Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
ablacım kusura bakma yeni gördüm seni sizleri buralarda görebilmek ne iyi ya nasılsın iyimisin hayat nasıl gidiyor ablacım kendine çok iyi bak görüşelim arada böyle
merhaba ablacım senıde aramızda görmek çok güzel nerelerdesın neler yapıyosun ben adadadayım bizimkilerin selamı var uzungöldekı yemek için teşekkurler hala tadı damagımda kaldı.
mılıye halaya selamlar kenıdnıze ıyı bakın allaha emanet olun.
Hurıye Merhabalar:
Hal ve hatırını sormak için sayfana girmişim inşallah iyisiniz,bizler Allaha şükür iyiyiz,görüşmemiz daim olur inşallah,sana sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce mevlatan niyaz ediyorum,seni Allaha emanet ediyorum........
MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...