Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
AHMET kardeşim geç te olsa aklına geldiysek ne mutlu bize
.mesajını göreunce çok şaşırdım.seni derebahceye gömdiler sanayuduk.neyse hatırladıgın için saol. oglumuz iyi çok şükür.siz de İNŞALLAH iyisinizdir. herkese ömer amcaye annene tum ailene selam ve saygılar .ALLAH a EMANET OL KARDEŞİM........
mrhb ahmet abi siteye hoşgeldin seni de aramızda görmek ne büyük mutluluk katılımların daimi olması dileği ile belki tanımazsın diye seninle kuşmerde karşılaşmıştık hüseyin abiyle birlikte şenlik zamanı kib aeo
mrhb ahmet abi siteye hoşgeldin seni de aramızda görmek ne büyük mutluluk katılımların daimi olması dileği ile belki tanımazsın diye seninle kuşmerde karşılaşmıştık hüseyin abiyle birlikte şenlik zamanı kib aeo
merhaba eski arkadaşlarımdan ahmet nasılsın yazdığın için teşekkür etmek isterim önce bana görünmüyosun diye sitem edene bak gittunuz o samsun ne var orda bilmem buraları unuttunuz bak çok kızgınım neyse hayat işte herkes bişeyler yapmak zorunda ayşeye annenlere tüm tanıdıklara çok selam söyle .Allaha emanet olun.
ahmet merhaba siteye hoş geldin; ayni yerdeyiz ama bir pazar günleri bile görüşemiyoruz ola... neyse yaz geldi akşamlari sizun mahallede ekibi toplama zamanlari yaklaşti, o zamana kadar kendine eyi bak, görüşmek üzere
Ola ahme, ola güya sayfamun başina adresi verdum nasi tanimadun şerefsuz. Koccaaaa Pergeloğli yazisini görmedun ola okumadum desena, üç kağitçi Senin cevapların baya baya geç geliyor bakalım bu msj ne zaman okursun Neyse internete kalmadan görüşürüz heralde mahallede hade gendune eyi bak...görüşüruk
ahmet kardaşum .o taraflara gelmedum kim dedi ise yalan dedi. bi trabzona gittik fener maçına.
ondan önce de bi köye gittim. samsuna yolumuz düşmedi.neyse uşak iyi çok şükür mevlaya...bizde iyiyiz. dünya işleri işte. idare meftas biluyusun.bu tarafa gelipte uğramazsan sorarum hesabini zaten.kendine iyi bak anne babana uşaklara herkese selam söyle ALLAH a emanet ol