Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
BEN MUHAMMET YAZAR AŞAĞAKİ ŞUR KABAN MAHALLESİNDENİM FİKRİ VE ELMAS YAZARIN ÇUCUĞUYUM ANAM BENİ 1978 İN ARALIK AYINDA OYANKİ ODADA DÜNYAYA GELTİRDİĞİ SÖYLENİR.SEKİZ KARDEŞİN EN KÜÇÜĞÜYÜM İLKOKULU KÖYÜMDE ORTA OKULU ÇAYKARADA LİSEYİDE ERKEN MESLEK KAZANMA AMAÇLI ATAKÖY SAĞLIK MESLEK LİSESİNDE OKUDUM HAYATTA ÖĞRENDİĞİM İKİ ŞEY VAR BİRİNCİSİ BÜYÜKLERİN DUASI İKİNCİSİ ÇALIŞMAK GERİSİ BOŞ BU ARADA ARANIZA GEÇ KATILDIĞIM İÇİN BENİ AFFEDERSİNİZ HERALDE
slm muhammet abi nasılsın bende yazarlardım ismini gördüm slm vereyim dedim kırıkhan da oturuyorum babamın adı fahrettin yazar babamı belki tanımazsın mahmut yazar amcamın oğlu tanıman için söylüyorum
Oyanki oda da doğduğune göre şimdi buyanki odadan yazayusun değil mi? Yahu onca senedur hayatunda bir oda değişti gibi yazdun. Sanki yazacak başka bişen yok miydi? Yaz da biz de öğrenelim.
Neyse şaka bir yana hoşgeldin.
Muhammet kardeşimiz sitemize ve aramıza hoş geldin,katılımın daim olur inşallah,geç kalmış sayılmasın önemli olan bundan sonraki aktif olma durumun sağlıcakla kal.
MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Muhammet Merhabalar:
Bayram günü seni buralarda aktif gördüğüm için bir selam vermeden yapamadım güzel devamlı siteyi takıp ediyorsun eline sağlık,teşekkürler hayırlı akşamlar..