İLHAN AYAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Yücel Ayal » Pzt Nis 24, 2006 2:22 pm

emmoğlu nevar ne yok ne yaparsun o mahrumiyet bölgesinde canun sikilmayumi ne zaman biteyu görev süren kendune eyi bak oralarda selamlar 8)
Yücel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Cum Haz 16, 2006 10:36 pm

Emmoğlu senda bu aralar kayiplardasun Ne oldi paraskallardan'mi yuvarlandun :lol: kenduni bu kadar bizlerden mahrum brakma nede olsa subocerlerden vefalı kimse kalmadi sen yapma bari.. saygılar.......
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Çrş Eki 01, 2008 11:23 pm

Merhabalar
Evet yıllar oldu görmeyeli görüşmeyeli,dağılıp gitmişiz hepimiz bir yerlere.Umarım bulunduğunuz yerde sağlıklı ve huzurlusunuz.Bu arada sizin ve ailenizin bayramını kutluyorum.Görüşebilmek dileğiyle.
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakim Ayal » Pzr Eki 05, 2008 7:40 pm

Sevgili İlhan Ayal..
Yine aynı şey oldu...yine karıştırıldım... hep o öteki Hakim Ayal yerine konuyorum.. bundan dolayı üzülmüyor bilakis seviniyorum.. siz ve onun çevresiyle olsun bir şekilde tanışma ,kontak kurma fırsatım oluyor...
Her neyse ben Kamalıdan Lüloğlarından Ferhat Ayalın torunu, ve henüz çok erken... 18 Eylülde ebediyete yolladığımız İbrahim Ayalın oğluyum. İstanbulda Ümraniyede yaşıyorum...
Biz aynı köyden iki taneyiz diğer hakimle henüz tanışmadım... Umuyorum tanışırız ... Tabi seninlede..
Yazışmak ve görüşmek ümidiyle selam ve sevgilerimle ,,sağlıcakla kal
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yavuz Başar » Çrş Eki 08, 2008 1:07 pm

İlhan kardeşum merhaba nasılsınız hiç msn den de görüşemıyoruz msn mı deyişdı yoksa neyse ALLAHA EMANET OL kendıne iyi bak herkese selam
Kullanıcı avatarı
Yavuz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

w

Mesajgönderen Mustafa Mechul Ayal » Çrş Kas 12, 2008 7:15 am

s.a kıymetli dost ve fedakar gardaşım, nasılısın araya hem yıllar hemde yollar girdi gayri ihtiyari, her şeyin vasatı makbul iken irtibatın ifratı makbuldür. Evladu ıyaline selam eder daha sık görüşmek dileklerimle.........
Kullanıcı avatarı
Mustafa Mechul Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ilhan ayal

Mesajgönderen Paşa Ayan » Prş Kas 13, 2008 1:40 pm

selam ula ilhan nehaber yillar oldu görüsmayeli ne yabarsin halin keyfin yerindedit insallah seni hic izinde raslamadim ama kulaklarini cok cinlattik insallah görüsürük kentine iyi bak ALLAHA EMANET OL selamler
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 7:45 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir