Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
canım benim bişey değil ne demek sana yardım etmeyecemde kime yardım edecem bende seni seviyorum kendine iyi bak tekrar hoşgeldin bundan sonra sitede aktif ol tmmı canm benim
Merhaba Canan, Dilerim bundan sonra faal bir şekilde hep aramızda olursun...Sitenin anasayfası da yenilendi..Anasayfada artık çok şey var...Forumda var...Haydi kolay gelsin,,
Maşallah bakıyorum aktifsin çok hoşuma gitti sevindim en büyük arzum hep böyle devam edersin,bazıları gibi iki günde pes etmek yok,sana sağlikli,sıhhatlı günler diliyorum,görüşmek ümitiyle Allahaismarladık.....
Cananciğim biricik yeğenim....!!!!
Hatırlayıp yazdığın için çok teşekkür ediyorum...!Sana okul ve çalışma hayatında başarılar diliyorum...!!!
Köyümüzün bu onemli etkinliğinde daima aktif olman dileğiyle...Sevgilerimi yolluyorum....!!!!
merhaba canancım öncelikle hoş bulduk ya sorma bu site birbirimizden haber almamıza çok yardımcı olacak. kimbilir ne hasretler giderilmiştir bu site sayesinde canım inşallah daha sık görüşmek dileğiyle kendine iyi bak öptüm
merhaba CANAN kusuruma bakma biraz geç fark ettim seni ama far eder etmez yazıyom ha kızma .Yazın için tşekkür ediyorum katılımın devamlı olması dileğimle hoşçakal
MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...