ihsan şahin yazdı:BRAVO MURAT 10 ÜZERİNDEN ON PEKİ NASIL BECERDİN BANA DA YAZ. GÖZLERİNDEN ÖPERİM
Çok kolay her gördüğümü çektim bolbol çektim bazan çekişlen insanın fırçalamalarına da aldırmadan yeri geldi bağrıdılar, kızdılar ama ben Gazeteci gibi aldırmadan çektim.
Zamanım olursa diğerlerinide eklerim, evimde internet olmadığından ancak bu kadar oluyor.
Sevgili Murat,güzel bir başlangıçla devamının daha güzel olacağına inancımı belirtir çalışmalarında başarılar diler teşekkürlerimle gözlerinden öperim.
NOT:Hasan ÖZEN diye belirttiğin fotoğrafın sahibini Hasan ÖZER diye düzeltmenizi hatırlatırım...
Murat kardeşim eline sağlık.Çok süper bir çalışma yaptın.Yaşlı teyzelerin ve ninelerinde resimleri eklenebilirdi.
Dursun KAMA ve Haydar KAMA nın soy isimlerini KAMAOĞLU olarak düzenlermisin.Bizim soy ismimiz KAMAOĞLU dur.Teşekkürler.
Durmak yok.Çekime ve eklemeye devam.Bizim köyün insanı Allaha şükür çoktur.
Sevgili Murat,Aydın ile Hasan Özer okadar benziyorki şu an seçemedim.Belkide o resim Aydın Özer olacak,lütfen düzeltilmiş halini görelim yoksa komşumuzu tanıyamamaktan dolayı ofsayta düşebilirim.Teşekkürler.
Öncelikle şunu belirteyimki bunca mesajınıza geç yazmam işlerimin yoğunluğu ve evimde internetin olmayışındandır.
Malumunuz üzere elimin altında altıya yakın site var hepsinin takipi ve güncellemeleri taraıma ait olunca, birde 17 tane kurumun bilgi işlem arızaları olunca hangisi ile uğraşacağımı şaşırıyorum. Adnan hocam bahsettiğimiz kişi Hasan Özer'dir. Elimde bunlar gibi yaklaşık 25 GB lık bir resim arşıvi olduğundan onlar arasından incelemek, hazırlamak, webe koymak ve siteye yerleştirmek bayağı zaman alıyor. Birde akşamları evimde internet olmayınca yetiştiremiyorum bunun için çok üzgünüm ama yapabildiğim ölçülerde buraya eklemeye devam edeceğim mesajlarınıza geç cevap verdiğim için affınıza sığınarak ÖZÜR DİLERİM......