SEMSETTIN HAMSiCi

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Ara 03, 2007 11:29 pm

ŞEMSİCİĞİM! öncelikle seni buüst seviyedeki sosyalliğindaen dolayı kutluyorum.ben seninle tanışıp tanışmadığımı bilemiyorum.Yaşlılığıma bağışla.Ama şur torunu olman yeterli.Özgeçmişini ökuyunca 2006 da lise ikide olduğunu yazdın .şimdi inşallah üniversitede okuyorsun çükü bizim oranın insani mutlaka okumalıdır.Birde sana gelen mesajlarına bir göz attım bayağı sevenin var birdaha inşallah siteden çıkmazsın gözlerinden öpüyorum
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Ara 03, 2007 11:32 pm

ŞEMSİCİĞİM! öncelikle seni buüst seviyedeki sosyalliğindaen dolayı kutluyorum.ben seninle tanışıp tanışmadığımı bilemiyorum.Yaşlılığıma bağışla.Ama şur torunu olman yeterli.Özgeçmişini ökuyunca 2006 da lise ikide olduğunu yazdın .şimdi inşallah üniversitede okuyorsun çükü bizim oranın insani mutlaka okumalıdır.Birde sana gelen mesajlarına bir göz attım bayağı sevenin var birdaha inşallah siteden çıkmazsın gözlerinden öpüyorum
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Oca 15, 2008 1:40 pm

Şemsettin hayırlı günler,daha cok spor sayfasında görüyorum seni,sevecen birisin,yakınen tanışamamışız ama sevdim seni,zannetiyorım okul bitmiş olacak devam ediyorsan üstün başarılar diliyorum ,görüşmek dileklerimle sana,sağlıklı,sıhhatlı başarılı bir hayat yüce Allahtan niyaz ediyorum,gözlerinden öpüyorum,Allaha emanet ol..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Şub 07, 2008 11:48 am

Hava nasil orda?
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muharrem Köse » Pzt Mar 10, 2008 12:28 pm

Naber şemsettin neler yapıyon selam vermez oldun ya kıracam kafanı :lol:
Kullanıcı avatarı
Muharrem Köse
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Mar 19, 2008 7:47 pm

Semsettin Merhabalar.
Sen nerelerdesin son zamanda fazla göremiyorum seni yoksa banamı öyle geliyor daha aktif olmanı istiyorum,sana sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce mevlatan niyaz ediyorum,seni Allaha emanet ediyorum...........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Çrş Nis 16, 2008 6:22 pm

SLM ŞEMSETTİN BEN GÜLTEN KAÇOĞLUNUN KIZIFİLİZ ABLANIN YIYENI RAHIME HATILIYOMUSUN.YAYLADA SİZİN EVİN ARKASINDA İDİ ESKI EV.EE NABOSUN OKUL İŞLERİ NASIL.ANNEN İİMİ. MUALLA ABLAMA SLM SOLE GÖRÜŞMEK UZRE KIB
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sefanur Kahveci » Prş Nis 24, 2008 3:10 pm

hoşbulduk şemsettin (abi mi desem :P :) )!!!!!!şimdi nbr dicm saçma olcak :) nese görüşürüz kib!!
Sefanur Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Ayal » Prş Nis 24, 2008 3:22 pm

nbr semsettin nasılsın tanıdınmı beni kib
Çiğdem Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Nis 27, 2008 9:48 pm

Şemsettin Merhabalar:

Aktif durumda olduğunu gördüm şöyle bir selam vereyim dedim inşallah iyisin ben şükürler olsun iyiyim,görüşmek üzere.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 11:16 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Ağu 26, 2009 1:30 pm

Sevgili Şemsettin,
Seni zaman zaman site sayfalarında görüyorum ama eski faal durumun olmadığı için de üzülüyorum...Halbuki siteye ilk girdiğim günler sen ve senin gibi bir çok gençle sanalda da olsa tanışmıştık...Arkasından seninle İstanbulda bir düğünde yüz yüze de görüşmüştük değil mi ?

Ben seni ve sevdiğim gençleri hiç ama hiç unutmadım...Ama o sevdiğim gençler maalesef beni unuttu...Eeee ne yapsınlar ihtiyarla işleri ne olabilir ki... (İlk defa ihtiyar kelimesini burada kullandırdınız bana...Aslında benim yaşım hâlâ 25-30 arası...Neyse,,,,) Sağlık olsun...

Doğum günün geçikmeli olarak kutlu olsun...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir