Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Hasan Selamünaleyküm:
Evet haklısın bayağı bir zaman oldu haberleşemedik bir ay kadar oldu annem yanımda siteye giremiyorum o nedenle az olsun uzak kalıyorum buralardan sağol bu duruma bir parmak basmış ve düzeltmişin,inşallah iyisiniz iyi olmanız için duacıyım,görüşmek ümitiyle hoşta kal........
Sevgili Hasan:
Siteye girdiğimde seni aktif gördüm bayağı bir zaman haberleşemedik şöyle bir halını hatırını sorayım dedim inşallah iyisiniz,bizler şu an iyiyiz,görüşmek üzere hoşta kalın...........
S.A HASAN ABİ ÖNCELİKLE İYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
BEN MURVET BAŞARIN TORUNUYUM. GÜLTEN KAÇOĞLUNUN KIZIYIM...
SEN BİRİNİZLE BİRLİKTE OKUDUM DİYİNCE ANLAMIŞTIM ZATEN FATMA TEYZEMLE KARIŞTIRDIN...
AMA SAĞLIK OLSUN YABANCI DEĞİLİM BENDE ONALARIN TORUNUYUM.:):)
GÖRÜŞMEK ÜZRE ALLAH A EMANET OL...
Sevgili Hasan: Günlük sayfaya yazdığın için oradan cevap verdim daha ergen okursun diye,hergün buralara giriyor ama yazmıyorsun hata yaptığını söylüyorsun zararın neresinden dönersen kar misali inşallah bundan böyle en azından durumun hakkında bilgi verir bizde senin ne durumda olduğunu devamli biliriz bizlerinde nasıl olduğunu öğrenirsin,ne yapalım uzak kalmış durumdayız bari tamamen bihaber olmayalım,inşallah bundan böyle devamli güzel haberlerini alırız,sizlere sağlıklı sıhhatlı nice günler,aylar ve yıllar diliyorum,görüşmek üzere hoşça kalın..........
Sevgili Hasan: Annemin vefati nedeniyle duygularımızı bizimle paylaşarak bize kuvvet ve moral vermen unutulmaz teşekkürlerimi yolluyor esen kalın,herkese selamlar.......
Şahinkaya köy sitesi forumunda her şeye rağmen bizleri yalnız bırakmadığın için teşekkür eder,bundan sonra da yanımızda olmaya devam etmeni dilerim. Selam ve sevgilerimle.