilgisayarinizdaki avatarada url linki vermek zorundasiniz yoksa forumda asla gorunmezz.. kendi resiminiz olmasada ayni islemi yapmak gerek..

ozel mesajiniz ben okumadan gonderilen mesajlarinizdan silmisseniz vede ben okumamissam bana ondan ulasmamis mesaj silindi bana ulasmadan..Yoksa yuzde yuze cevap veririm..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şerif Mercan » Pzt Eyl 17, 2007 3:46 pm

Fatma Ozbilgi yazdı:bilgisayarinizdaki avatarada url linki vermek zorundasiniz yoksa forumda asla gorunmezz.. kendi resiminiz olmasada ayni islemi yapmak gerek...

bazı forumlarda link vermeden de ekleme yapıldığı için bu sistemde öyledir diye düşünmüştüm...

Fatma Ozbilgi yazdı:ozel mesajiniz ben okumadan gonderilen mesajlarinizdan silmisseniz vede ben okumamissam bana ondan ulasmamis mesaj silindi bana ulasmadan..Yoksa yuzde yuze cevap veririm..

geçti artık konu avatar sorunu idi burda çözüme kavuştuğuna göre önemi kalmadı...
Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Şerif Mercan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir